Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Jane Austen Book Club – Cercul literar Jane Austen (2007)

Urmărește filmul The Jane Austen Book Club – Cercul literar Jane Austen (2007) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2007, Comedie, Romantic . Filmul online The Jane Austen Book Club – Cercul literar Jane Austen (2007) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 87

Categoria: 2007, Comedie, Romantic

Regizor: Robin Swicord

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Robin Swicord , Karen Joy Fowler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:37

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.8

Clubul „Jane Austen” duce lectura clasicilor spre noi culmi ale pasiunii în aceasta comedie romantica, avand o distributie de exceptie. Cand cinci femei si un barbat se întalnesc pentru a discuta îndragitele romane ale scriitoarei britanice, îsi dau seama ca suferintele romantice suferite de Emma, domnul Darcy si surorile Bennet nu difera foarte mult de propriile lor suferinte. Gasind o sursa de confort, umor si întelepciune în paginile cartilor, dar si în ceilalti membri ai clubului, fiecare dintre ei descopera ca, în probleme de iubire, tot ce trebuie sa faca este sa se întrebe: „Ce ar face Jane ?”delve into Austen’s literature, the club members find themselves dealing with life experiences that parallel the themes of the books they are reading.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: