Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Talented Mr. Ripley – Talentatul domn Ripley (1999)

Urmărește filmul The Talented Mr. Ripley – Talentatul domn Ripley (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online The Talented Mr. Ripley – Talentatul domn Ripley (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 127

Categoria: 1999, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Anthony Minghella

Data Adaugari: 11/07/2021

Scenariști: Patricia Highsmith , Anthony Minghella

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:19:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: 5 nominalizari Oscar,1 premiu si 5 nominalizari BAFTA,2 nominalizari Saturn Award,3 nominalizari ACCA,1 nnominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu si 3 nominalizari Blockbuster Entertainment,4 nominalizari BSFC + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.4

Suntem in anii 50. Tom Ripley este un baiat sarac ce imprumuta o jacheta cu emblema universitatii Princeton, pentru a cânta la o petrecere selecta. El pretinde ca il cunoaste pe unul dintre bogatii studenti la Princeton, pe nume Dicki Greenleaf, un rebel ce traieste in Italia si refuza sa se intoarca acasa. Tatal lui este dispus sa ii ofere lui Tom 1,000 de dolari pentru a-i aduce fiul acasa. Iar Tom este mai mult decât dispus sa o faca. In Italia, Tom se imprieteneste cu Dickie si cu logodnica acestuia, devenind parte a grupului lor de distractie. Dar totul se complica atunci când Tom devine dezirabil si se vede nevoit sa se intoarca la viata sa de dinainte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: