Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Iron Giant – Uriașul de fier (1999)

Urmărește filmul The Iron Giant – Uriașul de fier (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, Animaţie, Aventuri . Filmul online The Iron Giant – Uriașul de fier (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 89

Categoria: 1999, Acţiune, Animaţie, Aventuri

Regizor: Brad Bird

Data Adaugari: 09/06/2021

Scenariști: Tim McCanlies, Brad Bird, Ted Hughes

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare BAFTA,2 nominalizari Saturn Award,9 premii si 6 nominalizari Annie Awards,1 premiu si 1 nominalizare DFWFCA Award,1 premiu FFCC Award,1 premiu Genesis Award,17 premii Golden Reel Award,1 nominalizare NYFCC Award +alte premii si nominalizari

IMDb: 8.0

In anul 1957, in timpul Razboiului rece, un baietel de noua ani pe nume Hogharth (Eli Marienthal) visa cu ochii deschisi la momentul cand extraterestrii vor invada Pamantul. Intr-o zi, pe cand se afla in restaurantul unde mama lui (Jennifer Aniston) era chelnerita, el aude un pescar povestind o intamplare incredibila: un robot urias a cazut din cer intr-un lac din apropiere. Hogharth nu pierde nici o secunda si pleaca in cautarea robotului. Urmeaza indiciile pescarului si ajunge repede langa lac unde gaseste robotul (Vin Diesel) de 15 metri. Baietelul il scoate din apa si-l ascunde la prietenul sau cel mai bun, Dean, un sculptor nonconformist. Zvonul se imprastie repede si lumea incepe sa se teama. Nu trece mult timp si un agent guvernamental isi face aparitia in oras si incepe sa se intereseze de existenta robotului si a posibilei amenintari care ar putea-o reprezenta. Oamenii intra in panica si incep sa distruga orasul intr-o isterie generala.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: