Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Silk – Drumul mătăsii (2007)

Urmărește filmul Silk – Drumul mătăsii (2007) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2007, Dramă, Romantic . Filmul online Silk – Drumul mătăsii (2007) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 154

Categoria: 2007, Dramă, Romantic

Regizor: François Girard

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Alessandro Baricco , François Girard , Michael Golding

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:48:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.9

„Drumul mătăsii” reprezintă o legătură comercială între China și Europa care a existat din cele mai vechi timpuri, bazându-se pe schimburi de mărfuri, înlesnind totodată și contacte diplomatice și culturale. „Silk” este o dramă romantică ce urmărește experiențele de viață și de iubire dulci-amărui ale unui tânăr francez pe nume Herve Joncour, care îmbrățișează inițial cariera militară pentru ca ulterior, la insistențele omului de afaceri Baldabiou, să devină negustor și să călătorească în repetate rânduri în Egipt și Japonia pentru a cumpăra ouă de viermi de mătase necontaminate de maladia care secerase toate aceste insecte în Europa. Căsătorit cu marea dragoste a vieții lui, Helene, Herve întâlnește în timpul uneia dintre călătoriile sale în îndepărtata și misterioasa Japonie o frumoasă gheișă de origine chineză, care era iubita unui puternic și primejdios baron local pe nume Hara Jubei și care îl vrăjește pe tânăr prin grația și inaccesibilitatea ei. Sfâșiat între sentimentele de vinovăție față de loiala și înțelegătoarea lui soție și pasiunea fatală pe care o simte pentru misterioasa făptură întâlnită în Japonia, Herve este forțat să facă o alegere dureroasă, în cazul în care viața nu va face ea însăși această alegere în locul lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: