Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Bamboozled – Încurcături (2000)

Urmărește filmul Bamboozled – Încurcături (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 2000, Comedie, Dramă, Muzical . Filmul online Bamboozled – Încurcături (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 77

Categoria: 2000, Comedie, Dramă, Muzical

Regizor: Spike Lee

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Spike Lee

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:15:54

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival,7 nominalizari Black Reel,1 nominalizare Image Award,1 premiu National Board of Review,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 6,6

Pierre Delacroix este un scenarist tânăr, educat la Harvard și este singura persoană de culoare care lucrează pentru o rețea de televiziune importantă. În ciuda mai multor încercări, Delacroix nu a reușit să-și producă niciun proiect. Acum, șeful lui, Dunwitty, care este înnebunit după audiențe, îi dă un ultimatum: să vină cu o idee nouă, minunată, de succes sau va fi concediat. Pierre decide să-și prezinte cea mai revoltătoare satiră a comediei stereotipice pe care și-a poate imagina: să se întoarcă înapoi la spectacolul cu măscărici, cu personaje de culoare, printre care Manray, un dansator de step sărac, și prietenul lui, Womack. În mod incredibil, satira lui are un succes incredibil, devenind un fenomen cultural.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: