Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Freddy vs. Jason (2003)

Urmărește filmul Freddy vs. Jason (2003) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2003, Horror . Filmul online Freddy vs. Jason (2003) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 112

Categoria: 2003, Horror

Regizor: Ronny Yu

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Wes Craven , Victor Miller , Damian Shannon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 Nominalizari Saturn Award,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 premiu si 1 nominalizare Fangoria Chainsaw Awards,3 nominalizari Golden Schmoes,1 nominalizare Rondo Statuette,2 nominalizari Taurus Award,2 nominalizari Teen Choice Award

IMDb: 5,7

Veteranii ucigasi Freddy Krueger si Jason Voorhees isi unesc fortele in acest sequel care combina celebrele serii „Nightmare on Elm Street” si „Friday The 13th”. Filmul incepe cu o recapitulare rapida a „vietilor” lui Freddy si lui Jason, dezvaluindu-ne motivatiile homicide si slabiciunile distincte. Freddy (Robert Englund) explica faptul ca adolescentii care traiesc in acest moment pe strada Elm (printre care Monica Keena, Jason Ritter, Kathrine Isabelle si Kelly Rowland de la Destiny’s Child) nu-si amintesc de el si, daca ei nu stiu ca exista, nu poate intra in visele lor pentru a-i ucide. Ingenios, el ii cere ajutorul lui Jason (Ken Kirzinger), brutala masina de semanat moartea de pe malul lacului Crystal, si ii cere sa se duca intr-o misiune ucigasa pe Elm Street, sperand ca un lant de crime oribile va improspata memoria orasului. Jason se dovedeste a fi la inaltimea sarcinii, macelarind eficace adolescent dupa adolescent in casele lor de suburbie, in lanurile de grau, in laboratoarele medicale si, desigur, in paduri. Freddy devine gelos pe palmaresul lui Jason, asa ca trebuie sa intervina, fixand premizele unei batalii regale, de-a lungul si de-a latul lumii reale si a viselor. Intr-o alta intoarcere de situatie post-moderna, in film apare un personaj aparent modelat dupa Jay din filmele lui Kevin Smith, adaugand un element comic si un nivel nou conflictului dintre realitate si fictiune. „Freddy Vs. Jason” arunca in lupta o varietate de efecte speciale pentru a updata aceste doua serii nemuritoare si a le uni povestile disparate.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: