Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Hunley - Primul submarin (1999)

Urmărește filmul The Hunley - Primul submarin (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, Dramă, Istoric . Filmul online The Hunley - Primul submarin (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 305

Categoria: 1999, Acţiune, Dramă, Istoric

Regizor: John Gray

Data Adaugari: 05/05/2021

Scenariști: John Fasano , John Gray

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:24

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Primetime Emmy Awards,1 nominalizare Art Directors Guild,1 nominalizare Cinema Audio Society,1 nominalizare Motion Picture Sound Editors

IMDb: 6.7

CSS Hunley spune povestea incredibilă adevărată a echipajului submarinului cu propulsie manuală CSS Hunley, în timpul asediului de la Charleston din 1864. Este o poveste de eroism în fața adversității, Hunley fiind primul submersibil care a scufundat o barcă inamică în vreme de război. De asemenea, relatează latura umană a poveștii care relatează temperamentul neobișnuit și extaordinar al celor 9 bărbați care au condus Hunley în istorie și au murit curajos realizând această ispravă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: