Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000)

Urmărește filmul Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2000, Comedie, Dramă, Muzical . Filmul online Coyote Ugly – Barul Coyote Ugly (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 738

Categoria: 2000, Comedie, Dramă, Muzical

Regizor: David McNally

Data Adaugari: 13/05/2021

Scenariști: Gina Wendkos

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare American Music Awards,1 premiu ASCAP Award,2 premii si 2 nominalizare Blockbuster Entertainment,1 nominalizare Golden Reel Award,1 premiu si 1 nominalizare MTV Movie + TV Awards,3 nominalizari Stinker Award

IMDb: 5.7

Lil (Maria Bello) este proprietara cu un impact autocratic asupra fetelor, inclusiv asupra lui Cammie (Izabella Miko) cea care flirteaza intotdeauna, lui Rachel (Bridget Moynahan) cea incapatanata si lui Zoe (Tyra Banks) cea care primeste intotdeauna cele mai „grase” bacsisuri. „Coyotele” cum sunt ele numite cu afectiune, atrag nenumarati clienti si reprezentanti ai mass-mediei. Cand Violet isi paraseste tatal extrem de protector, Bill (John Goodman) si casa de la periferie pentru un apartament in Manhattan, dintr-o data se gaseste disperata si fara nici un ban. Isi petrece timpul scriind si inregistrand materialul sau original, trecand pe la fiecare casa de inregistrari din oras, toate acestea in incercarea de a-si gasi o slujba cu ajutorul careia sa-si plateasca chiria. Chiar incearca sa cante intr-o seara intr-un club, dar emotiile o impiedica sa isi etaleze propriile creatii in fata publicului. In timp ce batea strazile in lung si-n lat ca sa-si distribuie caseta, crede ca a gasit un manager de club interesat de muzica ei, dar in loc de aceasta gaseste un admirator infocat in persoana unui lucrator mai tanar pe nume Kevin (Adam Garcia). Kevin crede in ea si se ofera sa o ajute.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: