Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Bounce – Schimb de vieți (2000)

Urmărește filmul Bounce – Schimb de vieți (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2000, Dramă, Romantic . Filmul online Bounce – Schimb de vieți (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 118

Categoria: 2000, Dramă, Romantic

Regizor: Don Roos

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Don Roos

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:32

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 1 nominalizare Blockbuster Entertainment Awards,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards

IMDb: 5.7

Prin SCHIMB DE VIETI, scenaristul si regizorul Don Roos prezintã o poveste dramaticã dedicatã unei generatii constiente de riscurile pe care le presupune dragostea. Buddy Amaral este un bãrbat singur, iar Abby Janello este o mamã singurã cu o viatã obisnuitã. Singurul lucru pe care îl au în comun este cã ambii încearcã sã-si revinã dupã o perioadã dificilã. Întâlnirea lor nu este doar o întâmplare, este o adevãratã coliziune – sau cel putin asa i se pare lui Abby. Pe mãsurã ce relatia lor devine mai profundã si Abby simte cã e posibil sã-i fi fost oferitã o a doua sansã, ea îsi dã seama cã prima lor întâlnire nu a fost chiar asa de inocentã pe cât crezuse. SCHIMB DE VIETI nu este doar o poveste despre dragostea romanticã, ci si despre romantismul realitãtii si despre asumarea riscurilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: