Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mystery Men – Supereroii amatori (1999)

Urmărește filmul Mystery Men – Supereroii amatori (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, Aventuri, Comedie, Fantastic, SF . Filmul online Mystery Men – Supereroii amatori (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 80

Categoria: 1999, Acţiune, Aventuri, Comedie, Fantastic, SF

Regizor: Kinka Usher

Data Adaugari: 22/07/2021

Scenariști: Neil Cuthbert , Bob Burden

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

Dupa ce a starpit raufacatorii din Champion City, Captain Amazing descopera cu disperare ca se plictiseste de moarte. La ce-i mai folosesc acum superputerile cu care e inzestrat daca nu are un adversar pe masura? Imaginea lui publica incepe sa-si piarda din stralucire in timp ce linistea se instaleaza confortabil in metropola. Tanjind la putina adrenalina, Captain Amazing (Greg Kinnear) recurge la un tertip periculos si face in asa fel incat Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush), dusmanul lui de moarte, sa fie externat din spitalul de nebuni. Capturat in doi timpi si trei miscari de acest adversar redutabil, aflat acum in libertate, bravul capitan dispare din scena inainte de a ne arata ce poate. Orasul pare sa fi ramas la cheremul diabolicului Casanova Frankenstein. Care nu stie insa de existenta unui mic grup de eroi enigmatici, precum le spune si numele: Mystery Men. Desigur toate acestea se petrec in lumea plina de aventuri a comics-urilor, a eroilor de benzi desenate, impartiti in cele doua tabere mari si late (vorba vine) care combat cu inversunare. Chiar daca Binele invinge intotdeauna Raul, lupta nu e lipsita de provocari, strategii si capcane la tot pasul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: