Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

October Sky – Racheta lui Homer (1999)

Urmărește filmul October Sky – Racheta lui Homer (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Biografic, Dramă, Familie . Filmul online October Sky – Racheta lui Homer (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 69

Categoria: 1999, Biografic, Dramă, Familie

Regizor: Joe Johnston

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Homer H. Hickam Jr. , Lewis Colick

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu OCIC Award,1 premiu American Cinema Foundation,1 premiu Critics Choice Award,1 nominalizare Artios Award,1 premiu Humanitas Prize,3 nominalizari Teen Choice Award,1 nominalizare WGA Award,4 nominalizari Young Artist

IMDb: 7,8

Inspirat de lansarea satelitului sovietic Sputnik în 1957, un adolescent construiește o rachetă pentru un concurs de știință care i-ar putea aduce o bursă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: