Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Phillip Noyce
01:57:57

Lincoln Rhyme, un detectiv din New York, specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun criminalist din țară. Autor a numeroase romane de succes, Rhyme are un ochi ager pentru detalii și fler pentru indicii, fapt care l-a făcut legendar în cadrul forțelor de poliție din comunitate. Ca urmare a unui accident aproape fatal, pe când era la datorie, Rhyme a fost imobilizat la pat, cu mâinile și picioarele paralizate și cu puțină dorință de a mai trăi. Polițista de teren Amelia Donaghy (ANGELINA JOLIE) este abia trecută de 20 de ani, dar deja se simte mult mai în vârstă. În ajunul transferării sale către o slujbă de birou, ultima sa misiune în calitate de polițistă de teren o conduce către locul unei crime, descoperind un cadavru mutilat. Gândirea sa spontană și actul său curajos nu vor trece neobservate. Colegii polițiști ai lui Rhyme încearcă să îi solicite ajutorul pentru rezolvarea acestei crime groaznice, însă el îi sfătuiește să îngroape totul, declarând că este un caz clasat pentru care nu este dispus să-și irosească timpul. Totuși, după ce aruncă o privire asupra dosarului cu probe materiale și a fotografiilor ce ilustrau aceste probe, Rhyme rămâne intrigat. Iar asta pentru că fotograful care a surprins aceste imagini a văzut de asemenea mesajele ascunse în detalii subtile la locul crimei… de către cineva care vorbește același limbaj cu cel al criminaliștilor. Probabil un criminalist înnăscut.

Vizualizari: 51
Premii: 1 Nominalizare Black Reel Awards,1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 nominalizare Image Award,1 premiu Yoga Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)

Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)

Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)
BluRay 1080p
IMDb: 7,6
Richard Donner
01:49:37

Armă mortală este unul dintre cele mai apreciate thriller-uri din toate timpurile, fiind cel mai vizionat film în 1987, cu încasări de peste 65 de milioane de dolari. Filmul este povestea plină de adrenalină a prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin Riggs – un alb rebel și cam sărit care, de când i-a murit soția, se aruncă în tot felul de acțiuni riscante fără să-i pese de viață, și Roger Murtaugh – polițist de culoare. Familist convins, tatăl unei fiice superbe pe nume Rianne, el tocmai a împlinit 50 de ani, dar tot se mai gândește că ar fi putut fi medic. În numai 24 de ore, cei doi devin parteneri și trec împreună printr-o nesfârșită cavalcadă de aventuri; ucid mai mulți băieți răi, supraviețuiesc unei curse în deșert, mânuiesc toate armele posibile și imposibile, sar de pe clădiri, o salvează pe Rianne, trec cu mașina prin ziduri, sunt torturați etc… Film plin de suspans, care ține încordat spectatorul de la început până la sfârșit. Capul tuturor atrocităților este un personaj amoral supranumit Generalul (Mitchell Ryan) care este ajutat de o bestie cu față de om, călăul său personal, Joshua (Gary Busey). Armă mortală este considerat de mulți ca fiind cel mai bun film dintre cele patru realizate până în prezent din seria cu același nume. Accentele comice ale acestui thriller au contribuit din plin la succesul imens al filmului.

Vizualizari: 39
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,5 premii Image Award,1 premiu Golden Reel Award,1 nominalizare Young Artist Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)

Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)

Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)
BluRay 1080p
IMDb: 7,2
Richard Donner
01:54:27

Tacanitul Martin Riggs (Mel Gibson) si aparent sobrul familist Roger Murtaugh (Danny Glover) isi unesc fortele in acest al doilea episod din seria de succes Arma Mortala, care a avut la data premierei incasari de peste 147 de milioane de dolari. Riggs si Murtaugh sunt de aceasta data pe urmele unui respectabil diplomat sud-african care isi rotunjeste veniturile din traficul cu droguri. Desi, gratie informatiilor pretioase oferite de un personaj fara scrupule, dar haios in felul sau, interpretat de Joe Pesci, neinfricatul Riggs nu se poate atinge de vreun fir de par al ticalosului, deoarece acesta beneficiaza de imunitate diplomatica. Dupa o serie impresionanta de situatii limita, pigmentate din plin cu explozii spectaculoase, vorbe de duh marca Mel Gibson, cei doi politisti de la LAPD ajung sa se lupte pe viata si pe moarte cu greii din cartelele internationale ale drogurilor pe un vas sud-african plin cu stupefiante. Cu un final incandescent, Arma Mortala contine una dintre cele mai tari, si-n acelasi timp comice, scene de suspans din istoria filmului. Este vorba de secventa in care un Mel Gibson disperat incearca sa-i salveze viata colegului sau ramas intepenit intr-o toaleta capcana, programata sa explodeze.

Vizualizari: 27
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Image Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)

Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)

Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)
BluRay 1080p
IMDb: 6,7
Richard Donner
01:57:43

Aceasta noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in week-endul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla. Noua serie din Arma mortala prilejuieste si reintalnirea cu Joe Pesci, care isi reia rolul din Arma mortala II.

Vizualizari: 27
Premii: 1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Grammy,2 premii si 3 nominalizari MTV Movie + TV Awards
BluRay 1080p Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Richard Donner
02:07:23

Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor. Cei doi politisti nonconformisti s-au intalnit prima data in 1987, si din acel moment, audientele au sarit in aer direct proportional cu culmile umorului si actiunii care au transformat filmul intr-un hit international. Rianne (Traci Wolfe), fiica lui Murtaugh, este pe punctul de a-l face pe acesta bunic, in timp ce Riggs va deveni in urma relatiei lui cu Lorna Cole (Rene Russo), un agent de afaceri interne, un tatic foarte mandru. In acest timp, agenda lor se umple cu cazuri: membrii criminali ai unui clan chinezesc isi fac de cap prin Los Angeles, in frunte cu Wah Sing Ku, un asiatic extrem de disciplinat si un profesionist in artele martiale.

Vizualizari: 28
Premii: 2 premii si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare Image Award,4 nominalizari MTV Movie Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Razzie Award,1 premiu BMI Film Music Award
WEB-DL 720p On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)

On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)

On fait comme on a dit – Rămâne cum am stabilit (2000)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,1
Philippe Bérenger
01:14:50

Vizioneaza filmul The Rookie Robbers (2000) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de May. 23, 2000. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Patru amici pun la cale să jefuiască prima lor bancă împreună, dar nimic nu merge conform planului, iar nepriceperea lor nu face decât să înrăutățească situația.

Vizualizari: 29
Premii: N / A
WEB-DL 720p The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)

The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)

The Yellow Panther (Dian zhi zhuo zei gan jian dan) – Pantera galbenă (1977)
WEB-DL 720p
IMDb: N / A
Ricky Chan
01:33:35

Vizioneaza filmul The Yellow Panther – Pantera galbenă (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Mar. 02, 1977. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă.
Pentru a-și recâștiga stima superiorilor, un comisar de poliție cam ageamiu pleacă pe urmele unui asasin internațional alături de un martor misterios.

Vizualizari: 42
Premii: N / A
WEB-DL 720p Detective – Crimă în Paris (1985)

Detective – Crimă în Paris (1985)

Detective – Crimă în Paris (1985)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,9
Jean-Luc Godard
01:38:13

Vizioneaza filmul Detective – Crimă în Paris (1985) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 23, 1985. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă, Dramă.
La un hotel parizian, doi detectivi investighează o crimă, iar un client încearcă să-și calmeze soția nefericită și să rezolve o datorie cu un promotor din lumea boxului.

Vizualizari: 50
Premii: 1 Nominalizare Cahiers du Cinéma,1 nominalizare Cannes,1 premiu Ghent International Film Festival,1 premiu Rotterdam International Film Festival
BluRay 720p Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)

Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)

Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Sergio Martino
01:39:33

Vizioneaza filmul Too Young to Die (1975) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 12, 1975. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă, Groază, Thriller.
Un detectiv anchetează moartea brutală a unei tinere lucrătoare sexuale, iar un ucigaș plătit misterios pune ținta pe martori.

Vizualizari: 60
Premii: N / A
BluRay 720p What if Gargiulo Finds Out? (Se lo scopre Gargiulo) – Dacă află Gargiulo (1988)

What if Gargiulo Finds Out? (Se lo scopre Gargiulo) – Dacă află Gargiulo (1988)

What if Gargiulo Finds Out? (Se lo scopre Gargiulo) – Dacă află Gargiulo (1988)
BluRay 720p
IMDb: 6,3
Elvio Porta
01:50:27

Dacă află Gargiulo? este un film italian de comedie din anul 1988, scris și regizat de Elvio Porta și în care joacă actorii Giuliana De Sio și Richard Anconina.
O soră medicală măritată cu moștenitorul unei familii bogate din Napoli ajunge să cunoască lumea interlopă a orașului pentru a-și scăpa tatăl de o datorie la cărți.

Vizualizari: 36
Premii: 1 Nominalizare David di Donatello,2 nominalizari Silver Ribbon
BluRay 720p Sballato, gasato, completamente fuso (An Ideal Adventure) – O aventură ideală (1982)

Sballato, gasato, completamente fuso (An Ideal Adventure) – O aventură ideală (1982)

Sballato, gasato, completamente fuso (An Ideal Adventure) – O aventură ideală (1982)
BluRay 720p
IMDb: 5,2
Steno
01:35:53

O aventură ideală este un film italian de comedie din anul 1982, regizat de Stefano Vanzina avand protagonisti actorii Edwige Fenech, Diego Abatantuono și Liù Bosisio.
Sătulă de articole plicticoase, o reporteriță ambițioasă face un pariu nebunesc cu editorul ei: ori scrie într-o săptămână un articol de prima pagină, ori se culcă cu el.

Vizualizari: 40
Premii: N / A
BluRay 1080p Backdraft – Focul ucigaș (1991)

Backdraft – Focul ucigaș (1991)

Backdraft – Focul ucigaș (1991)
BluRay 1080p
IMDb: 6,7
Ron Howard
02:17:11

O rasuflare este de ajuns pentru ca totul sa se transfome într-o furie a flacarilor. Ron Howard conduce o distributie de exceptie în acest thriller plin de actiune care va propune misterul, drama si distrugerea pe care o seamana focul asa cum nu ati mai vazut niciodata! Kurt Russel si William Baldwin evolueaza în rolul a doi frati neimpacati, care continua o eroica traditie de familie ca pompieri în Chicago. Dar, odata cu o serie de incendii provocate cu buna stiinta, cei doi frati trebuie sa treaca peste neintelegerile care ii despart pentru a deslusi misterul care pluteste in jurul acestor crime explozive. Scott Glenn, Jennifer Jason Leighm Rebecca DeMornay, Donald Sutherland si Robert DeNiro evolueaza în aceasta aclamata poveste plina de suspans presarata cu unele dintre cele mai terifiante imagini incendiare filmate vreodata.

Vizualizari: 21
Premii: 3 nominalizari Oscar,1 nominalizare BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,2 nominalizari Awards Circuit Community,1 premiu BMI Film & TV Awards,2 nominalizari MTV Movie + TV Awards
BluRay 1080p Buster (1988)

Buster (1988)

Buster (1988)
BluRay 1080p
IMDb: 5,8
David Green
01:42:17

Buster Edwards este un soț și tată de familie aparent model. În afară de membrii familiei sale, nimeni nu știe că bărbatul se îndeletnicește cu furtișaguri mărunte care abia îl ajută s-o scoată la capăt cu chiria casei și cheltuielile zilnice. Visul lui Buster este să dea o lovitură care să-l pună la adăpost de toate grijile financiare, astfel că, atunci când i se oferă prilejul să ia parte la un jaf de proporții, care constă în jefuirea trenului de corespondență al Casei Regale, nu stă pe gânduri. După atacul asupra trenului, Buster și complicii lui intră în posesia a 2,6 milioane lire sterline, însă după amprentele găsite într-o fermă folosită de hoți, aceștia cad, unul câte unul, în mâinile poliției. Trei dintre ei reușesc să fugă peste hotare înainte de a fi prinși, printre aceștia numărându-se și Buster, care se stabilește cu familia lui în Acapulco, Mexic. Însă dorul de Anglia natală îl face să se întoarcă, asumându-și în acest fel și riscul de a fi prins.

Vizualizari: 34
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 premiu Brit Awards,1 premiu Globul de Aur,1 premiu Grammy,
BluRay 1080p Face/Off – Față în față (1997)

Face/Off – Față în față (1997)

Face/Off – Față în față (1997)
BluRay 1080p
IMDb: 7,2
John Woo
02:18:56

De la început până la sfârșit, o tensiune dramatică fără egal străbate acest film în care, pentru a prinde un ucigaș psihopat, un polițist talentat, gata de orice sacrificiu, renunță la propria identitate și preia înfățișarea celui urmărit. Filmul se transformă într-o urmărire încleștată, căci viața polițistului este mereu în pericol.

Vizualizari: 69
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 premii si 8 nominalizari Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu si 3 nominalizari Blockbuster Entertainment,3 premii Jupiter Award,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie + TV Awards,2 nominalizari OFTA Film Award + alte premii
WEB-DL 720p Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)
WEB-DL 720p
IMDb: 8,1
Emir Kusturica
02:03:37

O comedie nebuna, cu incurcaturi si descurcaturi haioase… un porc care mananca cu pofta un Trabant, un bulibasa care e iubitor de filme de dragoste vechi, smecheri batrani si smecherii noi, casatorii “aranjate”, jafuri la drumul mare, rapiri spectaculoase, o iubire ca-n “Romeo si Julieta”, si, ca o încununare, un final fericit. Matko este un pungas marunt care traieste pe malul Dunarii cu fiul sau, Zare. Dupa o afacere ratata acesta datoreaza bani gangsterului local, Dadan. Acesta are o sora mai uratica pe care incearca disperat sa o marite, asa ca Matko hotaraste sa-l marite pe Zare cu ea. Din pacate pentru Matko, Zare are alte planuri, el fiind indragostit de Ida. Totusi, Matko si Dadan isi impun vointa si nunta are loc, dar urmarile sunt surprinzatoare pentru ei.

Vizualizari: 47
Premii: 1 Nominalizare European Film Awards,1 nominalizare Goya Awards,1 premiu International Biennal for Film Music,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu Audience Award,1 nominalizare SIYAD Award,3 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival
BluRay 720p The Body of My Enemy (Le corps de mon ennemi) – Trupul dușmanului meu (1976)

The Body of My Enemy (Le corps de mon ennemi) – Trupul dușmanului meu (1976)

The Body of My Enemy (Le corps de mon ennemi) – Trupul dușmanului meu (1976)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Henri Verneuil
02:01:09

Francois a disprețuit întotdeauna baronii textile care și-au condus orașul local. Dar sa îndrăgostit de familia Heiress Gilberte. Acum zece ani, s-ar fi căsătorit cu ea. Acum doar ura le ține împreună. Francois este acuzat de crimă. Un prostituat și o stea de fotbal se sacrifică. El crede că a fost încadrat de mulțime. Mergând subteran, el găsește că traseul conduce până la vârf - la familia lui Gilberte. El are nevoie de prieteni. Și prietenii sunt greu de venit în orașul său.

Vizualizari: 73
Premii: N / A
BluRay 720p The Hot Spot – Un loc fierbinte (1990)

The Hot Spot – Un loc fierbinte (1990)

The Hot Spot – Un loc fierbinte (1990)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Dennis Hopper
02:10:09

Aventură, risc și multă pasiune se împletesc pentru a crea o acțiune pe cinste. Drama este construită după firul narativ al nuvelei lui Charles Williams, Hell Hath No Furry și poartă amprenta inconfundabilă a marelui actor și regizor Dennis Hopper. Don Johnson este Harry Madox, rebelul singuratic care ajunge în sălbăticia Texasului și intră, așa cum obișnuiește de-o viață, în mari și tensionante aventuri. Își face datorii mari la niște oameni periculoși și este nevoit să se angajeze la un service de mașini uzate unde atmosfera nu va fi nici pe departe una liniștită. Proprietarul service-ului este George Harshaw, dar mult mai important este că soția patronului este o femeie atrăgătoare și recunoscută pentru cuceririle ei extraconjugale căreia i-a picat cu tronc. Între ei se aprinde o pasiune nebună și neîngrădită de nimic. În peisaj apare, pentru mai multă intrigă, o altă femeie cu o atractivitate diferită de a celeilalte. Amândouă îl învăluie cu farmecul lor, însă el nu este omul care să ocolească problemele, aventura și diversitatea…

Vizualizari: 74
Premii: N / A
BluRay 720p Beverly Hills Cop III – Polițistul din Beverly Hills III (1994)

Beverly Hills Cop III – Polițistul din Beverly Hills III (1994)

Beverly Hills Cop III – Polițistul din Beverly Hills III (1994)
BluRay 720p
IMDb: 5,6
John Landis
01:44:13

Eddie Murphy isi ia din nou in primire rolul Axel Foley care, in primul Beverly Hills Cop, l-a propulsat in fruntea listei de preferinte a publicului si a facut din el unul dintre cele mai indragite staruri de comedie. De aceasta data, locul de desfasurare a anchetei il constituie un cunoscut parc de distractii din California, WonderWorld, devenit sediul neobisnuit al unei retele criminale. Printre roller-coasters si alte distractii, actiunea ia intorsaturi comice sau pline de suspans, fiind pentru realizatori ocazia de a crea propria lor lume de fantezie si amuzament.

Vizualizari: 64
Premii: 2 nominalizari Razzie Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
BluRay 720p Beverly Hills Cop II – Polițistul din Beverly Hills II (1987)

Beverly Hills Cop II – Polițistul din Beverly Hills II (1987)

Beverly Hills Cop II – Polițistul din Beverly Hills II (1987)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Tony Scott
01:42:58

În 1987, Beverly Hills Cop II a fost unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale anului și a fost nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original. Ambele filme au lansat albume de succes cu coloana sonoră, obținând un dublu disc de platină și respectiv un disc de platină, lansând patru single-uri în topul Billboard.

Vizualizari: 65
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 premii ASCAP Award,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Golden Screen,1 nominalizare Image Award,2 premii Blimp Award,1 nominalizare MTV Video Music Awards,1 premiu Razzie Award
BluRay 720p Beverly Hills Cop – Polițistul din Beverly Hills (1984)

Beverly Hills Cop – Polițistul din Beverly Hills (1984)

Beverly Hills Cop – Polițistul din Beverly Hills (1984)
BluRay 720p
IMDb: 7,3
Martin Brest
01:45:04

In 1984, Beverly Hills Cop a fost comedia cu cele mai mari incasari pana la acea data, fiind desemnat Favorite Motion Picture la premiile Peoples’s Choice. Alex Foley (Eddie Murphy), un detectiv ingamfat din Detroit, incearca sa dezlege misterul care invaluie uciderea prietenului sau. Pistele descoperite il conduc pana in inima elegantului Beverly Hills si, inainte sa puna mana pe suspect, Alex se trezeste prins in mijlocul unei retele de hoti si traficanti de droguri…

Vizualizari: 84
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 Nominalizare BAFTA,1 Nominalizare Edgar Allan Poe,2 nominalizari Globul de Aur,1 premiu Grammy,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 premiu People's Choice Award,1 premiu Stuntman Award
BluRay 720p Dancer in the Dark – Dansând cu noaptea (2000)

Dancer in the Dark – Dansând cu noaptea (2000)

Dancer in the Dark – Dansând cu noaptea (2000)
BluRay 720p
IMDb: 8.0
Lars von Trier
02:20:14

Selma (o emigranta de orginie ceha) si mama celibatara, lucreaza intr-o uzina din SUA. Pasiunea ei este muzica, mai ales cantecele si dansurile marilor comedii muzicale holywoodiene. Selma are un secret dramatic: isi pierde vederea, iar fiul ei, Gene, va cunoaste aceeasi soarta daca ea nu reuseste sa stranga suficienti bani pentru a-i plati o operatie. Cand un vecin o acuza ca i-a furat economiile, drama vietii sale se amplifica, ajungand la o apoteoza tragica.

Vizualizari: 74
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Bodil Awards,2 premii Cannes Film Festival,3 nominalizari CFCA Award,5 nominalizari Chlotrudis Award,5 premii si 6 nominalizari Danish Film Awards,4 premii European Film Award + alte premii si nominalizari
BluRay 720p In the Name of the Father – În numele tatălui (1993)

In the Name of the Father – În numele tatălui (1993)

In the Name of the Father – În numele tatălui (1993)
BluRay 720p
IMDb: 8,1
Jim Sheridan
02:12:52

Un tanar este fortat sa semneze o declaratie prin care recunoaste a fi autorul unui atentat cu bomba in care au murit multi oameni nevinovati, si ca este membru IRA. Din acel moment familia lui este intemnitata si blamata, tatal lui devenindu-i coleg de celula. Vor lupta amandoi din rasputeri pentru a-si dovedi nevinovatia, iar tatal lui isi va pierde viata in inchisoare luptand pentru dreptate.

Vizualizari: 67
Premii: 7 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,5 nominalizari 20/20 Awards,7 nominalizari ACCA,1 premiu Berlin International Film Festival,1 premiu BSFC Award,1 nominalizare DFWFCA,1 premiu si 1 nominalizare David di Donatello,4 nominalizari Globul de Aur
BluRay 720p White Line Fever - Corupţie Pe Autostradă (1975)

White Line Fever - Corupţie Pe Autostradă (1975)

White Line Fever - Corupţie Pe Autostradă (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Jonathan Kaplan
01:29:26

În anii 1970, Arizona, un tânăr căsătorit devine un șofer independent pe distanțe lungi și își riscă viața luptând împotriva corupției din industria locală de transport pe distanțe lungi.

Vizualizari: 119
Premii: N / A
WEB-DL 720p Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 7,1
Dick Richards
01:35:10

Detectivul Philip Marlowe (jucat de Robert Mitchum) este angajat de Malloy Moose (Jack O’Halloran), un tip dur care după eliberarea sa din închisoare vrea să-și găsească fosta iubită Velma. Cu toate acestea, fiecare pistă pe care o urmează Marlowe duce la mai multă înșelăciune, minciuni și probleme, iar femeia fatală Velma Valento (Charlotte Rampling), joacă un rol important în toate acestea.

Vizualizari: 140
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu NBR Award,1 nominalizare SIYAD Award
BluRay 720p Lassiter (1984)

Lassiter (1984)

Lassiter (1984)
BluRay 720p
IMDb: 5,9
Roger Young
01:40:42

Ne aflam in anul 1934. Nick Lassiter este un renumit hoţ de bijuterii care operează în Londra. Într-o zi este arestat. Guvernul american şi cel britanic intervin propunându-i o alternativă la închisoare. Astfel el va trebui să pătrundă în ambasada germană, foarte bine păzită şi să fure nişte diamante de o valoare foarte mare, aflate în posesia unui agent german. Dar mai întâi trebuie să descopere ascunzătoarea. Pelerinajul său prin pietele si depozitele londoneze devin un pretext pentru recrearea ingenioasa a atmosferei Londrei anilor `30.

Vizualizari: 133
Premii: N / A
BluRay 720p Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)
BluRay 720p
IMDb: 7,3
Martin Scorsese
02:07:25

Un recital actoricesc de excepție în regia celebrului Martin Scorsese. Un deținut (Robert de Niro) este eliberat din închisoare după ispășirea pedepsei. El consideră că a fost condamnat pe nedrept, mai ales din cauza procurorului (Nick Nolte). Familia acestuia pare una unită și liniștită, tipic americană, dar va deveni ținta răzbunării diabolice a infractorului. Atât soția (Jessica Lange) cât și fiica (Juliette Lewis), chiar și inocentul câine al casei devin rând pe rând victime ale celei mai eficiente terori: cea psihologică. O răzbunare în care până și asasinatul ar potoli prea puțin resentimentele celui ce crede că a fost nedreptățit. Un avertisment pentru cei care cred că au dreptul de a-i judeca pe alții și că întotdeauna dreptatea este numai de partea lor.

Vizualizari: 58
Premii: 2 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,1 premiu și 2 nominalizari ACCA,1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu și 2 nominalizari CFCA Award,2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări
BluRay 720p Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)
BluRay 720p
IMDb: 7,7
J. Lee Thompson
01:45:54

"Cape Fear" este ecranizarea cartii lui John D. MacDonald intitulata "The Executioners". Viata avocatului Sam Bowden si a familiei sale devine un cosmar din clipa in care Max Cady e pus in libertate dupa executarea unei pedepse de opt ani de inchisoare, pentru viol si atac la persoana. Dirijand o meticuloasa campanie de terorizare si folosindu-se de cunostintele de drept acumulate in inchisoare, Cady se apropie intai de sotia avocatului, Peggy, si de fiica acestora, adolescenta Nancy, in timp ce Sam apeleaza la autoritati si apoi la un prieten, detectiv particular, incercand sa scape de psihopat, iar hartuirea ia forme de cosmar...Muzica lui Bernard Herrman din 1962 a fost prelucrata de Elmer Bernstein si folosita in remake-ul din 1991. Foarte interesant este ca protagonistii acestui film - Robert Mitchum si Gregory Peck - detin cate un rol episodic in filmul lui Scorsese.

Vizualizari: 69
Premii: N / A
BluRay 720p The Fugitive – Evadatul (1993)

The Fugitive – Evadatul (1993)

The Fugitive – Evadatul (1993)
BluRay 720p
IMDb: 7,8
Andrew Davis
02:10:12

Povestea începe cu condamnarea lui Richard Kimble (Ford), care fusese acuzat pe nedrept de uciderea soției sale. La scurt timp după aceea, Kimble evadează din arest și se luptă să-și dovededească nevinovăția și să-i aducă în fața justiției pe cei care erau responsabili în timp ce este urmărit necruțător de către o echipă de șerifi federali, condusa de șeriful adjunct Samuel Gerard (Jones).

Filmul a beneficiat de un succes comercial și critic, cu încasări la casele de bilete de la nivel mondial de 368.875.760 de dolari față de lun buget de 44 de milioane de dolari. El a fost nominalizat pentru șapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, o raritate pentru un film asociat cu un serial de televiziune, iar Jones a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. El are în prezent un scor de 94% pe Rotten Tomatoes și un rating de "apreciere universală" din partea Metacritic.[2][3] El a avut o continuare, Legea e lege, în care Jones a reluat rolul lui Gerard.

Vizualizari: 44
Premii: 1 premiu și 6 nominalizari Oscar,1 premiu și 3 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,7 nominalizari ACCA,3 nominalizari CFCA Award,1 premiu și 2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări
BluRay 720p Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)

Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)

Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Barbet Schroeder
01:40:52

Regizat de un expert in arta thriller-urilor, Barbet Schroeder, filmul Masuri disperate are un ritm nebunesc alimentat de o intriga originala, rasturnari spectaculoase de situatie si de o distributie in care exceleaza doi mari actori – Andy Garcia si Michael Keaton. Politistul Frank Conner (Andy Garcia) al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima (Michael Keaton), un tip extrem de periculos inzestrat cu un sarm malefic. In spital, detinutul scapa de sub escorta si orasul San Francisco intra in alerta de gradul zero. Stiind ca nu va fi ucis, deoarece pentru transplant este nevoie de el viu si nevatamat, sociopatul McCabe isi arata, odata ajuns in libertate, adevarata sa fata. Pentru ca viata copilului sau depinde de viata ucigasului, Conner este prins la mijloc intre dragostea pentru fiul sau si datoria de politist. El va face insa tot ce-i sta in putinta pentru a-l prinde viu pe McCabe spre nemultumirea superiorilor sai. Scenele cu Garcia si Keaton fata in fata fac toti banii, disperarea tatalui fiind intr-un contrapunct tulburator cu extraordinarul cinism al criminalului.

Vizualizari: 81
Premii: 1 Nominalizare ALMA Awards
BluRay 720p The King of Comedy – Regele comediei (1982)

The King of Comedy – Regele comediei (1982)

The King of Comedy – Regele comediei (1982)
BluRay 720p
IMDb: 7,8
Martin Scorsese
01:48:59

Rupert Pupkin isi doreste cu disperare sa devina un comediant de succes. El priveste cu admiratie spre Jerry, gazda unui show tv, idolul sau pe care isi doreste sa-l imite. Admiratia se va transforma in obsesie bolnava, atunci cand, impreuna cu Masha, o alta admiratoare a celebrului personaj, il va rapi pe acesta.

Vizualizari: 57
Premii: 1 premiu si 4 nominalizari BAFTA,1 nominalizare Top 10 Film Award,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu ALFS Award,1 premiu NSFC Award,1 nominalizare SIYAD Award
BluRay 720p The Bishop’s Bedroom (La stanza del vescovo) – Camera episcopului (1977)

The Bishop’s Bedroom (La stanza del vescovo) – Camera episcopului (1977)

The Bishop’s Bedroom (La stanza del vescovo) – Camera episcopului (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Dino Risi
01:50:36

Un tânăr este atras într-un complicat triunghi amoros format dintr-un mincinos afemeiat, soția lui bogată și cumnata lui atrăgătoare.

Vizualizari: 91
Premii: 1 premiu David di Donatello,1 nominalizare Silver Ribbon
BluRay 720p A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)

A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)

A Man Called Magnum (Napoli si ribella) – Napoli se răzvrătește (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Michele Massimo Tarantini
01:31:56

Vizioneaza filmul A Man Called Magnum – Napoli se răzvrătește (1977) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 07, 1977. Genurile acestui film online sunt: Acțiune, Crimă.
Transferat la Napoli, ofițerul de poliție Dario Mauri încearcă să oprească un război brutal între un șef mafiot și unul din violenții săi rivali.

Vizualizari: 126
Premii: N / A
1 2 3 ... 22 23 »