Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Reign of Fire – Regatul de Foc (2002)

Urmărește filmul Reign of Fire – Regatul de Foc (2002) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2002, Acţiune, Aventuri, Fantastic . Filmul online Reign of Fire – Regatul de Foc (2002) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 125

Categoria: 2002, Acţiune, Aventuri, Fantastic

Regizor: Rob Bowman

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Gregg Chabot , Kevin Peterka , Matt Greenberg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Rondo Hatton Classic Horror Awards,1 premiu si 1 nominalizare Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 6,2

În Londra zilelor noastre, un băiat de 12 ani, Quinn, nu știe nici el cum face, dar reușește sã trezeascã dintr-un somn secular o făptură antediluviană, un dragon. Douăzeci de ani mai târziu, consecințele unei descoperiri nechibzuite de copil se dovedesc a fi dezastruoase pentru civilizația planetei. Dragonul trezit la viață a umplut pământul cu progenituri, toate în căutarea hranei. Oamenii, alimentul preferat al dragonilor, sunt din ce în ce mai puțini… Dragonii sunt ființe sofisticate, inteligente, evoluate, pretențioase, care nu vor să împartă cu nimeni conducerea planetei. Acum șef al pompierilor, Quinn (CHRISTIAN BALE) are misiunea de a ocroti viața celor dintr-o mică așezare, fapt pentru care trebuie să țină oamenii cât mai departe de fiara apocaliptică. În mijlocul evenimentelor apare pe nepusă masă un american, Van Zan (MATTHEW McCONAUGHEY) care trâmbițează că poate să ucidă făpturile răului și să salveze omenirea de la extincție. Cert este că metodele propuse de Van Zan sunt, nu numai cam neortodoxe, dar par de-a dreptul de neconceput în ochii lui Qiunn.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: