Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Her i nærheden (A Place Nearby) – Aproape de suflet (2000)

Urmărește filmul Her i nærheden (A Place Nearby) – Aproape de suflet (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2000, Dramă . Filmul online Her i nærheden (A Place Nearby) – Aproape de suflet (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 88

Categoria: 2000, Dramă

Regizor: Kaspar Rostrup

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Martha Christensen , Kaspar Rostrup

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari Bodil Awards,1 premiu si 1 nominalizare Camerimage,6 nominalizari Danish Film Awards,1 premiu Hollywood Film,1 nominalizare Karlovy Vary International Film Festival,1 premiu Rouen Nordic Film Festival

IMDb: 6,2

A fost ucisă o fată, iar dna Nielsen luptă să-și scoată fiul autist de sub bănuială, însă face ca amândoi să fie prinși într-o plasă de minciuni.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: