Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gemma Bovery (2014)

Urmărește filmul Gemma Bovery (2014) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Romantic, 2014 . Filmul online Gemma Bovery (2014) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 88

Categoria: Comedie, Dramă, Romantic, 2014

Regizor: Anne Fontaine

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Pascal Bonitzer, Anne Fontaine, Posy Simmonds, Declan May

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:00

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Martin, un parizian pasionat de Gustave Flaubert, care s-a instalat într-un sat normand ca brutar, vede un cuplu englez mutându-se într-o mică fermă din apropiere. Nu numai că numele noilor sositi sunt Gemma și Charles Bovery, dar și comportamentul lor pare să fie inspirat de eroii lui Flaubert.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: