Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Jawbreaker – Regina balului (1999)

Urmărește filmul Jawbreaker – Regina balului (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Comedie, Crimă, Thriller . Filmul online Jawbreaker – Regina balului (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 60

Categoria: 1999, Comedie, Crimă, Thriller

Regizor: Darren Stein

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Darren Stein

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare MTV Movie + TV Awards

IMDb: 5.6

Despre Courtney, Julie, Marcie si Liz se poate spune ca sunt cele mai bune prietene. De fapt, ele impartasesc o atractie reciproca pentru frumusetea si popularitatea de care se bucura… Insa, intr-o buna zi, la o nevinovata sarbatorire a unei zile de nastere, Liz, cea mai dulcica dintre toate, isi pierde viata in urma unui accident. Panicate, celelalte fete incearca sa stearga orice urma a implicarii lor, insa chiar atunci isi face aparitia proasta clasei, care nu face altceva decat sa complice situatia.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: