Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Blindness – Alb orbitor (2008)

Urmărește filmul Blindness – Alb orbitor (2008) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2008, Dramă, Mister, SF, Thriller . Filmul online Blindness – Alb orbitor (2008) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 96

Categoria: 2008, Dramă, Mister, SF, Thriller

Regizor: Fernando Meirelles

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: José Saramago , Don McKellar

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.6

Laureatul premiului Nobel, scriitorul Jose Saramago și apreciatul regizor Fernando Meirelles („The Constant Gardener,” „City of God”) ne relevă imaginea spectaculoasă și complexă a naturii umane în timpul unei epidemii misterioase de orbire. Este vorba despre o explorare curajoasă a naturii umane, a egoismului, oportunismului și indiferenței, dar și a capacității oamenilor pentru empatie, dragoste și perseverență. Totul începe într-o secundă, când un om care se întorcea spre casă de la serviciu, la volanul propriei sale mașini, este lovit de o nemiloasă orbire. Pe dată, lumea înconjurătoare se transformă într-un abur opac, înfricoșător. Una câte una, fiecare persoană pe care o întâlnește – soția, doctorul, chiar și aparentul bun samaritean care îl duce acasă cu mașina – va avea la rândul său aceeași nemiloasă soartă. Pe măsură ce boala se răspândește, iar panica și paranoia cuprind tot orașul, victimele „maladiei albe” sunt adunați și izolați într-un azil de nebuni, abandonat și aflat în paragină, unde începe treptat să dispară orice urmă de viață normală. Dar în spitalul unde fusese instituită carantina există totuși un martor ocular: o femeie (interpretată de actrița Julianne Moore, de patru ori nominalizată la premiul Academiei) care nu a fost contaminată, dar care s-a prefăcut că e oarbă pentru a rămâne alături de iubitul ei soț (Mark Ruffalo). Dovedind mult curaj și voință de supraviețuire, ea reușește să conducă un grup de șapte oameni, un fel de familie improvizată, pe un drum între oroare și dragoste, decădere și frumusețe, luptă și bucurie, evadând din spital și ajungând în orașul pustiu, pentru care ei ar putea constitui singura speranță de viață.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: