Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hälsoresan - En smal film av stor vikt (The Health Journey) - Sănătate curată (1999)

Urmărește filmul Hälsoresan - En smal film av stor vikt (The Health Journey) - Sănătate curată (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Comedie . Filmul online Hälsoresan - En smal film av stor vikt (The Health Journey) - Sănătate curată (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 121

Categoria: 1999, Comedie

Regizor: Lasse Åberg

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Lasse Åberg, Bo Jonsson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:46

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.2

Filmul este despre stațiunea de sănătate Granhedsgården din Dalarna, Suedia, și au o problemă. Nu au prea mulți oaspeți și trebuie făcut ceva. În același timp, Stig-Helmer este puțin deprimat după ce prietena lui l-a părăsit, așa că trăiește cu mâncare nesănătoasă. Cel mai bun prieten al său, Ole, îl invită să vină la stațiunea de sănătate Granhedsgården. Acum, nebunia începe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: