Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Timeline – Prizonierii Timpului (2003)

Urmărește filmul Timeline – Prizonierii Timpului (2003) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2003, Acţiune, Aventuri, SF . Filmul online Timeline – Prizonierii Timpului (2003) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 228

Categoria: 2003, Acţiune, Aventuri, SF

Regizor: Richard Donner

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Michael Crichton , Jeff Maguire , George Nolfi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:11

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

In inima vaii Dordogne din Franta, regiune incarcata de istorie si de frumuseti naturale, o echipa de studenti la arheologie impreuna cu profesorul lor muncesc cu indarjire sa scoata la iveala ruinele unui castel din secolul XIV. Pentru profesorul Edward Johnston (Billy Connolly) acest proiect reprezinta apogeul carierei sale – un vis pentru care traieste. Ajutat de asistentul sau Andre Marek (Gerald Butler) si de fiul sau (Paul Walker) precum si de studentii Kate (Frances O’Connor), Stern (Ethan Embry) si Francois (Rossif Sutherland) el vrea sa scoata la iveala nu numai castelul La Roque dar si o manastire inconjurata de o asezare – localitatea Castelgard. Dar lucrurile o iau razna… Fiind circumspect in ceea ce priveste sponsorul expeditiei, o companie numita International Technology Corporation (ITC) si mai ales in ceea ce priveste pe seful acesteia, profesorul pleaca la New Mexico pentru a obtine anumite raspunsuri. In lipsa lui, continuind sapaturile, studentii descopera o camera in care nu s-a intrat de 600 de ani. Ei intra, dar surpriza – in camera gasesc o lentila bifocala care nu exista acum 600 de ani precum si un manuscris in care se cere ajutor. Mesajul este datat 2 aprilie 1357 si este semnat de profesorul Johnston. Hotarati sa dezlege misterul, studentii se adreseaza celor de la ITC unde afla ca seful firmei are o masina ce poate transporta obiecte tridimensionale in spatiu si timp. Dispozitivul este destinat sa revolutioneze transportul. Profesorul a insistat sa experimenteze pe viu inventia si acum se afla prins in razboiul anglo- francez, undeva in evul mediu.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: