Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Oxygen – Cu sufletul la gura (1999)

Urmărește filmul Oxygen – Cu sufletul la gura (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1999, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Oxygen – Cu sufletul la gura (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 160

Categoria: 1999, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Richard Shepard

Data Adaugari: 13/05/2021

Scenariști: Richard Shepard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:39

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 Nominalizare Taos Talking Picture Festival

IMDb: 6.1

O politista masochista, care ascunde aceasta predilectie sotului ei, se implica in cazul rapirii unei femei bogate. Presupusul vinovat, denumit si Harry dupa Harry Houdini, si-a ingropat victima undeva in Manhattan si a cerut o rascumparare; in cazul in care nu isi primeste banii in 24 de ore, isi va abandona victima.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: