Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Big Momma’s House 2 – Acasă la Coana Mare 2 (2006)

Urmărește filmul Big Momma’s House 2 – Acasă la Coana Mare 2 (2006) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2006, Comedie, Dramă . Filmul online Big Momma’s House 2 – Acasă la Coana Mare 2 (2006) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 90

Categoria: 2006, Comedie, Dramă

Regizor: John Whitesell

Data Adaugari: 16/07/2021

Scenariști: Don Rhymer , Darryl Quarles

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:53

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Kids' Choice Awards,1 nominalizare Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 4,7

Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara „Big Momma”. De data aceasta, sarcina sa este de a preveni un dezastru de proportii nationale, descoperindu-l pe creatorul unui periculos „vierme informatic” cu ajutorul caruia niste persoane rauvoitoare vor sa aiba acces la secrete guvernamentale. Pentru agentul Turner, singura cale de a-si duce la bun sfarsit misiunea este aceea de a se infiltra in casa suspectului Tom Fuller (interpretat de Mark Moses) si a sotiei acestuia Leah (interpretata de Emily Procter), ca dadaca a copiiilor lor– Andrew, Carrie si Molly. Inca o data, Turner trebuie sa intre in pielea alter ego-ului sau, Hattie Mae Pierce, poreclita Coana Mare. Sarcina lui Turner in calitate de dadaca nu este deloc usoara, intrucat trebuie sa gestioneze programul incarcat al celor trei copii ai familiei Fuller, sa efectueze numeroasele sarcini menajere si, in acelasi timp, sa adune informatii in secret despre „viermele informatic” creat de Tom.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: