Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

New Police Story – Polițist la ananghie (2004)

Urmărește filmul New Police Story – Polițist la ananghie (2004) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2004, Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online New Police Story – Polițist la ananghie (2004) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 84

Categoria: 2004, Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Benny Chan

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Alan Yuen

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Jury Award,1 premiu Golden Deer,2 nominalizari Golden Bauhinia,4 premii si 3 nominalizari Golden Horse Film Festival,1 premiu si 3 nominalizari Golden Rooster,8 nominalizari Hong Kong Film Award + alte premii

IMDb: 7.0

Wing Chan (Jackie Chan) este unul dintre cei mai respectati ofiteri din cadrul politiei din Hong Kong. Insa dupa o confruntare intre echipa condusa de Wing si una dintre cele mai periculoase bande de mafioti din oras, toti camarazii lui Wing sunt ucisi. Desi ofiterul supravietuieste masacrului condus de maleficul Joe, devine victima sentimentului de vinovatie, neputandu-si ierta faptul ca si-a condus prietenii la moarte. Wing se refugiaza in bautura, pierzand total dorinta de a mai lupta pentru a-si razbuna colegii. Insa curand in departament isi face aparitia tanarul detectiv Frank (Nicholas Tse), care, cu ajutorul ofiterului Sasa (Charlene Choi), isi propune sa-l ajute pe Wing sa-si infranga demonii interiori si sa-si recastige o data cu respectul de sine, dorinta de a lupta din nou de partea legii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: