Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Simon Sez – Echipa de șoc (1999)

Urmărește filmul Simon Sez – Echipa de șoc (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, Comedie, Thriller . Filmul online Simon Sez – Echipa de șoc (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 76

Categoria: 1999, Acţiune, Comedie, Thriller

Regizor: Kevin Alyn Elders

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Moshe Diamant , Rudy Cohen , Andrew Miller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu The Stinkers Bad Movie Awards

IMDb: 2.6

Simon, agent secret, pitoresc la infatisare, conduce o echipa la fel de insolita intr-o actiune de recuperare a unei dischete ce contine un program militar foarte secret. Daca discheta ajunge in miinile unor raufacatori, consecintele pot fi dezastruoase pentru cel putin o parte din lume. Nebunia incepe cu o banala rapire a unei fete bogate in schimbul rascumpararii. Lucrurile se complica atunci cand presupusi escroci sunt ei insisi urmariti de altii, la fel de insistenti si necrutatori. In tot acest viespar, Simon se vede nevoit sa faca ordine, sa se alieze cu unii impotriva celorlalti, sa se infrunte cu alti ‘colegi’ de meserie cunoscuti de prin alte misiuni periculoase. Mijloacele si maniera cu care se zbate sa puna mana pe discheta periculoasa sunt la fel de pitoresti ca si infatisarea sa. Urmariri cu motocicleta sau cu masina, lupte corp la corp, fie ele tranta cea mai banala sau sofisticate arte martiale, si nu in ultimul rand seductia. Caci din toata tevatura nu poate sa lipseasca si eterna femeie agent secret, lucrand evident pentru concurenta, dotata cu un fizic pe masura, gata sa sara la bataie dar si in bratele adversarului daca interesele o cer. Si totul pe tarmul Mediteranei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: