Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Daddy and Them – Tata și restul (2001)

Urmărește filmul Daddy and Them – Tata și restul (2001) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2001, Comedie, Dramă . Filmul online Daddy and Them – Tata și restul (2001) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 83

Categoria: 2001, Comedie, Dramă

Regizor: Billy Bob Thornton

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Billy Bob Thornton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:37

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

O poveste de dragoste din inima…… Americii, TATA SI RESTUL este al doilea film scris, regizat si care il are in distributie pe laureatul premiilor Oscar, Billy Bob Thornton. Faceti cunostinta cu Claude (Thornton) si sotia sa Ruby (Laura Dern). Nicodata un cuplu de prin partile astea nu a fost asa indragostit sau asa certat la cutite. Dar când le vine vestea ca unchiul lui Claude, Hazel, a fost arestat, ei pleaca impreuna spre casa din Little Rock pentru suport moral. Familia se reuneste: sora lui Ruby, Rose (Kelly Preston), excentrica mama a lui Ruby, Jewel (Diane Ladd), familia de avocati ce cerceteaza cazul, Ben Affleck si Jamie Lee Curtis, ingrijorata sotie a lui Hazel, Julia (Brenda Blethyn) si senilul senior al familiei, O.T. (Andy Griffith). Rezultatul este un amestec de ambrozie, jafuri armate, discutii despre sex, certuri si o maimuta Macarena – toate aranjate pentru o poveste de dragoste cum numai Billy Bob Thornton putea sa ne serveasca.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: