Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Annabelle (2014)

Urmărește filmul Annabelle (2014) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Horror, Thriller, 2014 . Filmul online Annabelle (2014) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 84

Categoria: Horror, Thriller, 2014

Regizor: John R. Leonetti

Data Adaugari: 20/07/2021

Scenariști: Gary Dauberman

Uploader: bebe_bebita19

Durată Film: 01: 38: 44

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare Saturn Awards,1 nominalizare Empire Awards, 1 nominalizare Chainsaw Awards,1 nominalizare Fright Meyer Awards,1 nominalizare Golden Trailer,3 premii iHorror Awards,1 nominalizare MTV Movie Awards,1 nominalizare People's Choice Awards

IMDb: 5.4

Annabelle este un film de groază supranatural american din 2014 regizat de John R. Leonetti și scris de Gary Dauberman. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Annabelle Wallis, Ward Horton și Alfre Woodard. Filmul este produs de Peter Safran și James Wan. Este un prequel al filmului din 2013 The Conjuring și al doilea din seria The Conjuring series. Filmul a fost inspirat de o povestire cu o păpușă denumită Annabelle de Ed și Lorraine Warren.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: