Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

DOA: Dead or Alive - Mort sau viu (2006)

Urmărește filmul DOA: Dead or Alive - Mort sau viu (2006) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 2006, Acţiune, Aventuri . Filmul online DOA: Dead or Alive - Mort sau viu (2006) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 99

Categoria: 2006, Acţiune, Aventuri

Regizor: Corey Yuen

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: J.F. Lawton , Adam Gross , Seth Gross

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:26:10

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4,8

Legendarul coregraf din Hong Kong și regizor de filme de acțiune Corey Yuen a lansat ecranizarea unui celebru joc video de arte marțiale. Un film extravagant care are în centru un cvartet de domnișoare luptătoare interpretate de Devon Aoki, Sarah Carter, Jaime Pressly și Holly Valance. Tina (Pressly), Christie (Valance), Kasumi (Aoki) și Helena (Carter) sunt patru luptătoare care sunt invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Premiul este de 10 milioane de dolari, iar competitorii sunt cei mai duri din câți există pe planetă. Tina, Christie, Kasumi și Helena se vor pregăti să intre în ring, într-o serie de lupte care le vor testa puterea, rezistența și chiar dedicarea pe care o au pentru artele marțiale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: