Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
WEB-DL 720p On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)

On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)

On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,1
Philippe Bérenger
01:14:50

Vizioneaza filmul The Rookie Robbers (2000) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de May. 23, 2000. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Patru amici pun la cale să jefuiască prima lor bancă împreună, dar nimic nu merge conform planului, iar nepriceperea lor nu face decât să înrăutățească situația.

Vizualizari: 29
Premii: N / A
WEB-DL 720p Les acteurs (Actors) – Actorii (2000)

Les acteurs (Actors) – Actorii (2000)

Les acteurs (Actors) – Actorii (2000)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,8
Bertrand Blier
01:43:40

Vizioneaza filmul Actors – Actorii (2000) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Apr. 05, 2000. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Farsa și realismul ironic se împletesc într-o relatare tip „flux de conștiință”, unde actorii francezi joacă în rol propriu… sau poate impropriu.

Vizualizari: 25
Premii: N / A
BluRay 720p Dancer in the Dark – Dansând cu noaptea (2000)

Dancer in the Dark – Dansând cu noaptea (2000)

Dancer in the Dark – Dansând cu noaptea (2000)
BluRay 720p
IMDb: 8.0
Lars von Trier
02:20:14

Selma (o emigranta de orginie ceha) si mama celibatara, lucreaza intr-o uzina din SUA. Pasiunea ei este muzica, mai ales cantecele si dansurile marilor comedii muzicale holywoodiene. Selma are un secret dramatic: isi pierde vederea, iar fiul ei, Gene, va cunoaste aceeasi soarta daca ea nu reuseste sa stranga suficienti bani pentru a-i plati o operatie. Cand un vecin o acuza ca i-a furat economiile, drama vietii sale se amplifica, ajungand la o apoteoza tragica.

Vizualizari: 74
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Bodil Awards,2 premii Cannes Film Festival,3 nominalizari CFCA Award,5 nominalizari Chlotrudis Award,5 premii si 6 nominalizari Danish Film Awards,4 premii European Film Award + alte premii si nominalizari
BluRay 720p Bounce – Schimb de vieți (2000)

Bounce – Schimb de vieți (2000)

Bounce – Schimb de vieți (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
Don Roos
01:46:32

Prin SCHIMB DE VIETI, scenaristul si regizorul Don Roos prezintã o poveste dramaticã dedicatã unei generatii constiente de riscurile pe care le presupune dragostea. Buddy Amaral este un bãrbat singur, iar Abby Janello este o mamã singurã cu o viatã obisnuitã. Singurul lucru pe care îl au în comun este cã ambii încearcã sã-si revinã dupã o perioadã dificilã. Întâlnirea lor nu este doar o întâmplare, este o adevãratã coliziune – sau cel putin asa i se pare lui Abby. Pe mãsurã ce relatia lor devine mai profundã si Abby simte cã e posibil sã-i fi fost oferitã o a doua sansã, ea îsi dã seama cã prima lor întâlnire nu a fost chiar asa de inocentã pe cât crezuse. SCHIMB DE VIETI nu este doar o poveste despre dragostea romanticã, ci si despre romantismul realitãtii si despre asumarea riscurilor.

Vizualizari: 81
Premii: 2 premii si 1 nominalizare Blockbuster Entertainment Awards,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards
BluRay 720p Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)

Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)

Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
John Frankenheimer
02:04:35

Rudy (Ben Aflleck) și Nick (James Frain) sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă să-și întâlnească aleasa inimii, Ashley (Charlize Theron) cea frumoasa, pe care se pare că nu o cunoscuse decât prin intermediul scrisorilor. Dar, într-o încăierare între deținuți, Nick e înjunghiat mortal, chiar cu o zi înainte de eliberare. La poarta închisorii, Rudy o zărește pe Ashley, care aștepta nerăbdătoare și, nerezistând tentației, o abordează, dându-se drept Nick. Se îndrăgostesc fulgerător unul de celălalt, dar feeria nu ține decât o zi și o noapte, până la apariția fratelui lui Ashley, Gabriel (Gary Sinise), și a găștii lui de dezaxați care-l silesc pe Rudy alias Nick să-i ajute să jefuiască un cazinou de pe o rezervație indiană, cazinou în care adevăratul Nick fusese angajat înainte de a fi închis. Disperat, Rudy încearcă să-și dezvăluie identitatea, dar se dovedește a fi o mișcare greșită. Ori susține în continuare că e Nick și acceptă să-i ajute, ori își pierde viața.

Vizualizari: 157
Premii: 1 Nominalizare Teen Choice Awards,3 nominalizari World Stunt Awards
BluRay 720p Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)

Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)

Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
David McNally
01:47:30

Lil (Maria Bello) este proprietara cu un impact autocratic asupra fetelor, inclusiv asupra lui Cammie (Izabella Miko) cea care flirteaza intotdeauna, lui Rachel (Bridget Moynahan) cea incapatanata si lui Zoe (Tyra Banks) cea care primeste intotdeauna cele mai „grase” bacsisuri. „Coyotele” cum sunt ele numite cu afectiune, atrag nenumarati clienti si reprezentanti ai mass-mediei. Cand Violet isi paraseste tatal extrem de protector, Bill (John Goodman) si casa de la periferie pentru un apartament in Manhattan, dintr-o data se gaseste disperata si fara nici un ban. Isi petrece timpul scriind si inregistrand materialul sau original, trecand pe la fiecare casa de inregistrari din oras, toate acestea in incercarea de a-si gasi o slujba cu ajutorul careia sa-si plateasca chiria. Chiar incearca sa cante intr-o seara intr-un club, dar emotiile o impiedica sa isi etaleze propriile creatii in fata publicului. In timp ce batea strazile in lung si-n lat ca sa-si distribuie caseta, crede ca a gasit un manager de club interesat de muzica ei, dar in loc de aceasta gaseste un admirator infocat in persoana unui lucrator mai tanar pe nume Kevin (Adam Garcia). Kevin crede in ea si se ofera sa o ajute.

Vizualizari: 420
Premii: 1 Nominalizare American Music Awards,1 premiu ASCAP Award,2 premii si 2 nominalizare Blockbuster Entertainment,1 nominalizare Golden Reel Award,1 premiu si 1 nominalizare MTV Movie + TV Awards,3 nominalizari Stinker Award
BluRay 720p Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)

Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)

Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
Robert C. Ramirez, Rob LaDuca
01:15:06

Iosif, regele viselor este inspirat de povestea biblica a copilului cu darul de a prevesti viitorul si pe care fratii lui, din gelozie, il vand unui negustor de sclavi. Iosif ajunge in Egipt ca sclav in casa lui Putifar care se ataseaza de el, dar sotia acestuia gaseste un motiv sa il arunce in temnita. Acolo isi capata faima de talcuitor de vise. In cele din urma este chemat la Faraon pentru a-i talmaci un vis. Drept rasplata, pentru ca talmacirea lui salveaza tara de la foamete, Faraonul il face mare dregator. Ajuns la 30 de ani, puternic si fericit, Iosif are ocazia sa isi revada fratii. Cu puterea pe care o are i-ar fi usor sa ii striveasca, dar in loc de razbunare, Iosif face gestul omului atins intr-adevar de har: le acorda iertarea si sansa de a incepe o viata noua si prospera alaturi de el.

Vizualizari: 165
Premii: 1 Nominalizare Angel Awards,1 nominalizare Annie Awards,2 premii si 3 nominalizari DVD Exclusive
BluRay 720p Ringu 0: Bâsudei (Ringu 0) - Avertizarea 0: Nasterea (2000)

Ringu 0: Bâsudei (Ringu 0) - Avertizarea 0: Nasterea (2000)

Ringu 0: Bâsudei (Ringu 0) - Avertizarea 0: Nasterea (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Norio Tsuruta
01:38:43

Victimele cursei casetei video revelate în RING, The SPIRAL si în RING 2 se pare cã nu au fost unicele…
Povestea ne întoarce în anul 1950, în zilele primei generatii de casete video si ale mortii unui reporter în timpul unei foarte mediatizate demonstratii de parapsihologie a lui Yamamura Shizuko. În anii urmãtori fiecare jurnalist prezent la acel eveniment a murit. Chiar si familiile lor au avut de suferit…

RING 0 - Nasterea este o capodoperã a filmului horror japonez care adânceste si lãrgeste aceastã strãveche poveste a cursei fatale care îsi gãseste o replicã modernã în media contemporanã. Si care ne infecteazã pe toti cu paroxismul fricii…

Vizualizari: 82
Premii: 1 Nominalizare Fantasporto
BluRay 720p Hide and Seek - Obsesie fatală (2000)

Hide and Seek - Obsesie fatală (2000)

Hide and Seek - Obsesie fatală (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.4
Sidney J. Furie
01:40:33

Cord (Atada. Muerte en las extrañas (V.O.S.)) este un film de thriller din 2000, regizat de Sidney J. Furie și care îi are în rol pe Daryl Hannah, Jennifer Tilly, Bruce Greenwood și Vincent Gallo.

Vizualizari: 161
Premii: N / A
BluRay 1080p Bedazzled - Pact cu diavoliţa (2000)

Bedazzled - Pact cu diavoliţa (2000)

Bedazzled - Pact cu diavoliţa (2000)
BluRay 1080p
IMDb: 6.0
Harold Ramis
01:33:08

Bedazzled este un film de comedie american din 2000 regizat de Harold Ramis și cu Brendan Fraser și Elizabeth Hurley în rolurile principale. Este un remake al filmului cu același nume din 1967, scris de Peter Cook și Dudley Moore, care a fost el însuși o reluare comică a legendei Faust.

Vizualizari: 201
Premii: 1 premiu Golden Trailer Awards,2 nominalizari Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guild Awards,1 nominalizare MTV Movie Award
BluRay 720p Nightcap (Merci pour le chocolat) - Mulțumesc pentru ciocolată (2000)

Nightcap (Merci pour le chocolat) - Mulțumesc pentru ciocolată (2000)

Nightcap (Merci pour le chocolat) - Mulțumesc pentru ciocolată (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.7
Claude Chabrol
01:41:22

Merci pour le Chocolat, cunoscut și sub numele de Nightcap, este un film de thriller psihologic francez din 2000 regizat de Claude Chabrol și care îl are în rolurile principale pe Isabelle Huppert și Jacques Dutronc. Filmul se bazează pe romanul The Chocolate Cobweb de Charlotte Armstrong.

Vizualizari: 137
Premii: 1 premiu si 2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu Lumiere Award,1 premiu si 1 nominalizare Montréal World,1 premiu Prix Louis Delluc,1 premiu San Diego Film Critics Society Awards
BluRay 720p The Prince and the Pauper - Prinț și cerșetor (2000)

The Prince and the Pauper - Prinț și cerșetor (2000)

The Prince and the Pauper - Prinț și cerșetor (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Giles Foster
01:34:00

The Prince and the Pauper este un film de aventură britanic de acțiune din 2000, regizat de Giles Foster, bazat pe romanul din 1881 The Prince and the Pauper de Mark Twain. Îl joacă pe Alan Bates, Aidan Quinn și frații gemeni Jonathan și Robert Timmins, în calitate de look-uri pe Edward VI al Angliei și Tom Canty.

Vizualizari: 275
Premii: N / A