Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Ghost Dog: The Way of the Samurai – Ghost Dog - Calea samuraiului (1999)

Urmărește filmul Ghost Dog: The Way of the Samurai – Ghost Dog - Calea samuraiului (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Ghost Dog: The Way of the Samurai – Ghost Dog - Calea samuraiului (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 97

Categoria: 1999, Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Jim Jarmusch

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Jim Jarmusch

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:5915

Claritate: DVDRip

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,2 nominalizari Black Reel,1 nominalizare Cahiers du Cinéma,1 nominalizare Camerimage,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare César Awards,1 nominalizare Film Independent Spirit,1 premiu Tallinn Black Nights Film Festival

IMDb: 7.5

Ghost Dog trăiește neștiut de nimeni pe acoperișul unei clădiri abandonate, înconjurat de un stol de porumbei. Nimeni nu-i știe adevăratul nume, nici măcar cei care l-au angajat în slujba lor. Este un solitar, maestru al puterii de adaptare, se mișcă nevăzut și fantomatic pe străzile New York-ului. Ghost Dog este un asasin, însă unul loial celui care odată i-a salvat viața, un mafiot new-yorkez. Concepția lui asupra vieții este aceea de a urma strict regulile doctrinei Hagakure, Cartea luptătorilor samurai. Cînd va fi trădat de cel pe care îl respectă și pentru care lucra, își va urma calea, singura pe care o cunoaște: Calea Samuraiului. Toți trădătorii vor plăti, pînă la unul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: