Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Falcon Rising - Nume de cod: Şoimul (2014)

Urmărește filmul Falcon Rising - Nume de cod: Şoimul (2014) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Crimă, 2014 . Filmul online Falcon Rising - Nume de cod: Şoimul (2014) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 170

Categoria: Acţiune, Aventuri, Crimă, 2014

Regizor: Ernie Barbarash

Data Adaugari: 20/07/2021

Scenariști: Y.T. Parazi

Uploader: bebe_bebita19

Durată Film: 01: 40:48

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5.8

Falcon Rising este un film american de acțiune din 2014 , regizat de Ernie Barbarash și cu Michael Jai White , Neal McDonough , Laila Ali și Masashi Odate înrolurile principale. Fost numit anterior Favela , Falcon Rising a fost menit să fie prima tranșă a francizei de acțiune „CODENAME: FALCON” a Moonstone Entertainment, care urma să se învârtă în jurul fostului personaj marin John „Falcon” Chapman, un anti-erou întunecat condus de vinovăție, care va distruge el însuși, dacă nu i se dă altceva de distrus - o armă de ultimă instanță utilă pentru ministerul de externe ". [3] Falcon Rising a avut o lansare limitată la teatru pe 5 septembrie 2014.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: