Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Road to El Dorado – Drumul spre El Dorado (2000)

Urmărește filmul The Road to El Dorado – Drumul spre El Dorado (2000) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2000, Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie . Filmul online The Road to El Dorado – Drumul spre El Dorado (2000) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 106

Categoria: 2000, Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Regizor: Bibo Bergeron , Don Paul

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Terry Rossio , Ted Elliott , Karey Kirkpatrick , Philip LaZebnik

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:47

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,8 nominalizari Annie Awards,1 premiu Critics Choice,1 nominalizare Blimp Award,2 nominalizari Golden Reel

IMDb: 6.9

Doi escroci spanioli câștigă o hartă cu drumul către legendarul oraș al aurului, dar după ce ajung în El Dorado, lucrurile nu mai merg conform planului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: