Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Universal Soldier: The Return – Soldatul universal: Întoarcerea (1999)

Urmărește filmul Universal Soldier: The Return – Soldatul universal: Întoarcerea (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Acţiune, SF . Filmul online Universal Soldier: The Return – Soldatul universal: Întoarcerea (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 167

Categoria: 1999, Acţiune, SF

Regizor: Mic Rodgers

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Richard Rothstein , Christopher Leitch

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:22:59

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.2

Filmul continuă epopeea lui Luc Deveraux, personajul interpretat de Van Damme, soldatul de neoprit care la sfârșitul primei părți era singurul erou rămas în viață. Povestea se continuă câțiva ani mai târziu când Luc, acum în ipostaza unui tată rămas văduv, este angajat ca expert tehnic la un proiect guvernamental, destinat producerii unui nou tip de soldat sofisticat, inteligent și agil.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: