Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3

Profit every 10 minutes!

Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)

Urmărește filmul Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2000, Animaţie, Aventuri, Biografic . Filmul online Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 292

Categoria: 2000, Animaţie, Aventuri, Biografic

Regizor: Robert C. Ramirez, Rob LaDuca

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Eugenia Bostwick-Singer , Raymond Singer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:15:06

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Angel Awards,1 nominalizare Annie Awards,2 premii si 3 nominalizari DVD Exclusive

IMDb: 6.5

Iosif, regele viselor este inspirat de povestea biblica a copilului cu darul de a prevesti viitorul si pe care fratii lui, din gelozie, il vand unui negustor de sclavi. Iosif ajunge in Egipt ca sclav in casa lui Putifar care se ataseaza de el, dar sotia acestuia gaseste un motiv sa il arunce in temnita. Acolo isi capata faima de talcuitor de vise. In cele din urma este chemat la Faraon pentru a-i talmaci un vis. Drept rasplata, pentru ca talmacirea lui salveaza tara de la foamete, Faraonul il face mare dregator. Ajuns la 30 de ani, puternic si fericit, Iosif are ocazia sa isi revada fratii. Cu puterea pe care o are i-ar fi usor sa ii striveasca, dar in loc de razbunare, Iosif face gestul omului atins intr-adevar de har: le acorda iertarea si sansa de a incepe o viata noua si prospera alaturi de el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: