Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

We Are from the Future (My iz budushchego) (Black Hunters) - Suntem din viitor (2008)

Urmărește filmul We Are from the Future (My iz budushchego) (Black Hunters) - Suntem din viitor (2008) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2008, Acţiune, Aventuri, Război, SF . Filmul online We Are from the Future (My iz budushchego) (Black Hunters) - Suntem din viitor (2008) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 127

Categoria: 2008, Acţiune, Aventuri, Război, SF

Regizor: Andrey Malyukov

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Kirill Belevich , Aleksandr Shevtsov , Eduard Volodarskiy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:35

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

Filmul prezinta un grup de 4 prieteni, cautatori de trofee militare din al doilea Razboi Mondial;ei se lupta pentru artefacte deosebit de valoroase dpdv istoric, cind dau peste un depozit secret, deosebit de valoros,plin cu arme de epoca, medalii, precum si documente. Este o afacere periculoasa, asa ca atunci cand o femeie palida, cu picioarele goale apare brusc in fata lor si le cere sa-l gaseasca pe baiatul ei disparut in 1942, cei 4 o iau in ris, dar batrina le recomanda sa faca o baie in lacul din apropiere, dupa care dispare fara urma. Mai tirziu, dupa ce au descoperit un album vechi detinut de un soldat ucis si continind fotografii facute in timpul razboiului, echipa decide sa faca o baie reconfortanta intr-un lac din apropiere.Dupa revenirea la suprafata lacului, inotatorii isi dau repede seama ca au calatorit printr-o „gaura de vierme” misterioasa in anul 1942, direct in mijlocul unei incaierari deosebit de acerbe si ca sunt pe cale de a experimenta ororile razboiului pe propria lor piele.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: