Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Squid and the Whale – Părinți și copii (2005)

Urmărește filmul The Squid and the Whale – Părinți și copii (2005) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2005, Comedie, Dramă . Filmul online The Squid and the Whale – Părinți și copii (2005) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 78

Categoria: 2005, Comedie, Dramă

Regizor: Noah Baumbach

Data Adaugari: 22/07/2021

Scenariști: Noah Baumbach

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:21:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.3

Scenariul filmului este bazat pe intamplarile din copilaria regizorului Noah Baumbach si a fratelui sau. The Squid and the Whale spune povestea emotionanta a doi baieti care trebuie sa faca fata divortului parintilor lor in Brooklyn in anii ’80. Tatal (Jeff Daniels), capul unei familii excentrice din Brooklyn, pretinde ca odinioara a fost un mare romancier, dar ca a ales cariera didactica. Cand sotia sa (Laura Linney) isi descopera si ea talentul de scriitoare, gelozia destrama familia, iar cei doi baieti adolescenti trebuie sa refaca relatiile cu parintii lor. Personajul lui Linney incepe sa iasa cu profesorul de tenis al fiului ei mai mic. Iar personajul lui Daniels are o aventura cu studenta dupa care umbla fiul sau mai mare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: