Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Big Momma’s House – Acasă la Coana Mare (2000)

Urmărește filmul Big Momma’s House – Acasă la Coana Mare (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2000, Acţiune, Comedie, Crimă . Filmul online Big Momma’s House – Acasă la Coana Mare (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 86

Categoria: 2000, Acţiune, Comedie, Crimă

Regizor: Raja Gosnell

Data Adaugari: 16/07/2021

Scenariști: Darryl Quarles , Don Rhymer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu BMI Film Music,1 nominalizare Image Award,2 nominalizari Blimp Award,1 nominalizare MTV Movie Award,1 nominalizare Teen Choice Award,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 5.2

Martin Lawrence joaca in aceasta comedie dementiala rolul unui politist tacanit care ia identitatea unei bunici supraponderale pentru a rezolva un caz complicat. Maestru in arta travestirilor, agentul FBI Malcolm Turner trebuie sa captureze un infractor foarte periculos evadat din inchisoare. Pentru a pune mana pe el, Turner se deplaseaza in oraselul in care locuieste frumoasa prietena a fugitivului. Acolo, inchiriaza o casa si ia infatisarea lui Big Momma. Excentrica si cu limba ascutita ea va deveni, peste noapte, o adevarata celebritate a oraselului. Casa ei va deveni loc de peregrinare pentru toti petrecaretii. Turner nu va renunta la travestire pana nu-l va infunda pe faptas. Stilul burlesc al lui Lawrence, multitudinea de personaje bizare precum si rasturnarile situatiei au facut din Acasa la coana mare o lovitura de box-office.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: