Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The 13th Warrior – Al 13-lea Razboinic (1999)

Urmărește filmul The 13th Warrior – Al 13-lea Razboinic (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, Aventuri, Istoric . Filmul online The 13th Warrior – Al 13-lea Razboinic (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 124

Categoria: 1999, Acţiune, Aventuri, Istoric

Regizor: John McTiernan

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Michael Crichton , William Wisher

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu ALMA Awards,1 nominalizare Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guild Awards,1 premiu Imagen Foundation Awards,1 nominalizare International Film Music Critics Award

IMDb: 6.6

Ahmad Ibn Fadlan, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Ibn Fadlan este ingrozit de obiceiurile vikingilor – apetitul sexual nestavilit, nepasarea pentru curatenie, sangele rece de care dadeau dovada… Apoi descopera un adevar infricosator: este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: