Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p Young Man with a Horn – Tânărul și trompeta lui (1950)

Young Man with a Horn – Tânărul și trompeta lui (1950)

Young Man with a Horn – Tânărul și trompeta lui (1950)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Michael Curtiz
01:52:09

Un tanar orfan aflat intr-o perioada confuza a vietii sale, Rick Martin, descopera ca are talent musical si isi descopera o mare pasiune pentru trompeta. Legenda muzicii jazz, Art Hazzard il ia pe Rick sub aripa lui si il invata tot ceea ce stie el despre acest miraculos instrument. Tanarul Rick va deveni un adevarat virtuoz al acestui instrument, dar personalitatea sa labila si dorinta nemarginita de a canta jazz dupa propriile lui reguli ii vor aduce numai necazuri… Povestea este inspirita dupa viata marelui artist de jazz, Bix Beiderbecke.

Vizualizari: 68
Premii: N / A
BluRay 720p Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)

Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)

Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
Robert C. Ramirez, Rob LaDuca
01:15:06

Iosif, regele viselor este inspirat de povestea biblica a copilului cu darul de a prevesti viitorul si pe care fratii lui, din gelozie, il vand unui negustor de sclavi. Iosif ajunge in Egipt ca sclav in casa lui Putifar care se ataseaza de el, dar sotia acestuia gaseste un motiv sa il arunce in temnita. Acolo isi capata faima de talcuitor de vise. In cele din urma este chemat la Faraon pentru a-i talmaci un vis. Drept rasplata, pentru ca talmacirea lui salveaza tara de la foamete, Faraonul il face mare dregator. Ajuns la 30 de ani, puternic si fericit, Iosif are ocazia sa isi revada fratii. Cu puterea pe care o are i-ar fi usor sa ii striveasca, dar in loc de razbunare, Iosif face gestul omului atins intr-adevar de har: le acorda iertarea si sansa de a incepe o viata noua si prospera alaturi de el.

Vizualizari: 80
Premii: 1 Nominalizare Angel Awards,1 nominalizare Annie Awards,2 premii si 3 nominalizari DVD Exclusive
BluRay 720p Barabbas (1961)

Barabbas (1961)

Barabbas (1961)
BluRay 720p
IMDb: 6.9
Richard Fleischer
02:17:35

Aceasta este povestea fictiva a lui BARABBAS, bazata pe fascinantul pasaj din Noul Testament in care Pilat din Pont intreaba poporul din Ierusalim pe cine vor sa elibereze – pe Iisus din Nazareth sau pe Barabbas (castigator a doua premii Oscar – Anthony Quinn), un hot si criminal – lumea a strigat numele lui Barabbas. Si atunci el a fost eliberat, evenimentul avea sa-l marcheze pe Barabbas pentru tot restul vietii sale. Dupa ce-si vede fosta iubita, Rachel, omorata cu pietre pentru credinta sa in Isus, Barabbas se intoarce la viata sa de hot. Arestat din nou, el este un alt prieten care-si da viata in numele lui Iisus. Abia la sfarsit, cand Barabbas urma sa fie crucificat, isi descopera credinta.

Vizualizari: 134
Premii: 3 nominalizari Silver Ribbon,1 premiu NBR Award
BluRay 720p Quo Vadis (1951)

Quo Vadis (1951)

Quo Vadis (1951)
BluRay 720p
IMDb: 7,2
Anthony Mann, Mervyn LeRoy
02:54:27

Imparatul Nero spera sa-si castige nemurirea incendiind Roma si eliminand „amenintarea” crestina. Pe acest fundal agitat, se desfasoara povestea de dragoste dintre o frumoasa adepta a noii religii, tanara crestina Lygia, si generalul roman Marcus Vinicius (Robert Taylor). Ii veti putea vedea in rolul imparatului Nero pe Peter Ustinov, iar in rolul secundar pe Elizabeth Taylor!

Vizualizari: 131
Premii: 8 nominalizari OSCAR,2 premii si 1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare DGA Award,1 premiu IFMCA Award,1 premiu NBR Award
BluRay 720p Moses – Biblia: Moise (1995)

Moses – Biblia: Moise (1995)

Moses – Biblia: Moise (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.9
Roger Young
02:56:19

Faraonul Ramses dispune uciderea tuturor copiilor evrei. Moise e salvat de mama sa, care il aseaza intr-un cos, lasandu-l sa pluteasca pe Nil. Protejat de fiica faraonului, Moise crește printre egipteni, ucide pe unul dintre ei și fuge, spre a reveni, întrucât Dumnezeu l-a ALES pentru a-i scoate pe evrei din robia cruntă la care îi supunea faraonul și a-i duce spre Țara Făgăduinței, străbătând pustiul timp de 40 de ani, perioadă în care Moise are de luptat cu necredința poporului în puterea divină, dar și în alegerea lui ca mesager al Domnului, cu faraonul care refuza sistematic să-i elibereze pe evrei din sclavie. Moise comunică, pe muntele Sinai, cu Dumnezeu, primește de la acesta tablele cu cele zece porunci, și se străduiește să-și ducă la capăt misiunea…Moise reușește, fără însă a călca în pământul făgăduit, așa cum era scris… Epopee bine transpusă cinematografic, cu mari actori, dintre care se remarcă sir Ben Kinsgley, în rolul titular.

Vizualizari: 81
Premii: 1 Nominalizare Primetime Emmy Awards,1 nominalizare Motion Picture Sound Editors
BluRay 720p King of Kings - Regele regilor (1961)

King of Kings - Regele regilor (1961)

King of Kings - Regele regilor (1961)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Nicholas Ray
02:50:58

Cine este Isus și de ce are el un impact puternic tot ceea ce El întâlnește? El este respectat și insultat, emulat și acuzat, iubit, trădat și în cele din urmă răstignit. Cu toate acestea, faptul este că soarta teribilă nu ar fi sfârșitul poveștii.Viața lui Isus Hristos este puternic povestita în acest sens, de prindere epic inteligent cu o distributie de mii de oameni. Din producătorul de spectaculoase epice El Cid și căderea Imperiului Roman și directorul Rebel fără cauză și de 55 de zile de la Beijing vine o repovestire vie de cea mai mare poveste din lume.

Vizualizari: 115
Premii: 1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boxoffice Magazine Awards
BluRay 720p Joseph – Iosif (1995)

Joseph – Iosif (1995)

Joseph – Iosif (1995)
BluRay 720p
IMDb: 7.7
Roger Young
02:55:31

O poveste a unui om ales de Dumnezeu cu un mare scop, a carui viata a fost greu incercata, fiind urat de fratii care au incercat sa-l ucida, vandut ca sclav, intemnitat, iar apoi ajuns al doilea om ca putere, din lume. Chiar daca era fiul cel mai mare al lui Iacov si al Rahelei, Iosif s-a nascut la mult timp dupa ceilalti copii ai lui Iacov. Iosif avea un frate mai mic, pe nume Beniamin. Iacov ii acorda lui Iosif o atentie deosebita, fapt care i-a atras ura fratilor mai mari. Mai mult, Iosif a avut un vis legat de succesele sale viitoare, pe care l-a impartasit fara intelepciune familiei sale. Aceasta l-a mustrat crezand ca este arogant. Pana la urma, fratii mai mari l-au vandut pe Iosif ca sclav si l-au convins pe Iacov ca, de fapt, acesta fusese ucis. Totusi, Iosif a prosperat cat timp a fost sclav. A devenit omul de incredere al stapanului sau, pana cand a fost aruncat in temnita pe nedrept. Acolo, Iosif a luat totul de la inceput si, in cele din urma, a avut ocazia sa apara inaintea faraonului. Puterea lui supranaturala de a talmaci visele, i-a schimbat viata intr-un mod radical.

Vizualizari: 81
Premii: 1 premiu si 4 nominalizari Primetime Emmy Awards,1 premiu si 3 nominalizari CableACE Awards,1 nominalizare WGA Award
BluRay 1080p We of the Never Never (1982)

We of the Never Never (1982)

We of the Never Never (1982)
BluRay 1080p
IMDb: 6.9
Igor Auzins
02:07:35

Bazată pe binecunoscutul clasic australian al doamnei Aeneas Gunn, aceasta este povestea adevărată remarcabilă a lui Jeannie Gunn, o femeie care a luptat pentru a depăși prejudecățile sexuale și rasiale în mijlocul frumuseților dure din exterior. Lăsându-și existența la Melbourne pentru o nouă viață în ferma izolată a soțului ei, atitudinea plină de bunătate și blândețe a lui Jeannie câștigă în curând pe negustorii misogini, dar se confruntă cu o provocare mult mai dură în încercarea de a-și schimba atitudinile rasiste față de populația aborigenă indigenă.

Vizualizari: 87
Premii: 1 premiu si 5 nominalizari Australian Film Institute
BluRay 720p Escape From Alcatraz - Evadare din Alcatraz (1979)

Escape From Alcatraz - Evadare din Alcatraz (1979)

Escape From Alcatraz - Evadare din Alcatraz (1979)
BluRay 720p
IMDb: 7.6
Don Siegel
01:51:55

Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.
In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios.
Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel.

Vizualizari: 84
Premii: N / A
BluRay 720p Awakenings - Revenire la viață (1990)

Awakenings - Revenire la viață (1990)

Awakenings - Revenire la viață (1990)
BluRay 720p
IMDb: 7.8
Penny Marshall
02:00:41

Malcolm Sayer (Robin Williams), un doctor nou venit, află că o secție a spitalului este plină cu pacienți catatonici, victime ale unei epidemii de encefalită petrecută cu mulți ani în urmă. Malcom este tulburat de situația precară a acestor oameni, dar și de faptul că sunt în această stare de decenii. După ce găsește un posibil remediu medicamentos, doctorul cere permisiunea să îl încerce pe Leonard Lowe (Robert De Niro), unul dintre pacienți.

Vizualizari: 59
Premii: 3 nominalizari Oscar,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare 20/20 Awards,1 nominalizare Awards of the Japanese,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare DFWFCA Award,1 nominalizare Grammy,3 premii NBR Award,1 nominalizare NSFC Award + Alte premii
DVDRip Tang shan jie quan dao (The Legend of Bruce Lee 2) - Legenda lui Bruce Lee 2 (1976)

Tang shan jie quan dao (The Legend of Bruce Lee 2) - Legenda lui Bruce Lee 2 (1976)

Tang shan jie quan dao (The Legend of Bruce Lee 2) - Legenda lui Bruce Lee 2 (1976)
DVDRip
IMDb: 6.2
Bing Lin
01:32:48

Bruce este un tanar adolescent, lider al bandei din orasul Liu, care se confrunta cu probleme si lupte de strada. Bruce este un student in stilul boxului chinezesc, insa atunci cand abilitatile lui nu sunt suficiente pentru a face fata unei bande rivale, tatal sau il duce la Maestrul Yen care il initiaza in Wing Chun.

Vizualizari: 68
Premii: N / A
BluRay 720p The Hiding Place - Ascunzatoarea (1975)

The Hiding Place - Ascunzatoarea (1975)

The Hiding Place - Ascunzatoarea (1975)
BluRay 720p
IMDb: 7.5
James F. Collier
02:26:15

Perioada intunecata a Holocaustului a provocat nenumarate victime. Printre cei care au incercat sa salveze de la moarte niste evrei nevinovati s-a aflat si familia Boom. Dar atunci cand aceasta nesupunere fata de regimul nazist este descoperita, toti membrii familiei sunt trimisi in lagare de concentrare.Filmul prezinta greutatile si tratamentul inuman prin care cele doua surori ten Boom le au de infruntat in lagar. Totusi devotamentul lor fata de semenii lor si fata de Dumnezeu, ramane un exemplu al caritatii crestine. Singura supravietuitoare va fi Corrie ten Boom, devenita mai apoi misionara. Un film de referinta, difuzat pe marile si micile ecrane in intreaga lume.

Vizualizari: 101
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA
DVDRip Tang shan jie quan dao (The Legend of Bruce Lee) - Legenda lui Bruce Lee (1976)

Tang shan jie quan dao (The Legend of Bruce Lee) - Legenda lui Bruce Lee (1976)

Tang shan jie quan dao (The Legend of Bruce Lee) - Legenda lui Bruce Lee (1976)
DVDRip
IMDb: 6.2
Bing Lin
01:29:42

Miniserie biografică (varianta comprimată a unui serial de 50 de episoade), despre viața celebrului maestru în artele marțiale. Povestea începe cu nașterea lui Bruce Lee - la San Francisco, în 1940 - continuând cu viața dificilă din Hong Kong-ul anilor '50, cu transformarea tânărului, aproape peste noapte, într-un star al cinematografiei, și se încheie cu moartea sa misterioasă și prematură, la doar 32 de ani.

Vizualizari: 91
Premii: N / A
BluRay 720p Lola Montès (1955)

Lola Montès (1955)

Lola Montès (1955)
BluRay 720p
IMDb: 7,3
Max Ophüls
1:55:33

La mijlocul secolului al XIX-lea, Lola Montès este o dansatoare și curtezană faimoasă, trecută, care a dus o viață plină de evenimente și foarte scandaloasă. (Se presupune că deține un record mondial pentru numărul de îndrăgostiți.) Acum este redusă la a cânta într-un circ din New Orleans , unde un impresar / director de ring s-a împrietenit și a exploatat-o ​​făcând-o atracția centrală. Pe parcursul unei singure spectacole de circ - care reconstituie în mod dramatic viața și cariera Lolei - flashback-urile dezvăluie, mai întâi, aventura ei cu compozitorul Franz Liszt; în al doilea rând, tinerețea nefericită și căsătoria cu iubitul propriei mame, Lt. Thomas James; și apoi scandalosa ei despărțire publică de dirijorul Claudio Pirotto.

Vizualizari: 63
Premii: Nominalizat la Cahiers du Cinéma 1955
BluRay 720p Capone (1975)

Capone (1975)

Capone (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
Steve Carver
01:41:26

Capone este un film de crimă biografică canadiano-americană din 1975 regizat de Steve Carver, scris de Howard Browne, și care îi are ca jucători pe Ben Gazzara, Harry Guardino, Susan Blakely, John Cassavetes și Sylvester Stallone într-o apariție timpurie. Filmul este o biografie a infamului Al Capone.

Vizualizari: 175
Premii: N / A
BluRay 720p Dangerous Beauty - Frumoasa veneţiană (1998)

Dangerous Beauty - Frumoasa veneţiană (1998)

Dangerous Beauty - Frumoasa veneţiană (1998)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Marshall Herskovitz
01:51:39

Frumusete periculoasă este un film dramatic biografic american din 1998 regizat de Marshall Herskovitz și cu Catherine McCormack, Rufus Sewell și Oliver Platt în rolurile principale. Bazat pe cartea de non-ficțiune The Honest Courtesan de Margaret Rosenthal, filmul este despre Veronica Franco, o curtezană din Veneția din secolul al XVI-lea care devine un erou în orașul ei, dar mai târziu devine ținta unei inchiziții a Bisericii pentru vrăjitorie. Filmul are o distribuție secundară care include Fred Ward, Naomi Watts, Moira Kelly și Jacqueline Bisset. Filmul a fost lansat ca A Destiny of Her Own în unele regiuni și a fost redenumit The Honest Courtesan pentru lansarea video din Marea Britanie.

Vizualizari: 217
Premii: 2 nominalizari International Film Music Critics Award (IFMCA)
BluRay 1080p The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965)

The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965)

The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
George Stevens, David Lean
03:19:10

Viața lui Iisus (titlu original: The Greatest Story Ever Told) este un film american din 1965 regizat de George Stevens. În rolurile principale joacă actorii Max von Sydow, Charlton Heston, Dorothy McGuire, Jose Ferrer și Telly Savalas.
Titlu Alternativ : Cea mai măreaţă poveste spusă vreodată,La plus grande histoire jamais contée,Die größte Geschichte aller Zeiten,I oraioteri istoria tou kosmou,La più grande storia mai raccontata,La historia más grande jamás contada

Vizualizari: 156
Premii: 5 nominalizari OSCAR,1 nominalizare FMCJ Award,1 premiu NBR Award
BluRay 720p Midnight Express - Expresul de la miezul nopții (1978)

Midnight Express - Expresul de la miezul nopții (1978)

Midnight Express - Expresul de la miezul nopții (1978)
BluRay 720p
IMDb: 7.6
Alan Parker
02:00:59

Expresul de la miezul nopții (în engleză Midnight Express) este un film american din 1978, regizat de Alan Parker și produs de David Puttnam. El este inspirat din cartea din 1977 a lui Billy Hayes, care a fost adaptată pentru scenariu de către Oliver Stone. Rolurile principale sunt interpretate de Brad Davis, Irene Miracle, Bo Hopkins, Paolo Bonacelli, Paul L. Smith, Randy Quaid, Norbert Weisser și John Hurt. Hayes era un tânăr student american trimis într-o închisoare turcească pentru tentativă de contrabandă cu hașiș din Turcia.

Vizualizari: 159
Premii: 2 premii si 4 nominalizari OSCAR,6 premii si 2 nominalizari Globul de Aur,3 premii si 3 nominalizari BAFTA,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare Grammy,1 nominalizare DGA Award,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award,1 premiu WGA Award
BluRay 1080p Dog Day Afternoon - După-amiază de câine (1975)

Dog Day Afternoon - După-amiază de câine (1975)

Dog Day Afternoon - După-amiază de câine (1975)
BluRay 1080p
IMDb: 8.0
Sidney Lumet
02:04:39

După-amiază de câine (în engleză Dog Day Afternoon) este un film dramă American din 1975 regizat de Sidney Lumet și scris de Frank Pierson . Din distribuție fac parte Al Pacino , John Cazale , Chris Sarandon , James Broderick și Charles Durning . Bazat pe fapte reale ce au avut loc în 22 august 1972 , filmul spune povestea lui John "Sonny" Wortzik , care împreună cu prietenul său Salvatore Naturile iau ostatici angajații unei bănci din Brooklyn , New York în încercarea lor de a jefui banca . Titlul filmului se referă la zilele caniculare de vară .

Vizualizari: 137
Premii: 1 premiu si 5 nominalizari OSCAR,7 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 4 nominalizari BAFTA,1 premiu David di Donatello,1 nominalizare DGA Award,1 premiu KCFCC Award,3 premii LAFCA Award + Alte premii
WEB-DL 720p Dersu Uzala - Vânătorul din taiga (1975)

Dersu Uzala - Vânătorul din taiga (1975)

Dersu Uzala - Vânătorul din taiga (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 8.3
Akira Kurosawa
02:21:54

Vânătorul din taiga, cunoscut alternativ ca Dersu Uzala, (în rusă Дерсу Узала, în japoneză デルス•ウザーラ, transliterat: Derusu Uzāra) este un film sovieto-japonez din 1975, regizat de Akira Kurosawa.Este primul film al lui Kurosawa în care nu se vorbește limba japoneză și primul și singurul său film pe peliculă cu lățimea de 70 mm.
După o serie de decepții profesionale și personale suferite la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, inclusiv o tentativă de suicid, cineastul japonez Akira Kurosawa a fost invitat de studioul Mosfilm să realizeze un film în Uniunea Sovietică, iar rezultatul a fost Vânătorul din taiga.

Vizualizari: 269
Premii: 1 premiu OSCAR,1 premiu CEC Award,2 premii David di Donatello,1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu Critics Award,1 premiu Silver Ribbon,2 premii Moscow International Film Festival,1 nominalizare SIYAD Award
BluRay 1080p The People vs. Larry Flynt - Scandalul Larry Flynt (1996)

The People vs. Larry Flynt - Scandalul Larry Flynt (1996)

The People vs. Larry Flynt - Scandalul Larry Flynt (1996)
BluRay 1080p
IMDb: 7.3
Miloš Forman
02:09:28

Scandalul Larry Flynt (în engleză The People vs. Larry Flynt) este un film american, care a apărut în premieră în anul 1996 și prezintă viața milionarului Larry Flynt. În film este descrisă ascensiunea lui Flynt, editorul revistei Hustler și a soției sale Althea Flynt care a murit în urma consumului de stupefiante.

Vizualizari: 83
Premii: 2 nominalizari Oscar,2 premii si 3 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare Screen Actors,2 nominalizari 20/20 Awards,5 nominalizari ACCA,1 premiu Berlin International Film Festival,2 premii BSFC Award + alte premii
BluRay 720p Becket (1964)

Becket (1964)

Becket (1964)
BluRay 720p
IMDb: 7.8
Peter Glenville
02:28:20

Becket este un film britanico-american din 1964 despre relația istorică, tumultuoasă dintre Henric al II-lea al Angliei și prietenul său devenit episcop Thomas Becket. Este o adaptare cinematografică dramatică a piesei Becket sau Onoarea lui Dumnezeu din 1959 realizată de Jean Anouilh realizată de Hal Wallis Productions și lansată de Paramount Pictures. [2] A fost regizat de Peter Glenville și produs de Hal B. Wallis cu Joseph H. Hazen ca producător executiv. Scenariul a fost scris de Edward Anhalt pe baza piesei lui Anouilh. Partitura muzicală a fost de Laurence Rosenthal, cinematografia de Geoffrey Unsworth și montajul de Anne V. Coates.

Vizualizari: 90
Premii: 1 premiu si 11 nominalizari OSCAR,2 premii si 3 nominalizari Globul de Aur,3 premii si 3 nominalizari BAFTA,1 premiu CEC Award,1 nominalizare DGA Award,1 premiu Fotogramas de Plata,1 premiu si 1 nominalizare Golden Laurel,2 premii NBR Award + alte premii
WEB-DL 1080p Girl, Interrupted - Tinereţe furată (1999)

Girl, Interrupted - Tinereţe furată (1999)

Girl, Interrupted - Tinereţe furată (1999)
WEB-DL 1080p
IMDb: 7.3
James Mangold
02:07:23

Girl, Interrupted este un film dramatic american din 1999, regizat de James Mangold,iar în rolurile principale sunt Winona Ryder, Angelina Jolie, Whoopi Goldberg, Brittany Murphy, Calea Duvall, Elisabeth Moss și Vanessa Redgrave.

Vizualizari: 145
Premii: 1 premiu Oscar,1 premiu Globul de Aur,1 premiu Screen Actors,1 premiu ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Blockbuster Entertainment,1 premiu Critics Choice,1 nominalizare Artios Award,1 nominalizare CFCA Award,1 premiu Yoga Award + alte premii si nominalizari
BluRay 1080p My Mother’s Castle (Le château de ma mère) - Castelul mamei mele (1990)

My Mother’s Castle (Le château de ma mère) - Castelul mamei mele (1990)

My Mother’s Castle (Le château de ma mère) - Castelul mamei mele (1990)
BluRay 1080p
IMDb: 7.6
Yves Robert
01:38:43

Castelul mamei mele (titlul original francez: Le château de ma mère) este un film francez din 1990 regizat de Yves Robert, bazat pe cartea cu același nume de Marcel Pagnol. Este o continuare a Gloriei tatălui meu, filmată tot de Robert în 1990.

Vizualizari: 138
Premii: 1 Nominalizare CFCA Award,4 nominalizari César Awards,1 premiu Seattle International Film Festival
HDRip 720p Rasputin (Agoniya) - Agonia (1981)

Rasputin (Agoniya) - Agonia (1981)

Rasputin (Agoniya) - Agonia (1981)
HDRip 720p
IMDb: 7.1
Elem Klimov
02: 16:25

Agonia (în rusă: Агония, romanizat: Agoniya; titlul de teatru american / DVD Rasputin) este un film sovietic din 1981 realizat de Elem Klimov, realizat c.1973-75 și lansat în Europa Centrală și de Vest în 1982 (Statele Unite și Uniunea Sovietică 1985), după o rezistență prelungită din partea autorităților sovietice. Filmul se remarcă prin stilul său bogat, uneori baroc, recreerea somptuoasă a episoadelor din ultimul an al Rusiei Imperiale și portretele psihologice ale lui Grigori Rasputin și ale familiei Imperiale.

Vizualizari: 134
Premii: N / A
WEB-DL 720p Sweet Dreams - Vise dulci (1985)

Sweet Dreams - Vise dulci (1985)

Sweet Dreams - Vise dulci (1985)
WEB-DL 720p
IMDb: 7.1
Karel Reisz
01:55:16

Sweet Dreams este un film biografic american din 1985 care spune povestea cântăreței de muzică country Patsy Cline. Filmul a fost scris de Robert Getchell și regizat de Karel Reisz. Este jucat de Jessica Lange, Ed Harris, Ann Wedgeworth, David Clennon, James Staley, Gary Basaraba, John Goodman și P. J. Soles.

Vizualizari: 133
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 nominalizari NSFC Award
WEB-DL 720p Searching for Bobby Fischer - Căutarea lui Bobby Fischer (1993)

Searching for Bobby Fischer - Căutarea lui Bobby Fischer (1993)

Searching for Bobby Fischer - Căutarea lui Bobby Fischer (1993)
WEB-DL 720p
IMDb: 7.4
Steven Zaillian
01:49:59

Căutarea lui Bobby Fischer, lansată în Marea Britanie sub numele de Inocent Moves, este un film dramatic american din 1993 scris și regizat de Steven Zaillian, în debutul său în regie. În rolurile principale ale lui Max Pomeranc, Joe Mantegna, Joan Allen, Ben Kingsley și Laurence Fishburne, se bazează pe viața jucătorului de șah prodigy Joshua Waitzkin, interpretat de Pomeranc și adaptat din cartea cu același nume a tatălui lui Joshua Fred. Filmul a fost nominalizat la Cea mai bună cinematografie la 66 de premii Oscar.

Vizualizari: 86
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu ASC Award,1 premiu si 1 nominalizare Camerimage,1 nominalizare Artios Award,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare Humanitas Prize,1 premiu MTV Movie Award,2 premii si 1 nominalizare Tokyo International Film Festival+Altele
BluRay 720p Boys Don’t Cry - Băieții nu plâng niciodată (1999)

Boys Don’t Cry - Băieții nu plâng niciodată (1999)

Boys Don’t Cry - Băieții nu plâng niciodată (1999)
BluRay 720p
IMDb: 7.5
Kimberly Peirce
01:58:32

Băieții nu plâng niciodată (Boys Don't Cry) este un film din 1999, bazat pe povestea reală a lui Brandon Teena, un transsexual care a fost violat și ucis de prietenii săi la 31 decembrie 1993, după ce au aflat că este de fapt femeie. Pentru rolul din acest film, Hilary Swank a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, iar Chloë Sevigny a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar.

Vizualizari: 115
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,2 nominalizari Screen Actors Guild,1 nominalizare Awards Circuit Community,3 premii BSFC Award,1 premiu Silver Ribbon + Alte premii si nominalizari
BluRay 720p Somebody Up There Likes Me - Cineva acolo sus mă iubeşte (1956)

Somebody Up There Likes Me - Cineva acolo sus mă iubeşte (1956)

Somebody Up There Likes Me - Cineva acolo sus mă iubeşte (1956)
BluRay 720p
IMDb: 7.5
Robert Wise
01:53:27

Cineva acolo sus mă iubește este un film dramatic american despre viața boxerului Rocky Graziano, realizat în 1956 de regizorul Robert Wise, după romanul omonim scris de Rocky Graziano împreună cu Rowland Barber. Protagoniști filmului sunt actorii Paul Newman, Pier Angeli, Everett Sloane și Eileen Heckart.

Vizualizari: 230
Premii: 2 premii si o nominalizare Oscar,1 premiu CEC Award,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award,2 nominalizari NYFCC Award,1 nominalizare WGA Award
HDRip 720p Lucrezia Giovane - Tânăra Lucreția (1974)

Lucrezia Giovane - Tânăra Lucreția (1974)

Lucrezia Giovane - Tânăra Lucreția (1974)
HDRip 720p
IMDb: 5.0
Luciano Ercoli
01:22:44

Tânăra Lucrezia este un film de istorie italiană din 1974 regizat de Luciano Ercoli și care îi are ca actori pe Simonetta Stefanelli, Massimo Foschi și Ettore Manni.
Titlu Alternativ : Păcatele Lucreției Borgia,Young Lucrezia,Die Sünden der Lucrezia Borgia,Mloda Lukrecja,Sünden der Lucrezia Borgia,Die heißen Nächte der Lucrezia Borgia,Lucrezia Giovane

Vizualizari: 221
Premii: N / A
VHSRip 720p Commandos (1968) (Dublat Română)

Commandos (1968) (Dublat Română)

Commandos (1968) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 5.4
Armando Crispino
01:32: 41

Commandos, razboi, film italian aparut in 1968, regia Armando Crispino.
In rolurile principale: Lee Van Cleef, Jack Kelly, Giampiero Albertini.
Versiunea teatrală vest-germană a fost tăiată cu aprox. 26 de minute pentru a strânge ritmul. Lansarea VHS de la Toppic a fost tăiată și mai mult (cu 13 minute suplimentare) pentru a utiliza benzi mai scurte (și, prin urmare, mai ieftine).

Vizualizari: 232
Premii: N / A
VHSRip 720p Lone Wolf McQuade - Lupul singuratic (1983) (Dublat Română)

Lone Wolf McQuade - Lupul singuratic (1983) (Dublat Română)

Lone Wolf McQuade - Lupul singuratic (1983) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 6.4
Steve Carver
01:31:46

Lone Wolf McQuade este un film american de acțiune din 1983, cu Chuck Norris, David Carradine, Barbara Carrera, L.Q. Jones, R.G. Armstrong, Leon Isaac Kennedy și Robert Beltran și este regizat de Steve Carver.

Vizualizari: 215
Premii: N / A
1 2 3 4 5 6 »