Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
HDRip 720p Ma Ge Bo Luo (Marco Polo / The Four Assassins) - Patru Asasini Pentru Marco Polo (1975)

Ma Ge Bo Luo (Marco Polo / The Four Assassins) - Patru Asasini Pentru Marco Polo (1975)

Ma Ge Bo Luo (Marco Polo / The Four Assassins) - Patru Asasini Pentru Marco Polo (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6,4
Cheh Chang
01:43:30

Situat pe vremea expediției istorice a exploratorului italian Marco Polo în China, în timpul domniei lui Monogol, Kublai Khan, îl are în rolul lui Polo pe actorul american Richard Harrison.
Șase frați jurați ai loialiștilor Ming oprimați planifică o rebeliune împotriva conducătorilor mongoli. Când doi dintre ei sunt uciși brutal în încercarea lor de asasinat, ceilalți patru luptători se unesc pentru a se răzbuna. Sunt dezavantajați, deoarece Împăratul este înconjurat de trei dintre cei mai buni luptători ai săi. Cei patru luptători aleg să urmeze o pregătire riguroasă și să învețe tehnici speciale de kung-fu.
Marco Polo, care a fost desemnat ca vicerege de către împăratul mongol cu prioritatea de a împiedica acești rebeli, se ridică în cele din urmă cu rebeliunea.

Vizualizari: 82
Premii: N / A
BluRay 1080p The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)

The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)

The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Peter Weir
01:58:13

Un inventator excentric si dogmatic isi vinde casa si isi ia familia in America Centrala pentru a construi o fabrica de gheata in mijlocul junglei. Conflictele cu familia, cu un predicator local si cu natura sunt obstacole mici in calea obsesiei lui.

Vizualizari: 61
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 premiu si 1 nominalizare Young Artist Awards
BluRay 720p Captain from Castile - Căpitanul din Castilia (1947)

Captain from Castile - Căpitanul din Castilia (1947)

Captain from Castile - Căpitanul din Castilia (1947)
BluRay 720p
IMDb: 6,9
Henry King
02:21:03

În primăvara anului 1518, lângă Jaén, Spania, Pedro de Vargas ajută un sclav fugar aztec, Coatl, să scape de Diego de Silva – crudul său stăpân. De Silva este “el supremo” în organizația Santa Hermandad și rivalul lui Pedro în fața frumoasei Lady Luisa de Carvajal. Suspectând că Pedro l-a ajutat pe Coatl, de Silva îl întemnițează pe Pedro și pe familia acestuia sub acuzația de erezie.

Vizualizari: 42
Premii: 1 Nominalizare OSCAR
BluRay 1080p Prince Valiant – Prințul Valiant (1954)

Prince Valiant – Prințul Valiant (1954)

Prince Valiant – Prințul Valiant (1954)
BluRay 1080p
IMDb: 6,2
Henry Hathaway
01:40:15

Prince Valiant este un film de aventură din 1954 în Technicolor și Cinemascope de la 20th Century Fox, produs de Robert L. Jacks, regizat de Henry Hathaway, în care joacă James Mason, Janet Leigh, Robert Wagner, Debra Paget și Sterling Hayden.
Un tânăr prinț viking se străduiește să devină un cavaler la curtea regelui Arthur și să-i redea tatălui exilat tronul său de drept.

Vizualizari: 41
Premii: N / A
BluRay 720p The Final Countdown – Numărătoare inversă (1980)

The Final Countdown – Numărătoare inversă (1980)

The Final Countdown – Numărătoare inversă (1980)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Don Taylor
01:42:37

Un modern portavion (USS Nimitz) intra intr-o furtuna foarte ciudata pe mare, care ii arunca inapoi in timp, in anul 1941 langa Pearl Harbour. Dispunand de o tehnica mai mult decat avansata fata de anul 1941, vor schimba ei oare istoria salvand flota americana de atacul japonez?

Vizualizari: 80
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Golden Screen Germany
BluRay 720p The Iron Giant – Uriașul de fier (1999)

The Iron Giant – Uriașul de fier (1999)

The Iron Giant – Uriașul de fier (1999)
BluRay 720p
IMDb: 8.0
Brad Bird
01:29:58

In anul 1957, in timpul Razboiului rece, un baietel de noua ani pe nume Hogharth (Eli Marienthal) visa cu ochii deschisi la momentul cand extraterestrii vor invada Pamantul. Intr-o zi, pe cand se afla in restaurantul unde mama lui (Jennifer Aniston) era chelnerita, el aude un pescar povestind o intamplare incredibila: un robot urias a cazut din cer intr-un lac din apropiere. Hogharth nu pierde nici o secunda si pleaca in cautarea robotului. Urmeaza indiciile pescarului si ajunge repede langa lac unde gaseste robotul (Vin Diesel) de 15 metri. Baietelul il scoate din apa si-l ascunde la prietenul sau cel mai bun, Dean, un sculptor nonconformist. Zvonul se imprastie repede si lumea incepe sa se teama. Nu trece mult timp si un agent guvernamental isi face aparitia in oras si incepe sa se intereseze de existenta robotului si a posibilei amenintari care ar putea-o reprezenta. Oamenii intra in panica si incep sa distruga orasul intr-o isterie generala.

Vizualizari: 56
Premii: 1 Nominalizare BAFTA,2 nominalizari Saturn Award,9 premii si 6 nominalizari Annie Awards,1 premiu si 1 nominalizare DFWFCA Award,1 premiu FFCC Award,1 premiu Genesis Award,17 premii Golden Reel Award,1 nominalizare NYFCC Award +alte premii si nominalizari
BluRay 1080p The Wilby Conspiracy - Seminţele urii / Conspiraţie Împotriva Lui Wilby (1975)

The Wilby Conspiracy - Seminţele urii / Conspiraţie Împotriva Lui Wilby (1975)

The Wilby Conspiracy - Seminţele urii / Conspiraţie Împotriva Lui Wilby (1975)
BluRay 1080p
IMDb: 6,4
Ralph Nelson
01:45:50

Sidney Poitier și Michael Caine fac roluri formidabile într-un thriller palpitant cu acțiunea situată în moderna Africa de Sud, unde tensiunile rasiale sunt gata să izbucnească într-un conflict mondial. Un activist anti-apartheid de culoare și un briatnic ce îi împărtășea opiniile intră în atenția unui polițist rasist din Africa de Sud. “The Wilby Conspiracy” este plasat în Africa de Sud, în vremea în care Apartheid-ul era ceva obșnuit. Shack Twala (Sidney Poitier) era un activist politic care își găsește un aliat în britanicul Keogh (Michael Caine). Amândoi sunt luați la întrebări de polițistul rasist Horn (Nicol Williamson), care speră că cei doi îl vor ajuta să dea de șeful activiștilor, Wilby (Joe De Graft). Pelicula are la bază romanul “The Wilby Conspiracy” al lui Peter Driscoll.

Vizualizari: 114
Premii: N / A
VHSRip 720p Il pavone nero (Voodoo Sexy) - Păunul negru (1975)

Il pavone nero (Voodoo Sexy) - Păunul negru (1975)

Il pavone nero (Voodoo Sexy) - Păunul negru (1975)
VHSRip 720p
IMDb: 4,9
Osvaldo Civirani
01:28:40

Marco, un inginer italian, vine de la Milano la Santo Domingo, Haiti pentru a continua construcția unui baraj. Predecesorul, Kluger, a dispărut fără urmă și ar lua locul lui. Când ajunge, soția sa, Laura, se așteaptă pe el și pe cei doi - împreună cu ghidul lor Romero. Se duc la mica colibă izolată din junglă unde stătea Kluger înainte să dispară. Cuplul este implicat în curând în misterioase ritualuri voodoo efectuate de liderul religios haitian, Balaga, care este împotriva lucrării. Între timp, fantoma lui Kluger îl avertizează despre finalizarea lucrării. Doar datorită intervenției polițiștilor, Laura, fascinată de rituri, este salvată și readusă în Italia.

Vizualizari: 195
Premii: N / A
BluRay 720p Get Mean (Time Breaker) - Pistolarul şi Barbarii (1975)

Get Mean (Time Breaker) - Pistolarul şi Barbarii (1975)

Get Mean (Time Breaker) - Pistolarul şi Barbarii (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5,1
Ferdinando Baldi
01:30:16

Get Mean, cunoscut și sub numele de Beat a Dead Horse, Vengeance of the Barbarians și The Stranger Gets Mean, este un film de comedie italian-american Spaghetti Western din 1975 regizat de Ferdinando Baldi și cu Tony Anthony, Lloyd Battista, Raf Baldassarre, Diana Lorys și Mirta Miller.
Un luptător înțelept este aparent aruncat prin timp și spațiu, în timp ce escortează o prințesă spaniolă înapoi în patria ei, în timp ce se luptă cu barbari, mauri, spirite rele, un taur înnebunit și un cocoșat maniac care recitează din Shakespeare.

Vizualizari: 164
Premii: N / A
HDRip 720p The Court Jester - Bufonul curții regale (1955)

The Court Jester - Bufonul curții regale (1955)

The Court Jester - Bufonul curții regale (1955)
HDRip 720p
IMDb: 7.9
Melvin Frank, Norman Panama
01:41:10

Tronul Angliei a fost uzurpat de Roderick care a dat ordin să fie ucisă toată familia regală. Totuşi un copil care avea din naştere semnul familiei regale a scăpat ajutat de haiducii conduşi de Vulpoiul Negru. Acesta vrea să instaleze pe tron pe adevăratul moştenitor şi pentru aceasta va ruga pe unul din oamenii săi să-l înlocuiască pe bufonul regelui care sosea din străinătate şi pe care nu-l cunoştea nimeni, spre a putea pătrunde în intimitatea curţii regale. Astfel Hawkins va lua locul lui Giacomo, regele bufonilor, pentru a fi el bufonul regelui situaţie care va crea o serie de încurcături hilare.

Vizualizari: 108
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 premiu National Film Registry
VHSRip 720p Gwan geun shut daam (Enter the Eagles) (And Now You're Dead) - Intrarea Vulturiilor (1998)

Gwan geun shut daam (Enter the Eagles) (And Now You're Dead) - Intrarea Vulturiilor (1998)

Gwan geun shut daam (Enter the Eagles) (And Now You're Dead) - Intrarea Vulturiilor (1998)
VHSRip 720p
IMDb: 6.1
Corey Yuen
01:31:48

Hoțul profesionist Martin este însărcinat să fure cel mai mare diamant din Republica Cehă, Prisma Țarului pentru 3 milioane de dolari. Având nevoie de ajutor suplimentar, Martin îl aduce pe fostul său partener Mandy, un shooter excelent cu abilități letale de arte marțiale. Împreună cu doi tineri hoții de buzunare, grupul începe o aventură de spionaj, împrietenire și acțiune explozivă.

Vizualizari: 151
Premii: N / A
DVDRip Freefall - Preţul pasiunii (1994)

Freefall - Preţul pasiunii (1994)

Freefall - Preţul pasiunii (1994)
DVDRip
IMDb: 4.6
John Irvin
01:31:50

Katy este unul dintre cei mai buni fotografi din lume. Ea este specializata in imortalizarea peisajelor salbatice si a vietatilor rare. Cand primeste sarcina sa se deplaseze intr-o regiune neexplorata din Africa pentru a fotografia o pasare dintr-o specie pe cale de disparitie, nici nu banuieste prin ce aventura va trece.
Katy se va intalni cu un strain ciudat si chipes, alaturi de care va trai o pasionala noapte de amor. Din pacate, va realiza prea tarziu ca misteriosul aventurier a momit-o intr-un carusel de afaceri necurate in care sunt implicati cei mai periculosi criminali din lume.

Vizualizari: 123
Premii: N / A
BluRay 720p Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)

Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)

Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)
BluRay 720p
IMDb: 7,7
Nicholas Meyer
01:53:01

Nava Federației Stelare USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.
Ajutat de banda sa de supraoameni modificați genetic și exilați, Khan (Ricardo Montalban) – un rebel genial de pe Pământul din secolul 20 – a încălcat Regula Nr. 1 a Stației Spațiale, a furat un dispozitiv strict secret numit Proiectul Genesis, a obținut prin forță controlul asupra unei alte nave a Federației, iar acum pune la cale o capcană mortală pentru Kirk, vechiul său dușman, amenințând să producă un Armaghedon de proporții cosmice!

Vizualizari: 107
Premii: 3 premii si 6 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Hugo Awards,1 nominalizare IFMCA Award
BluRay 720p Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)

Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)

Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Robert Wise
02:12:00

Tema este una din favoritele lui Gena Roddenberry (creatorul mitului Star Trek) si anume existenta fiintelor extraterestre asemanatoare zeilor. Echipajul se reuneste la trei ani de la incheierea primei sale misiuni pentru a intercepta o forta extraterestra care se indreapta spre pamant.

Vizualizari: 68
Premii: 3 premii Oscar,11 premii si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu si 2 nominalizari DVD Exclusive Awards,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu IFMCA Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Hugo Awards
BluRay 720p The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)

The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)

The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Randall Wallace
02:12:15

Anul 1662. In timp ce parizienii se lupta cu saracia si foametea, tiranul Louis XIV risipeste averea regatului in razboaie inutile si hartuieste tinerele consoarte ale supusilor sai. Din vechea garda, care l-a slujit cu credinta pe regele Louis XIII, doar D’Artagnan a ramas fidel lui Louis XIV. Athos, Porthos si Aramis, camarazii de arme ai lui D’Artagnan si prietenii lui de-o viata, s-au retas de mult in viata civila.

Vizualizari: 79
Premii: 1 premiu ASCAP Award,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare CDG Award,1 nominalizare European Film Awards,1 nominalizare FMCJ Award,1 premiu Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award
BluRay 720p Anaconda (1997)

Anaconda (1997)

Anaconda (1997)
BluRay 720p
IMDb: 4,8
Luis Llosa
01:29:20

Cu Jon Voight, Jennifer Lopez și Eric Stoltz, Anaconda este un film despre teroarea provocată de uriașul șarpe și despre obsesia unui om care vrea să-l prindă cu orice preț. Acesta va lua captivă o echipă de la National Geographic în jungla Amazonului în disperata sa încercare de a captura cel mai mare și periculos șarpe din lume. Nu va ezita să-i ducă pe aceștia până în fălcile monstrului, astfel că toți cercetătorii vor trebui să învețe legea junglei pentru a supraviețui.

Vizualizari: 65
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu All Def Movie Awards,1 premiu ALMA Award,1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 premiu BMI Film & TV Awards,6 nominalizari Razzie Award,2 premii Stinker Award,1 premiu WAC Winner
BluRay 720p Daylight – Panică în tunel (1996)

Daylight – Panică în tunel (1996)

Daylight – Panică în tunel (1996)
BluRay 720p
IMDb: 5,9
Rob Cohen
01:54:24

Când o explozie accidentală, de proporții uriașe, închide amândouă ieșirile marelui tunel subacvatic ce leagă Manhattan de New Jersey, un grup de supraviețuitori rătăciți și disperați se pomenește într-un infern al dezintegrării rapide, undeva sub apele râului Hudson. Kit Latura, fost șef al Serviciilor Medicale de Urgență, găsește o cale de a pătrunde în tunel dar, împreună cu supraviețuitorii, se vede prins în capcana focului și a prăbușirilor și este nevoit să improvizeze o nebunească goană salvatoare, pentru a le conduce pe victime înapoi, afară, spre lumina zilei.

Vizualizari: 59
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu Motion Picture Sound Editors,2 premii Razzie Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
BluRay 720p Forest Warrior – Legenda războinicului (1996)

Forest Warrior – Legenda războinicului (1996)

Forest Warrior – Legenda războinicului (1996)
BluRay 720p
IMDb: 3,7
Aaron Norris
01:37:20

Atunci cand nu se zbantuie prin padure Logan (Josh Wolford), Austene (Megan Paul), Justin (Trenton Knight) si prietenii lor ii fac o vizita lui Clovis, un mestesugit povestitor. Intr-o zi, Clovis le spune copiilor o legenda despre un viteaz cunoscut sub numele de Forest Warrior (Chuck Norris). Gonit de pe pamanturile sale bogate pe care le avea odata, vanat si ranit, viteazul isi gaseste refugiul in natura. Aici el gaseste plante care sa-i vindece ranile si un camin linistit si se hotaraste sa devina un luptator care sa apere padurea si vietuitoarele de aici. Nu la mult timp dupa ce copiii aud aceasta legenda, in oras soseste Travis Thorne (Terry Kiser) care are initiativa de a taia kilometri intregi de padure pentru a face loc diferitelor constructii. Oamenii lui ii pun copiii in pericol dandu-le diferite misiuni prin care sa-i ajute. Imediat insa, copiii il invoca pe Forest Warrior care le vine in ajutor si saboteaza toate actiunile de modernizare care distrug natura. Chiar si dupa ce Thorne si oamenii lui sunt arestati, viteazul continua sa vegheze asupra orasului si a padurii.

Vizualizari: 85
Premii: 1 Nominalizare Young Artist Awards
BluRay 720p The 13th Warrior – Al 13-lea Razboinic (1999)

The 13th Warrior – Al 13-lea Razboinic (1999)

The 13th Warrior – Al 13-lea Razboinic (1999)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
John McTiernan
01:42:46

Ahmad Ibn Fadlan, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Ibn Fadlan este ingrozit de obiceiurile vikingilor – apetitul sexual nestavilit, nepasarea pentru curatenie, sangele rece de care dadeau dovada… Apoi descopera un adevar infricosator: este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

Vizualizari: 82
Premii: 1 premiu ALMA Awards,1 nominalizare Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guild Awards,1 premiu Imagen Foundation Awards,1 nominalizare International Film Music Critics Award
BluRay 720p Independence Day – Ziua Independenței (1996)

Independence Day – Ziua Independenței (1996)

Independence Day – Ziua Independenței (1996)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Roland Emmerich
02:33:33

Spectacolul incredibil incepe odata cu aparitia imenselor nave spatiale, insa admiratia se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: supravietuitorii decisi sa riposteze printr-o mare ofensiva impotriva invadatorilor, inainte ca umanitatea sa fie nimicita.

Vizualizari: 90
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Oscar,2 nominalizari BAFTA,2 premii 20/20 Awards,3 premii si 8 nominalizari Saturn Award,2 premii si 1 nominalizare ACCA,3 premii Golden Screen Germany,1 premiu Grammy + alte premii si nominalizari
BluRay 1080p The Rock – Fortăreața (1996)

The Rock – Fortăreața (1996)

The Rock – Fortăreața (1996)
BluRay 1080p
IMDb: 7.4
Michael Bay
02:16:29

Generalul de marina Francis X Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor sai morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz. Daca revendicarile nu ii vor fi satisfacute, Hummel va trimite asupra orasului San Francisco rachete cu gaz otravitor. Pentru a-i anihila planurile, la fata locului sunt trimisi un expert in arme chimice (Nicolas Cage) si un fost spion britanic (Sean Connery), aflat de multi ani in inchisorile americane.

Vizualizari: 81
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 nominalizari Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu BMI Film Music,1 nominalizare C.A.S. Award,1 premiu Golden Screen,1 premiu si 2 nominalizari MTV Movie Award,2 premii Blockbuster Entertainment + alte premii si nominalizari
BluRay 1080p Armageddon – Sfârșitul lumii? (1998)

Armageddon – Sfârșitul lumii? (1998)

Armageddon – Sfârșitul lumii? (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6.7
Michael Bay
02:30:50

Cu Bruce Willis, Ben Affleck, Billy Bob Thornton, Liv Tyler, Steve Buscemi și Will Patton, filmul este o călătorie plină de suspans și multă acțiune. Când directorul executiv de la NASA, Dan Truman, descoperă că Pământul mai are doar 18 zile până să fie distrus de un meteorit de mărimea statului Texas, el are o singură soluție: să trimită o echipă de țăcăniți, experți în forări petroliere pe asteroid care să pună un focos nuclear în centrul acestuia. Efectele speciale spectaculoase, umorul, personajele puternice, povestea și momentele emoționante transformă filmul într-o călătorie incitantă pe care vei dori să o experimentezi.

Vizualizari: 78
Premii: 4 nominalizari Oscar,2 premii si 5 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare American Music Award,1 premiu ASCAP Award,1 nominalizare Grammy,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie Award,4 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari
DVDRip Taxi Girl – Taximetrista (1977)

Taxi Girl – Taximetrista (1977)

Taxi Girl – Taximetrista (1977)
DVDRip
IMDb: 5.2
Michele Massimo Tarantini
01:29:02

Marcella (Fenech) moștenește o afacere de taxi de la tatăl ei și acum își începe treaba din viața ei. Cu fiecare nou tarif, ea se implică în sex și crimă, toate realizate în stilul de comedie italian din anii '70.

Vizualizari: 112
Premii: N / A
DVDRip Shogun (Shōgun) (1980)

Shogun (Shōgun) (1980)

Shogun (Shōgun) (1980)
DVDRip
IMDb: 7.9
Jerry London
02:17:33

O ecranizare reuşită a romanului cu acelaşi nume al lui James Clavell. Un echipaj olandez naufragiază pe coastele Japoniei. În afară de pilotul John Blackthorne, toţi supravieţuitorii sunt trataţi ca nişte animale. John ajunge să înţeleagă lupta dintre Ishido şi Toranaga, el fiind de partea primului şi jucând un rol extrem de important acum, în formarea celor două tabere şi câştigarea războiului ce avea să înceapă. Toranaga reuşeşte să îl facă pe Blackthorne să acţioneze după cum vrea el, îl promovează, îl pune să-i instruiască trupele, să îl înveţe tactici de luptă europene. Toranaga îşi atinge scopul, ajungând Shogun şi îi dă permisiunea lui Blackthorne de a se întoarce acasă, însă face în aşa fel încât acesta să nu poată pleca niciodată de acolo.

Vizualizari: 125
Premii: A câștigat 3 Globuri de Aur. Alte 5 victorii și 13 nominalizări.
BluRay 1080p Caravans (1978)

Caravans (1978)

Caravans (1978)
BluRay 1080p
IMDb: 6.1
James Fargo
02:05:23

Povestea peliculei este plasata într-o țară fictivă din Orientul Mijlociu, Zadestan, în 1948. Mark Miller (Michael Sarrazin) este staționat la Ambasada SUA în orașul fictiv Kashkhan și îi este atribuită sarcina de a investiga și localiza dispariția unei femei tinere, Ellen Jasper (Jennifer O’Neill), fiica unui senator al Statelor Unite ale Americii, care a dispărut după căsătoria ei cu colonelul Nazrullah (Behrouz Vossoughi) cu câteva luni în urmă…

Vizualizari: 313
Premii: 1 Nominalizare OSCAR
DVDRip Zalzala (1988)

Zalzala (1988)

Zalzala (1988)
DVDRip
IMDb: 6.0
Harish Shah
02:49:09

Comoara ascunsă într-un templu Shiva abandonat atrage atât personaje bune, cât și rele, dar pot să recupereze aurul și bijuteriile neprețuite înainte de lovirea cutremurului (Zalzala)?

Vizualizari: 156
Premii: N / A
BluRay 720p Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)

Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)

Reindeer Games – Cacealmaua încornoraților (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
John Frankenheimer
02:04:35

Rudy (Ben Aflleck) și Nick (James Frain) sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă să-și întâlnească aleasa inimii, Ashley (Charlize Theron) cea frumoasa, pe care se pare că nu o cunoscuse decât prin intermediul scrisorilor. Dar, într-o încăierare între deținuți, Nick e înjunghiat mortal, chiar cu o zi înainte de eliberare. La poarta închisorii, Rudy o zărește pe Ashley, care aștepta nerăbdătoare și, nerezistând tentației, o abordează, dându-se drept Nick. Se îndrăgostesc fulgerător unul de celălalt, dar feeria nu ține decât o zi și o noapte, până la apariția fratelui lui Ashley, Gabriel (Gary Sinise), și a găștii lui de dezaxați care-l silesc pe Rudy alias Nick să-i ajute să jefuiască un cazinou de pe o rezervație indiană, cazinou în care adevăratul Nick fusese angajat înainte de a fi închis. Disperat, Rudy încearcă să-și dezvăluie identitatea, dar se dovedește a fi o mișcare greșită. Ori susține în continuare că e Nick și acceptă să-i ajute, ori își pierde viața.

Vizualizari: 157
Premii: 1 Nominalizare Teen Choice Awards,3 nominalizari World Stunt Awards
BluRay 720p Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Natuk Baytan
01:27:38

Atunci când regele este ucis, fiul şi moştenitorul său este ascuns în pădure, unde este crescut de lei. Cand este adult el foloseste puterea lui de bestie şi mâinile pe post de gheară,si se răzbuna împotriva noului rege şi armatele sale.

Vizualizari: 407
Premii: N / A
BluRay 720p Major Payne – Maiorul Payne (1995)

Major Payne – Maiorul Payne (1995)

Major Payne – Maiorul Payne (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.3
Nick Castle
01:36:58

În momentul în care maiorul Benson Winifred Payne (Damon Wayans) este disponibilizat din marină el se simte total dezorientat, pentru că viața lui de până acum a însemnat numai ordine și disciplină. În calitate de civil, viața sa pare a nu mai avea nici un sens și din acest motiv, comandantul său se gândește să-i găsească ceva care să-i umple timpul liber până acum aproape inexistent. Acesta îi găsește un post de comandant la o școală unde se spune că s-au adunat toți ratații. Chiar dacă nimeni nu se așteaptă ca Payne să aibă rezultate cu acești elevi, acesta își ia rolul foarte în serios. Pe masură ce trece timpul, Payne și elevii descoperă că au foarte multe lucruri de învățat unii de la ceilalți. Încet-încet Payne le insufla simțul responsabilității, respectul pentru disciplină, dar și încrederea în ei. Pe de altă parte, Payne are și el multe de învățat de la recruții săi care-i deschid ochii către alte lucruri pe care până acum era obișnuit să le ignore cum ar fi acela de a se opri să miroasă trandafirii sau să admire lucrurile frumoase din jurul lui. Toate acestea, bineînțeles, după ce îl învață că aceleași rezultate – dacă nu chiar mai bune – poate obține de la ei vorbindu-le cât se poate de civilizat, fără insulte sau țipete. Din acest moment, speranța înflorește de ambele părți, astfel încât Payne începe să creadă că elevii săi vor putea deveni soldați adevărați, iar aceștia la rândul lor încep să aibă tot mai multă încredere în forțele lor. Când lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, maiorul Payne este rechemat însă în armată pentru a lua parte la luptele din Bosnia. Dar va putea oare Payne să-i părăsească pe cei care au acum atâta încredere în el lăsându-i din nou de izbeliște?

Vizualizari: 117
Premii: N / A
BluRay 720p The Bermuda Depths (It Came Up from the Depths) - Adâncurile Bermudei (1978)

The Bermuda Depths (It Came Up from the Depths) - Adâncurile Bermudei (1978)

The Bermuda Depths (It Came Up from the Depths) - Adâncurile Bermudei (1978)
BluRay 720p
IMDb: 5.9
Tsugunobu Kotani
01:37:05

Oamenii de știință care investighează adâncurile sunt amenințați de o broască țestoasă gigantică și de spiritul unei tinere înotătoare din Triunghiul Bermudelor.

Vizualizari: 255
Premii: N / A
DVDRip TC 2000 (1993)

TC 2000 (1993)

TC 2000 (1993)
DVDRip
IMDb: 4.5/
T.J. Scott
01:28:47

Intr-un viitor sumbru, cand conditiile pe suprafata planetei s-au degradat foarte tare si multi oameni au murit, a fost construita o lume subterana pentru cei privilegiati. Cu toate ca aceasta este pazita cu strasnicie pentru ca cei de la suprafata sa nu poata patrunde, unul dintre agentii de paza ai lumii subterane descopera ca exista un plan diabolic de exterminare a celor care traiesc la suprafata. Crezand ca partenera sa este moarta, el va parasi lumea subterana cu intentia de a salva ceea ce se mai poate...

Vizualizari: 159
Premii: N / A
DVDRip Steel Dawn – Dimineți de oțel (1987)

Steel Dawn – Dimineți de oțel (1987)

Steel Dawn – Dimineți de oțel (1987)
DVDRip
IMDb: 5.1
Lance Hool
01:36:13

Într-o lume post-apocaliptică, unde omenia pare să fi dispărut cu desăvârșire, un războinic rătăcitor sare în ajutorul unei comunități hăituite de o bandă de criminali fără de căpătâi.

Vizualizari: 143
Premii: N / A
1 2 3 ... 33 34 »