Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
HDRip 720p The Man in the Glass Booth - Bărbatul din boxa de sticlă (1975)

The Man in the Glass Booth - Bărbatul din boxa de sticlă (1975)

The Man in the Glass Booth - Bărbatul din boxa de sticlă (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7,2
Arthur Hiller
01:56:23

Drama, adaptarea piesei cu acelasi titlu a lui Robert Shaw, inspirata – la randul sau – de destinul lui Otto Adolf Eichman, fost comandant al unui lagar de concentrare nazist. Arthur Goldman, prosper om de afaceri new-yorkez, e rapit de un grup de agenti israelieni, transportat in Israel si judecat, pentru vina de a fi fost criminal de razboi nazist, care se ascunsese ani la rand sub o identitate de imprumut.

Vizualizari: 33
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare WGA Award
HDRip 720p Ma Ge Bo Luo (Marco Polo / The Four Assassins) - Patru Asasini Pentru Marco Polo (1975)

Ma Ge Bo Luo (Marco Polo / The Four Assassins) - Patru Asasini Pentru Marco Polo (1975)

Ma Ge Bo Luo (Marco Polo / The Four Assassins) - Patru Asasini Pentru Marco Polo (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6,4
Cheh Chang
01:43:30

Situat pe vremea expediției istorice a exploratorului italian Marco Polo în China, în timpul domniei lui Monogol, Kublai Khan, îl are în rolul lui Polo pe actorul american Richard Harrison.
Șase frați jurați ai loialiștilor Ming oprimați planifică o rebeliune împotriva conducătorilor mongoli. Când doi dintre ei sunt uciși brutal în încercarea lor de asasinat, ceilalți patru luptători se unesc pentru a se răzbuna. Sunt dezavantajați, deoarece Împăratul este înconjurat de trei dintre cei mai buni luptători ai săi. Cei patru luptători aleg să urmeze o pregătire riguroasă și să învețe tehnici speciale de kung-fu.
Marco Polo, care a fost desemnat ca vicerege de către împăratul mongol cu prioritatea de a împiedica acești rebeli, se ridică în cele din urmă cu rebeliunea.

Vizualizari: 82
Premii: N / A
BluRay 720p Maynila: sa mga Kuko ng Liwanag (Manila in the Claws of Light) - Manila - În ghearele luminii (1975)

Maynila: sa mga Kuko ng Liwanag (Manila in the Claws of Light) - Manila - În ghearele luminii (1975)

Maynila: sa mga Kuko ng Liwanag (Manila in the Claws of Light) - Manila - În ghearele luminii (1975)
BluRay 720p
IMDb: 7,8
Lino Brocka
02:06:22

Un tânăr pescar dintr-un sat de provincie ajunge în capitală în încercarea de a-și găsi iubita, care a fost ademenită acolo cu promisiunea de a lucra și de care nu s-a mai aflat nimic. Între timp, ocupă un loc de muncă cu salariu redus la un șantier de construcții și este martor la viața de pe stradă, unde greva morții fără avertisment, corupția și exploatarea sunt obișnuite, iar protestele indică escaladarea tulburărilor civile.

Vizualizari: 37
Premii: 6 premii si 2 nominalizari FAMAS Awards,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu FOCAL Award,1 premiu Gawad Urian Awards
HDRip 720p L'anatra all'arancia (Duck in Orange Sauce) - Rață în sos de portocale (1975)

L'anatra all'arancia (Duck in Orange Sauce) - Rață în sos de portocale (1975)

L'anatra all'arancia (Duck in Orange Sauce) - Rață în sos de portocale (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.3
Luciano Salce
01:41:53

Livio și Lisa Stefani sunt un cuplu în criză: în zece ani de căsnicie nu au lipsit povestile extraconjugale, dar relatia lor pare destinată să se termine, deoarece Lisa este îndragostita de Jean-Claude, un francez bogat și fascinant, și intenționează să trăiască în Franța cu el.
Livio este gelos pe Lisa, pe care - chiar dacă în felul său - o iubește profund, dar în loc să reacționeze violent adoptă o tactică mai subtila: ii propune Lisei să-și petreacă week-end-ul împreună pentru ultima dată în vila lor de pe litoral, si de asemenea, il invita si pe Jean-Claude, cu care pretinde ca ar dori să devină prieten. Ba mai mult, celor trei li se alatura si secretara lui Jean-Claude...

Vizualizari: 48
Premii: 2 premii David di Donatello Awards,1 premiu Silver Ribbon
DVDRip Yankee Doodle Cricket (TV Movie 1975)

Yankee Doodle Cricket (TV Movie 1975)

Yankee Doodle Cricket (TV Movie 1975)
DVDRip
IMDb: 6,4
Chuck Jones
00:25:42

Războiul de Independență a început, iar șoricelul Tucker, Pisica Harry și Chester C. Cricket sunt indispensabile efortului coloniilor americane de a se elibera de stăpânirea regelui despotic englez. Harry și Tucker îl ajută pe Thomas Jefferson să scrie Declarația de independență. Chester creează melodia pentru „Yankee Doodle Dandy”. Și toate animalele - inclusiv John și Marsha, fulgerele - îl ajută pe Paul Revere să răspândească mesajul că britanicii vin.

Vizualizari: 25
Premii: N / A
DVDRip Rikki-Tikki-Tavi (TV Movie 1975)

Rikki-Tikki-Tavi (TV Movie 1975)

Rikki-Tikki-Tavi (TV Movie 1975)
DVDRip
IMDb: 7,6
Chuck Jones
00:24:30

Rikki-Tikki-Tavi este o povestire de Rudyard Kipling publicată inițial separat, în 1893, și inclusă ulterior în Cartea junglei (1894). Autorul relatează, în stil encomiastic, dar și cu umor, faptele eroice ale unei tinere și curajoase manguste din India colonială.Povestirea a fost publicată mai întâi în numerele din noiembrie 1893 ale revistelor Pall Mall Magazine și St Nicholas Magazine, cu ilustrații de W.K.Drake.

Vizualizari: 26
Premii: N / A
HDRip 720p Under the Blossoming Cherry Trees (Sakura no mori no mankai no shita) - Sub Cireşii Înfloriţi (1975)

Under the Blossoming Cherry Trees (Sakura no mori no mankai no shita) - Sub Cireşii Înfloriţi (1975)

Under the Blossoming Cherry Trees (Sakura no mori no mankai no shita) - Sub Cireşii Înfloriţi (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7,4
Masahiro Shinoda
01:34:51

O frumoasă femeie din oraș este răpită de un bandit care se îndrăgostește de ea. După răpire, banditul va încerca să îi îndeplinească toate dorințele noii sale soții, oricât de disperate ar fi acestea.

Vizualizari: 35
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival
HDRip Le nozze di Figaro - Nunta lui Figaro (1975)

Le nozze di Figaro - Nunta lui Figaro (1975)

Le nozze di Figaro - Nunta lui Figaro (1975)
HDRip
IMDb: 7,6
Jean-Pierre Ponnelle
03:01:49

Nunta lui Figaro (conform titlului original Le nozze di Figaro sau Le nozze di Figaro o sia la folle giornata - „Nunta lui Figaro sau o zi nebună”), înregistrată sub 492 în Catalogul Köchel este o operă a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat și bazat pe comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro.

Vizualizari: 32
Premii: N / A
WEB-DL 720p Wrong Move (Falsche Bewegung) - Mişcare greşită (1975)

Wrong Move (Falsche Bewegung) - Mişcare greşită (1975)

Wrong Move (Falsche Bewegung) - Mişcare greşită (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 7.0
Wim Wenders
01:44:45

Trăind sub influența unei mame opresive, tânărul Wilhelm decide să meargă la Bonn cu dorința de a deveni scriitor. În tren, se întâlnește cu un fost atlet olimpic și cu prietena lui.
O actriță și un tânăr se alătură. De atunci nu se va întâmpla nimic așa cum a fost planificat pentru Wilhelm … 6 zile din viața unui tânăr, 6 zile pentru a-și decide viitorul și a se confrunta cu învățarea realității.
Cei trei salveaza un om de la sinucidere.

Vizualizari: 45
Premii: 1 Nominalizare Chicago International Film Festival,1 premiu Faro Island Film Festival,6 premii German Film Awards
BluRay 720p The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Phillip Noyce
01:57:57

Lincoln Rhyme, un detectiv din New York, specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun criminalist din țară. Autor a numeroase romane de succes, Rhyme are un ochi ager pentru detalii și fler pentru indicii, fapt care l-a făcut legendar în cadrul forțelor de poliție din comunitate. Ca urmare a unui accident aproape fatal, pe când era la datorie, Rhyme a fost imobilizat la pat, cu mâinile și picioarele paralizate și cu puțină dorință de a mai trăi. Polițista de teren Amelia Donaghy (ANGELINA JOLIE) este abia trecută de 20 de ani, dar deja se simte mult mai în vârstă. În ajunul transferării sale către o slujbă de birou, ultima sa misiune în calitate de polițistă de teren o conduce către locul unei crime, descoperind un cadavru mutilat. Gândirea sa spontană și actul său curajos nu vor trece neobservate. Colegii polițiști ai lui Rhyme încearcă să îi solicite ajutorul pentru rezolvarea acestei crime groaznice, însă el îi sfătuiește să îngroape totul, declarând că este un caz clasat pentru care nu este dispus să-și irosească timpul. Totuși, după ce aruncă o privire asupra dosarului cu probe materiale și a fotografiilor ce ilustrau aceste probe, Rhyme rămâne intrigat. Iar asta pentru că fotograful care a surprins aceste imagini a văzut de asemenea mesajele ascunse în detalii subtile la locul crimei… de către cineva care vorbește același limbaj cu cel al criminaliștilor. Probabil un criminalist înnăscut.

Vizualizari: 51
Premii: 1 Nominalizare Black Reel Awards,1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 nominalizare Image Award,1 premiu Yoga Award
BluRay 1080p Addams Family Values – Valorile familiei Addams (1993)

Addams Family Values – Valorile familiei Addams (1993)

Addams Family Values – Valorile familiei Addams (1993)
BluRay 1080p
IMDb: 6,8
Barry Sonnenfeld
01:34:11

Dupa ce Morticia (Anjelica Huston) da nastere celui de-al treilea copil al familiei Addams, un baietel dragalas pe nume Pubert, ceilalti doi copii, Pugsley (Jimmy Workman) si Wednesday (Christina Ricci), pun la cale o sumedenie de planuri pentru a-l ucide pe micul lor fratior. Acest fapt ii determina pe Morticia si sotul ei, Gomez (Raul Julia), sa angajeze o bona (Joan Cusack) care sa supravegheze pe cei trei copii. Dar se pare ca bona are propriile-i planuri, trimitandu-i pe Pugsley si Wednesday intr-o ingrozitoare tabara de vara si incercand sa il seduca pe unchiul Fester (Christopher Lloyd), totul pentru a pune mana pe averea familiei Addams.

Vizualizari: 42
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,1 premiu si 6 nominalizari Saturn Award,4 nominalizari American Comedy Award,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Razzie Award,1 premiu ALFS Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)

Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)

Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)
BluRay 1080p
IMDb: 7,6
Richard Donner
01:49:37

Armă mortală este unul dintre cele mai apreciate thriller-uri din toate timpurile, fiind cel mai vizionat film în 1987, cu încasări de peste 65 de milioane de dolari. Filmul este povestea plină de adrenalină a prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin Riggs – un alb rebel și cam sărit care, de când i-a murit soția, se aruncă în tot felul de acțiuni riscante fără să-i pese de viață, și Roger Murtaugh – polițist de culoare. Familist convins, tatăl unei fiice superbe pe nume Rianne, el tocmai a împlinit 50 de ani, dar tot se mai gândește că ar fi putut fi medic. În numai 24 de ore, cei doi devin parteneri și trec împreună printr-o nesfârșită cavalcadă de aventuri; ucid mai mulți băieți răi, supraviețuiesc unei curse în deșert, mânuiesc toate armele posibile și imposibile, sar de pe clădiri, o salvează pe Rianne, trec cu mașina prin ziduri, sunt torturați etc… Film plin de suspans, care ține încordat spectatorul de la început până la sfârșit. Capul tuturor atrocităților este un personaj amoral supranumit Generalul (Mitchell Ryan) care este ajutat de o bestie cu față de om, călăul său personal, Joshua (Gary Busey). Armă mortală este considerat de mulți ca fiind cel mai bun film dintre cele patru realizate până în prezent din seria cu același nume. Accentele comice ale acestui thriller au contribuit din plin la succesul imens al filmului.

Vizualizari: 39
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,5 premii Image Award,1 premiu Golden Reel Award,1 nominalizare Young Artist Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)

Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)

Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)
BluRay 1080p
IMDb: 7,2
Richard Donner
01:54:27

Tacanitul Martin Riggs (Mel Gibson) si aparent sobrul familist Roger Murtaugh (Danny Glover) isi unesc fortele in acest al doilea episod din seria de succes Arma Mortala, care a avut la data premierei incasari de peste 147 de milioane de dolari. Riggs si Murtaugh sunt de aceasta data pe urmele unui respectabil diplomat sud-african care isi rotunjeste veniturile din traficul cu droguri. Desi, gratie informatiilor pretioase oferite de un personaj fara scrupule, dar haios in felul sau, interpretat de Joe Pesci, neinfricatul Riggs nu se poate atinge de vreun fir de par al ticalosului, deoarece acesta beneficiaza de imunitate diplomatica. Dupa o serie impresionanta de situatii limita, pigmentate din plin cu explozii spectaculoase, vorbe de duh marca Mel Gibson, cei doi politisti de la LAPD ajung sa se lupte pe viata si pe moarte cu greii din cartelele internationale ale drogurilor pe un vas sud-african plin cu stupefiante. Cu un final incandescent, Arma Mortala contine una dintre cele mai tari, si-n acelasi timp comice, scene de suspans din istoria filmului. Este vorba de secventa in care un Mel Gibson disperat incearca sa-i salveze viata colegului sau ramas intepenit intr-o toaleta capcana, programata sa explodeze.

Vizualizari: 27
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Image Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)

Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)

Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)
BluRay 1080p
IMDb: 6,7
Richard Donner
01:57:43

Aceasta noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in week-endul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla. Noua serie din Arma mortala prilejuieste si reintalnirea cu Joe Pesci, care isi reia rolul din Arma mortala II.

Vizualizari: 27
Premii: 1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Grammy,2 premii si 3 nominalizari MTV Movie + TV Awards
BluRay 1080p Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Richard Donner
02:07:23

Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor. Cei doi politisti nonconformisti s-au intalnit prima data in 1987, si din acel moment, audientele au sarit in aer direct proportional cu culmile umorului si actiunii care au transformat filmul intr-un hit international. Rianne (Traci Wolfe), fiica lui Murtaugh, este pe punctul de a-l face pe acesta bunic, in timp ce Riggs va deveni in urma relatiei lui cu Lorna Cole (Rene Russo), un agent de afaceri interne, un tatic foarte mandru. In acest timp, agenda lor se umple cu cazuri: membrii criminali ai unui clan chinezesc isi fac de cap prin Los Angeles, in frunte cu Wah Sing Ku, un asiatic extrem de disciplinat si un profesionist in artele martiale.

Vizualizari: 28
Premii: 2 premii si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare Image Award,4 nominalizari MTV Movie Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Razzie Award,1 premiu BMI Film Music Award
BluRay 1080p The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)

The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)

The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Peter Weir
01:58:13

Un inventator excentric si dogmatic isi vinde casa si isi ia familia in America Centrala pentru a construi o fabrica de gheata in mijlocul junglei. Conflictele cu familia, cu un predicator local si cu natura sunt obstacole mici in calea obsesiei lui.

Vizualizari: 60
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 premiu si 1 nominalizare Young Artist Awards
WEB-DL 720p Restons groupés – Să rămânem împreună (1998)

Restons groupés – Să rămânem împreună (1998)

Restons groupés – Să rămânem împreună (1998)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,1
Jean-Paul Salomé
01:37:54

Vizioneaza filmul Restons groupés – Să rămânem împreună (1998) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 01, 1998. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Când agenția lor de turism dă faliment, niște turiști francezi fac un tur al Vestului american, conduși de un ghid inteligent… dar cam nepregătit.

Vizualizari: 25
Premii: N / A
WEB-DL 720p On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)

On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)

On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,1
Philippe Bérenger
01:14:50

Vizioneaza filmul The Rookie Robbers (2000) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de May. 23, 2000. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Patru amici pun la cale să jefuiască prima lor bancă împreună, dar nimic nu merge conform planului, iar nepriceperea lor nu face decât să înrăutățească situația.

Vizualizari: 29
Premii: N / A
WEB-DL 720p Les acteurs (Actors) – Actorii (2000)

Les acteurs (Actors) – Actorii (2000)

Les acteurs (Actors) – Actorii (2000)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,8
Bertrand Blier
01:43:40

Vizioneaza filmul Actors – Actorii (2000) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Apr. 05, 2000. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Farsa și realismul ironic se împletesc într-o relatare tip „flux de conștiință”, unde actorii francezi joacă în rol propriu… sau poate impropriu.

Vizualizari: 25
Premii: N / A
WEB-DL 720p Pédale douce (What a Drag) – Dulce nebunie (1996)

Pédale douce (What a Drag) – Dulce nebunie (1996)

Pédale douce (What a Drag) – Dulce nebunie (1996)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,8
Gabriel Aghion
01:41:48

Vizioneaza filmul What a Drag – Dulce nebunie (1996) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Mar. 27, 1996. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Adrien, afacerist cu sexualitate nedeclarată, trebuie să-și convingă șeful că este un heterosexual căsătorit, pentru a-și ascunde identitatea de drag queen.

Vizualizari: 26
Premii: 1 premiu si 5 nominalizari César Awards France
WEB-DL 1080p Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)

Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)

Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6,8
Abe Levitow
01:24:59

Jaone Tom, un motan cu inalta scoala a vietii si un farmec personal incontestabil, traieste multumit in peisajul rural frantuzesc alaturi de aleasa inimii sale, frumoasa pisicuta Mewsette. Insa aceasta are un vis neimplinit, care o face sa ofteze in taina. Mewsette ar vrea sa experimenteze rafinamentul si luxul vietii pariziene. Insa imediat ce fermecatoarea si inocenta pisicuta ajunge in capitala Frantei, cade in capcanele maleficului Meowrice. Afland drama prin care trece buna sa prietena, Jaone Tom pleaca spre Paris impreuna cu amicul sau Robespierre pentru ca, infruntand pericolele marelui oras, sa-si salveze iubita din… ghearele lui Meowrice.

Vizualizari: 30
Premii: N / A
WEB-DL 1080p Pouic-Pouic - Puic, Puic (1963)

Pouic-Pouic - Puic, Puic (1963)

Pouic-Pouic - Puic, Puic (1963)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6,5
Jean Girault
01:23:16

Domnul Monestier poseda o avere frumusica, pe care sotia, adorabila Cynthia, si fiica, nabadaioasa Patricia, se ocupa sa o toace. Dar, dupa dezastrul provocat de incheierea unei afaceri proaste – cum s-a dovedit a fi vinderea actiunilor pentru o concesiune fantoma in America de Sud – tot domnul Monestier trebuie sa refaca finantele familiei. Cum? Cautand un partener de afaceri pe care sa il fraiereasca, eventual dandu-i propria fiica sau nevasta. Patricia insa isi face aparitia acasa cu un tip pe care il prezinta ca logodnic, ceea ce produce incurcaturi imprevizibile, mai ales din partea tinerilor…

Vizualizari: 45
Premii: N / A
WEB-DL 1080p Bellissima – Cea mai frumoasă (1951)

Bellissima – Cea mai frumoasă (1951)

Bellissima – Cea mai frumoasă (1951)
WEB-DL 1080p
IMDb: 7,8
Luchino Visconti
01:59:25

Considerat de critici drept un film tipic neorealist, „Bellissima”, în traducere „Cea Mai Frumoasă”, sub pretextul unei povești de pe platourile de filmare, este o analiză dură a societății italiene aflată în plină reconstrucție după al Doilea Război Mondial. Maddalena Cecconi, interpretată de Ana Magnani, sătulă de sărăcie și greutățile cotidiene hotărăște să-i asigure fiicei sale un viitor prosper de vedetă sub lumina reflectoarelor și o înscrie la un concurs de selecție pentru un rol în noul film care urmează să fie produs în studiourile Cinecitta. Pentru a-și vedea visul cu ochii are de luptat cu cinismul și corupția din lumea filmului, dar și cu prejudecățile și lipsa de înțelegere a propriei familii. În film apar și directorul de producție Vittorio Glori și Alessandro Blasetti, regizor atât în rol cat și în viața reală, a cărui replică „Vezi, acesta este cinematograful pe care îl creăm noi” e definitorie pentru film.

Vizualizari: 28
Premii: 1 premiu Italian National Syndicate of Film Journalists
BluRay 1080p Housesitter – Simte-te ca acasă (1992)

Housesitter – Simte-te ca acasă (1992)

Housesitter – Simte-te ca acasă (1992)
BluRay 1080p
IMDb: 6,1
Frank Oz
01:41:20

Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

Vizualizari: 34
Premii: N / A
BluRay 720p L'Albero Degli Zoccoli (The Tree of Wooden Clogs) – Copacul saboților din lemn (1978)

L'Albero Degli Zoccoli (The Tree of Wooden Clogs) – Copacul saboților din lemn (1978)

L'Albero Degli Zoccoli (The Tree of Wooden Clogs) – Copacul saboților din lemn (1978)
BluRay 720p
IMDb: 7,9
Ermanno Olmi
02:57:34

Vizioneaza filmul The Tree of Wooden Clogs – Copacul saboților din lemn (1978) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 21, 1978. Genurile acestui film online sunt: Dramă.
Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, patru familii de țărani din Italia se zbat ca să-și câștige traiul. Pentru un băiețel mai sensibil, un sabot bun contează enorm.

Vizualizari: 38
Premii: 1 premiu BAFTA,2 premii Cannes,1 premiu César Awards,1 premiu David di Donatello,1 premiu Critics Award,2 premii Golden Goblets Italy,6 premii Silver Ribbon,1 premiu NBR Award,1 premiu NYFCC Award + alte premii si nominalizari
BluRay 720p Cara Sposa – Draga mea soție! (1977)

Cara Sposa – Draga mea soție! (1977)

Cara Sposa – Draga mea soție! (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Pasquale Festa Campanile
01:48:31

Vizioneaza filmul Sweetheart / Dear Wife (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Nov. 19, 1977. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
După o perioadă în închisoare, un hoț descoperă că soția și fiul lui și-au refăcut viața fără el, astfel că acesta pune la cale un plan de a-i recâștiga.

Vizualizari: 47
Premii: N / A
BluRay 720p Fabulous India (India favolosa) - Fabulous India (India favolosa) (1954)

Fabulous India (India favolosa) - Fabulous India (India favolosa) (1954)

Fabulous India (India favolosa) - Fabulous India (India favolosa) (1954)
BluRay 720p
IMDb: 7.6
Giulio Macchi
01:21:29

Vizioneaza filmul Fabulous India – India fabuloasă (1954) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 11, 1954. Genurile acestui film online sunt: Documentar.
De la temple antice până la orașe moderne, acest documentar descrie India anilor ’50 cu imagini color spectaculoase surprinse de cineastul Claude Renoir.

Vizualizari: 38
Premii: N / A
WEB-DL 720p Venice, the Moon and You – Veneția, luna și tu! (1958)

Venice, the Moon and You – Veneția, luna și tu! (1958)

Venice, the Moon and You – Veneția, luna și tu! (1958)
WEB-DL 720p
IMDb: 6,2
Dino Risi
01:40:03

Vizioneaza filmul Venice, the Moon and You – Veneția, luna și tu! (1958) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Oct. 03, 1958. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Firea ușuratică a gondolierului Bepi îi pune în pericol viitorul alături de logodnica lui. Ultima picătură ar putea fi cele două noi turiste cărora nu le poate rezista.

Vizualizari: 43
Premii: N / A
WEB-DL 720p The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)

The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)

The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)
WEB-DL 720p
IMDb: N / A
Ricky Chan
01:33:35

Vizioneaza filmul The Yellow Panther – Pantera galbenă (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Mar. 02, 1977. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă.
Pentru a-și recâștiga stima superiorilor, un comisar de poliție cam ageamiu pleacă pe urmele unui asasin internațional alături de un martor misterios.

Vizualizari: 42
Premii: N / A
WEB-DL 720p Detective – Crimă în Paris (1985)

Detective – Crimă în Paris (1985)

Detective – Crimă în Paris (1985)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,9
Jean-Luc Godard
01:38:13

Vizioneaza filmul Detective – Crimă în Paris (1985) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 23, 1985. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă, Dramă.
La un hotel parizian, doi detectivi investighează o crimă, iar un client încearcă să-și calmeze soția nefericită și să rezolve o datorie cu un promotor din lumea boxului.

Vizualizari: 50
Premii: 1 Nominalizare Cahiers du Cinéma,1 nominalizare Cannes,1 premiu Ghent International Film Festival,1 premiu Rotterdam International Film Festival
BluRay 720p Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)

Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)

Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Sergio Martino
01:39:33

Vizioneaza filmul Too Young to Die (1975) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 12, 1975. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă, Groază, Thriller.
Un detectiv anchetează moartea brutală a unei tinere lucrătoare sexuale, iar un ucigaș plătit misterios pune ținta pe martori.

Vizualizari: 60
Premii: N / A
WEB-DL 720p Il ragazzo che sorride (The Smile Of A Child) – Zâmbet de copil (1968)

Il ragazzo che sorride (The Smile Of A Child) – Zâmbet de copil (1968)

Il ragazzo che sorride (The Smile Of A Child) – Zâmbet de copil (1968)
WEB-DL 720p
IMDb: 4,9
Aldo Grimaldi
01:42:51

Vizioneaza filmul Il ragazzo che sorride – Zâmbet de copil (1968) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Mar. 07, 1969. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Muzică.
O oportunitate la locul de muncă îl face pe un tânăr inginer să ajungă în Kenya, dar distanța dintre el și soția lui îi stârnește suspiciuni cu privire la fidelitatea ei.

Vizualizari: 34
Premii: N / A
WEB-DL 720p Who Is Without Sin (Chi è senza peccato...) – Cine este fără de păcat? (1952)

Who Is Without Sin (Chi è senza peccato...) – Cine este fără de păcat? (1952)

Who Is Without Sin (Chi è senza peccato...) – Cine este fără de păcat? (1952)
WEB-DL 720p
IMDb: 6,2
Raffaello Matarazzo
01:40:56

Vizioneaza filmul The Burden of Innocence (1952) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Dec. 17, 1952. Genurile acestui film online sunt: Dramă, Romantic.
Despărțită de soțul ei care lucrează în Canada, o femeie rămâne în Italia pentru a-și îngriji sora, a cărei relație nefastă afectează viața tuturor.

Vizualizari: 33
Premii: N / A
WEB-DL 720p Les choses de la vie (The Things of Life) - Întâmplările vieții (1970)

Les choses de la vie (The Things of Life) - Întâmplările vieții (1970)

Les choses de la vie (The Things of Life) - Întâmplările vieții (1970)
WEB-DL 720p
IMDb: 7,6
Claude Sautet
01:24:49

The Things of Life online subtitrat HD este un film de dramă francez din 1970 regizat de Claude Sautet. Bazat pe romanul Les Choses de la vie de Paul Guimard, filmul se înconjoară în jurul unui accident de mașină trăit de personajul principal și evenimentele dinainte și după aceasta.
Titlu Alternativ : Die Dinge des Lebens,These Things Happen,Les Choses de la Vie,Las cosas de la vida,As Coisas da Vida,L'amante,Erotiki apokalypsi,Sellaista on elämä,As Coisas da Vida
După un accident de mașină, un arhitect își analizează viața, în special relațiile cu amanta, soția și fiul său.

Vizualizari: 39
Premii: 1 premiu Cannes Film Festival,1 nominalizare Prix Louis Delluc
WEB-DL 720p W le donne – Trăiască femeile! (1970)

W le donne – Trăiască femeile! (1970)

W le donne – Trăiască femeile! (1970)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,8
Aldo Grimaldi
01:33:26

Vizioneaza filmul Those Sweet Creatures! (1970) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 04, 1970. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Musical.
Obligat să-și termine serviciul militar în timp ce se află în turneu, un cântăreț italo-american are de trecut un ultim test, căci se îndrăgostește de fiica colonelului.

Vizualizari: 47
Premii: N / A
WEB-DL 720p Venga a fare il soldato da noi – Vino să fii soldat cu noi (1971)

Venga a fare il soldato da noi – Vino să fii soldat cu noi (1971)

Venga a fare il soldato da noi – Vino să fii soldat cu noi (1971)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,1
Ettore Maria Fizzarotti
01:39:23

Vizioneaza filmul Venga a fare il soldato da noi – Vino să fii soldat cu noi (1971) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 11, 1971. Genurile acestui film online sunt: Comedie , Muzical.
După ce a fost recrutată în armată din greșeală, Nicoletta profită de ocazie pentru a-și spiona iubitul infidel, căci în cazarmă aventurile nu se lasă așteptate.

Vizualizari: 44
Premii: N / A
BluRay 720p What if Gargiulo Finds Out? (Se lo scopre Gargiulo) – Dacă află Gargiulo (1988)

What if Gargiulo Finds Out? (Se lo scopre Gargiulo) – Dacă află Gargiulo (1988)

What if Gargiulo Finds Out? (Se lo scopre Gargiulo) – Dacă află Gargiulo (1988)
BluRay 720p
IMDb: 6,3
Elvio Porta
01:50:27

Dacă află Gargiulo? este un film italian de comedie din anul 1988, scris și regizat de Elvio Porta și în care joacă actorii Giuliana De Sio și Richard Anconina.
O soră medicală măritată cu moștenitorul unei familii bogate din Napoli ajunge să cunoască lumea interlopă a orașului pentru a-și scăpa tatăl de o datorie la cărți.

Vizualizari: 36
Premii: 1 Nominalizare David di Donatello,2 nominalizari Silver Ribbon
BluRay 720p Sballato, gasato, completamente fuso (An Ideal Adventure) – O aventură ideală (1982)

Sballato, gasato, completamente fuso (An Ideal Adventure) – O aventură ideală (1982)

Sballato, gasato, completamente fuso (An Ideal Adventure) – O aventură ideală (1982)
BluRay 720p
IMDb: 5,2
Steno
01:35:53

O aventură ideală este un film italian de comedie din anul 1982, regizat de Stefano Vanzina avand protagonisti actorii Edwige Fenech, Diego Abatantuono și Liù Bosisio.
Sătulă de articole plicticoase, o reporteriță ambițioasă face un pariu nebunesc cu editorul ei: ori scrie într-o săptămână un articol de prima pagină, ori se culcă cu el.

Vizualizari: 40
Premii: N / A
BluRay 1080p Backdraft – Focul ucigaș (1991)

Backdraft – Focul ucigaș (1991)

Backdraft – Focul ucigaș (1991)
BluRay 1080p
IMDb: 6,7
Ron Howard
02:17:11

O rasuflare este de ajuns pentru ca totul sa se transfome într-o furie a flacarilor. Ron Howard conduce o distributie de exceptie în acest thriller plin de actiune care va propune misterul, drama si distrugerea pe care o seamana focul asa cum nu ati mai vazut niciodata! Kurt Russel si William Baldwin evolueaza în rolul a doi frati neimpacati, care continua o eroica traditie de familie ca pompieri în Chicago. Dar, odata cu o serie de incendii provocate cu buna stiinta, cei doi frati trebuie sa treaca peste neintelegerile care ii despart pentru a deslusi misterul care pluteste in jurul acestor crime explozive. Scott Glenn, Jennifer Jason Leighm Rebecca DeMornay, Donald Sutherland si Robert DeNiro evolueaza în aceasta aclamata poveste plina de suspans presarata cu unele dintre cele mai terifiante imagini incendiare filmate vreodata.

Vizualizari: 21
Premii: 3 nominalizari Oscar,1 nominalizare BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,2 nominalizari Awards Circuit Community,1 premiu BMI Film & TV Awards,2 nominalizari MTV Movie + TV Awards
BluRay 720p Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Clive Barker
01:48:52

Cand un detectiv particular este angajat sa protejeze un magician de renume, acesta se trezeste patrunzand intr-o lume oculta plina de mister si pericole. Totul incepe in momentul in care detectivul Harry D’Amour (Scott Bakula) o intalneste pe frumoasa Dorothea Swann (Framke Jansen), sotia lui Philip Swamm (Kevin J.O’Connor), un iluzionist celebru. Acesta pare sa se joace cu focul, iar practicile sale sunt departe de a fi tocmai ortodoxe, ascunzand in spatele unor trucuri de scena, adevarata magie. Dorothea crede ca sotul sau ar putea fi intr-un mare pericol si-l roaga pe detectiv s-o ajute. Acesta sovaie la inceput, dar in cele din urma accepta sa se ocupe de caz. In scurt timp, Harry descopera ca Philip Swann si-a creat multi dusmani printre adeptii unui cult religios foarte bizar. Acestia doresc sa-l reinvie pe liderul lor, Nix (Daniel von Bargen), un adevarat vrajitor al Raului, ucis candva de Swann. In urma cu 13 ani, Nix era considerat cel mai bun iluzionist. Gloria lui a apus insa, in momentul in care Swann – pe atunci elevul sau – l-a detronat fara mila. Acum Swann este in mare pericol, iar viata lui atarna de un fir de ata.

Vizualizari: 40
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Fangoria Chainsaw Awards,1 premiu International Horror Guild
BluRay 1080p Bram Stoker’s Dracula - Dracula (1992)

Bram Stoker’s Dracula - Dracula (1992)

Bram Stoker’s Dracula - Dracula (1992)
BluRay 1080p
IMDb: 7,4
Francis Ford Coppola
02:07:21

Periculos și charismatic, Dracula este un personaj care bântuie de mai bine de un secol peisajul literar și dramatic. Povestea profund erotică, scrisă inițial de Bram Stocker și publicată în 1897, a fost unul dintre cele mai rezistente romane ale epocii victoriene. De asemenea, este o poveste de dragoste atât de tulburătoare și cu rezonanțe atât de adânci, încât a fost apreciată ca una dintre cele mai mari povești epice ale tuturor timpurilor.
Pelicula urmărește evoluția chinuită a acestui prinț din Transilvania, cumplit de seducător, care se mută din estul Europei în Londra sfârșitului de secol al IXX-lea. După veacuri întregi petrecute în singurătatea castelului său în ruine, atracția sa față de omenire a devenit îndrazneață și plină de dorință. Atingând formă umană, după ce și-a pierdut-o pe a sa, povestea lui vorbește despre damnare și izbăvire, despre groază și pasiune romantică, despre renunțare și sacrificiu.

Vizualizari: 24
Premii: 3 premii şi o nominalizare Oscar, 4 nominalizări BAFTA,6 premii si 2 nominalizari 20/20 Awards,5 premii si 5 nominalizari Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,3 premii si 3 nominalizari ACCA,1 nominalizare Hugo Awards + alte premii
BluRay 720p Captain from Castile - Căpitanul din Castilia (1947)

Captain from Castile - Căpitanul din Castilia (1947)

Captain from Castile - Căpitanul din Castilia (1947)
BluRay 720p
IMDb: 6,9
Henry King
02:21:03

În primăvara anului 1518, lângă Jaén, Spania, Pedro de Vargas ajută un sclav fugar aztec, Coatl, să scape de Diego de Silva – crudul său stăpân. De Silva este “el supremo” în organizația Santa Hermandad și rivalul lui Pedro în fața frumoasei Lady Luisa de Carvajal. Suspectând că Pedro l-a ajutat pe Coatl, de Silva îl întemnițează pe Pedro și pe familia acestuia sub acuzația de erezie.

Vizualizari: 42
Premii: 1 Nominalizare OSCAR
BluRay 1080p Prince Valiant – Prințul Valiant (1954)

Prince Valiant – Prințul Valiant (1954)

Prince Valiant – Prințul Valiant (1954)
BluRay 1080p
IMDb: 6,2
Henry Hathaway
01:40:15

Prince Valiant este un film de aventură din 1954 în Technicolor și Cinemascope de la 20th Century Fox, produs de Robert L. Jacks, regizat de Henry Hathaway, în care joacă James Mason, Janet Leigh, Robert Wagner, Debra Paget și Sterling Hayden.
Un tânăr prinț viking se străduiește să devină un cavaler la curtea regelui Arthur și să-i redea tatălui exilat tronul său de drept.

Vizualizari: 41
Premii: N / A
BluRay 1080p Buster (1988)

Buster (1988)

Buster (1988)
BluRay 1080p
IMDb: 5,8
David Green
01:42:17

Buster Edwards este un soț și tată de familie aparent model. În afară de membrii familiei sale, nimeni nu știe că bărbatul se îndeletnicește cu furtișaguri mărunte care abia îl ajută s-o scoată la capăt cu chiria casei și cheltuielile zilnice. Visul lui Buster este să dea o lovitură care să-l pună la adăpost de toate grijile financiare, astfel că, atunci când i se oferă prilejul să ia parte la un jaf de proporții, care constă în jefuirea trenului de corespondență al Casei Regale, nu stă pe gânduri. După atacul asupra trenului, Buster și complicii lui intră în posesia a 2,6 milioane lire sterline, însă după amprentele găsite într-o fermă folosită de hoți, aceștia cad, unul câte unul, în mâinile poliției. Trei dintre ei reușesc să fugă peste hotare înainte de a fi prinși, printre aceștia numărându-se și Buster, care se stabilește cu familia lui în Acapulco, Mexic. Însă dorul de Anglia natală îl face să se întoarcă, asumându-și în acest fel și riscul de a fi prins.

Vizualizari: 34
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 premiu Brit Awards,1 premiu Globul de Aur,1 premiu Grammy,
BluRay 720p Last Stop on the Night Train (L'ultimo treno della notte) - Ultima oprire al trenului de noapte (1975)

Last Stop on the Night Train (L'ultimo treno della notte) - Ultima oprire al trenului de noapte (1975)

Last Stop on the Night Train (L'ultimo treno della notte) - Ultima oprire al trenului de noapte (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6,2
Aldo Lado
01:34:01

Last Stop on the Night Train (italian: L'ultimo treno della notte, lansat în țările vorbitoare de limbă engleză sub numele Night Train Murders, The New House on the Left, Second House on the Left, Don't Ride on Late Night Trains, Late Night Trains, Last House Part II și Xmas Massacre) este un film de groază lansat în anul 1975 în Italia, regizat de Aldo Lado și cu Flavio Bucci, Macha Méril și Irene Miracle.
O pereche de haioși psihotici și o femeie nimfomană la fel de dementă terorizează două tinere într-o călătorie cu trenul din Germania în Italia.

Vizualizari: 56
Premii: N / A
BluRay 1080p Face/Off – Față în față (1997)

Face/Off – Față în față (1997)

Face/Off – Față în față (1997)
BluRay 1080p
IMDb: 7,2
John Woo
02:18:56

De la început până la sfârșit, o tensiune dramatică fără egal străbate acest film în care, pentru a prinde un ucigaș psihopat, un polițist talentat, gata de orice sacrificiu, renunță la propria identitate și preia înfățișarea celui urmărit. Filmul se transformă într-o urmărire încleștată, căci viața polițistului este mereu în pericol.

Vizualizari: 69
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 premii si 8 nominalizari Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu si 3 nominalizari Blockbuster Entertainment,3 premii Jupiter Award,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie + TV Awards,2 nominalizari OFTA Film Award + alte premii
BluRay 720p All the Sins of Sodom - Toate Păcatele Din Sodoma (1968)

All the Sins of Sodom - Toate Păcatele Din Sodoma (1968)

All the Sins of Sodom - Toate Păcatele Din Sodoma (1968)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Joseph W. Sarno
01:27:04

Un film erotic despre un fotograf de modă și un agent literar care conlucrează la realizarea unui calendar cu nuduri. Totul pare să meargă bine pană apare misterioasa Joyce.
Henning este un fotograf de modă condus de viziunile gloriei artistice. El este încurajat de un agent literar să producă un volum de nudi erotici și să lucreze pentru a crea aspectul perfect cu modelul său preferat, Leslie. Totul pare să meargă bine până când apare Joyce misterios; Dark și senzual, Joyce joacă jocuri cu ego-ul fotografului, conducând o pană între Henning și Leslie și seducă unul dintre celelalte modele. Orbită de propriile sale ambiții, Henning nu este în stare să vadă pe webul ruinat pe care Joyce este țesut.

Vizualizari: 138
Premii: N / A
BluRay 1080p Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)
BluRay 1080p
IMDb: 6,9
Garry Marshall
01:52:10

Umor și fantezie într-o combinație perfect dozată. Joanna, o bogătașă răsfățată de soartă, decide că a sosit vremea să schimbe ceva în viața ei. Alege, așadar, schimbarea cabinei ei de pe iahtul conjugal, refuzându-i, însă lui Dean, tâmplarul, plata pentru munca făcută. În timpul croazierei ce urmează, Joanna cade peste bord și este recuperată… de cine altul decât Dean! Amnezia totală a Joannei dă naștere unui intreg șir de aventuri (casnice) incredibile, din care este greu de ieșit, dar nu și imposibil: și, mai ales, nu cu buzunarele goale!

Vizualizari: 61
Premii: 1 Nominalizare American Comedy Awards,2 nominalizari Young Artist Awards
1 2 3 ... 120 121 »