Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
HDRip 720p Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)

Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)

Barefoot In The Park – Desculț în Parc (1967)
HDRip 720p
IMDb: 7.0
Gene Saks
01:47:40

Proaspat casatoriti cei doi locuiesc la mansarda unui imobil din apropierea unui parc. Pe langa marea iubire apar si micile probleme ale vietii de zi cu zi, vecini draguti, vecini “binevoitori”, mama soacra intr-o “scurta” vizita de spionaj. Pe langa comicul de situatii, inerent unei astfel de productii cinematografice, apar si momente sublime datorate celor doi actori, la vremea aceea printre cei mai iubiti ai ecranului.

Astazi ni s-ar parea normala tematizarea problemelor de casnicie, dar in America acelor vremuri puritane era o discutie deschisa aproape de neimaginat. De la un anumit nivel social nu aveai voie sa locuiesti oriunde, nu aveai voie sa te imbraci oricum si mai ales era de neacceptat o plimbare descult prin parc… O mica revolutie spre cunoasterea de sine si drumul in doi, spre valorile pure ale pamantului!

Vizualizari: 43
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 Nominalizare BAFTA,4 nominalizari Golden Laurel,1 Nominalizare WGA Award
VHSRip 720p Spur in den Tod (Scream for Help) - Traseu la Moarte (1984) (Dublat Română)

Spur in den Tod (Scream for Help) - Traseu la Moarte (1984) (Dublat Română)

Spur in den Tod (Scream for Help) - Traseu la Moarte (1984) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 7.0
Michael Winner
01:22:20

Complot complot și informații despre urmele morții
Christie este convinsă că tatăl ei vitreg Paul încearcă să o omoare pe mama ei. Dar nimeni nu o crede. Dar cele mai grave coșmaruri ale lui Christie ar trebui să fie depășite de groaza reală a realității: ea descoperă o capcană moarte perfidă în baie - chiar la timp. Un electrician este ucis de o linie electrică „spartă”. Iubita nu supraviețuiește unui „accident de mașină”. Doar când este aproape prea târziu, mama ei înțelege în cele din urmă legăturile dintre presupusele accidente și suspiciunile terifiante ale fiicei sale. Și când cade noaptea, ambii sunt prinși - neajutorați și agonizați de agonie, victimele unui plan elaborat de crimă. Nimeni nu a vrut să o creadă și acum este prea târziu să plângem după ajutor.

Vizualizari: 49
Premii: N / A
HDRip 720p Caravaggio (1986)

Caravaggio (1986)

Caravaggio (1986)
HDRip 720p
IMDb: 6.6
Derek Jarman
01:32:55

In Caravaggio, Derek Jarman foloseste un mic studio londonez si sunetele Italiei contempornae pentru a crea un portret extraordinar al lumii artistice a Renasterii. Filmul se deschide cu imaginea lui Caravaggio pe patul de moarte, privind inapoi la viata sa din Roma decadenta si intretinandu-si mecenatii lipsiti de mila cu povestioare pline de energie, furate de la tovarasii sai din crasme si dughene. Pelicula este una biografica, al carei erou este Michelangelo Merisi da Caravaggio, copilul teribil al Renasterii italiene. Realizata din flashback-uri, povestea este spusa chiar de artistul care se afla pe moarte si isi aminteste pasaje din scurta lui existenta. In vreme ce Caravaggio (Nigel Terry) zacea, traindu-si ultimele zile, mintea lui incepe calatoria inapoi, rememorind relatia brutala si senzuala cu modelul sau favorit, Ranuccio Thomasoni (Sean Bean). Astfel, il vedem pe Caravaggio atunci cand era copil, apoi ne povesteste despre esecul artistic de la inceputuri, de succesul de care s-a bucurat mai tarziu, dar si de relatia distructiva pe care a avut-o cu barbatul chipes si cartofor.
Dupa ce a realizat aceasta pelicula biografica ambitioasa si plina de imaginatie, Jarman a devenit unul dintre realizatorii de film de calibru, bucurindu-se de apreciere internationala. Doua premii si o nominlizare la Festivalul International de Film de la Berlin si Premiul Special al Juriului la Festivalul International de Film de la Istanbul.

Vizualizari: 63
Premii: 3 premii Berlin International Film Festival,1 premiu Istanbul International Film Festival
HDRip 720p Sex, Lies, and Videotape – Sex, minciuni şi casete video (1989)

Sex, Lies, and Videotape – Sex, minciuni şi casete video (1989)

Sex, Lies, and Videotape – Sex, minciuni şi casete video (1989)
HDRip 720p
IMDb: 7.2
Steven Soderbergh
01:40:00

Ann este căsătorită cu John, care are o legătură amoroasă cu… sora ei, Cynthia. Ann este tipul de femeie introvertită și nu ar vrea să termine această relație, mai ales că ea susține sus și tare că nu prea își dorește sex. Dar, când un vechi prieten de-al soțului ei, Graham, își face intrarea în peisaj, viața lor se va schimba foarte mult. Mai ales din cauza pasiunii lui Graham, aceea de a filma femei.

Vizualizari: 56
Premii: 1 nominalizare Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, 2 premii Cannes, o nominalizare Sundance Film Festival
HDRip 720p Sophie’s Choice – Alegerea Sophiei (1982)

Sophie’s Choice – Alegerea Sophiei (1982)

Sophie’s Choice – Alegerea Sophiei (1982)
HDRip 720p
IMDb: 7.7
Alan J. Pakula
01:31:07

Alegerea Sofiei (engleză Sophie's Choice) este un film de dramă din 1982 regizat de Alan J. Pakula și adaptat din romanul cu același nume de William Styron.
Meryl Streep joacă în rolul Sofiei, o imigrantă poloneză care stă cu iubitul ei, Nathan (Kevin Kline) și cu tânărul scriitor Stingo (Peter MacNicol). Pentru acest rol, Meryl Streep a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru anul 1982.

Vizualizari: 53
Premii: Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA
BluRay 720p Luna - Luna (1979)

Luna - Luna (1979)

Luna - Luna (1979)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Bernardo Bertolucci
2:22:15

Joe (Matthew Barry) este fiul celebrei cântărețe de operă Caterina Silveri ( Jill Clayburgh ). În timp ce crede că soțul Caterinei, Douglas Winter ( Fred Gwynne ), este tatăl său biologic, adevărul este că Joe a fost îndrăgostit de fostul iubit al Caterinei, care locuiește acum în Italia și lucrează ca profesor de școală. Joe, bolnav și răsfățat, are nevoie de o figură tată puternică pentru a-l îndruma și disciplina, dar Douglas este departe și în mare parte indiferent față de părinți. Când Joe este martorul morții bruște a lui Douglas în New York, acesta îl lasă supărat și tulburat. Caterina, nedorită să locuiască în continuare în Manhattan după moartea lui Douglas, decide să se mute în Italia împreună cu fiul ei. Acolo, Joe începe să se asocieze cu o mulțime periculoasă și devine dependent de heroină .

Vizualizari: 92
Premii: Nominalizat la Golden Globes, USA 1980,Italian National Syndicate of Film Journalists 1980,Turkish Film Critics Association (SIYAD) Awards 1990
BluRay 720p Lola Montès (1955)

Lola Montès (1955)

Lola Montès (1955)
BluRay 720p
IMDb: 7,3
Max Ophüls
1:55:33

La mijlocul secolului al XIX-lea, Lola Montès este o dansatoare și curtezană faimoasă, trecută, care a dus o viață plină de evenimente și foarte scandaloasă. (Se presupune că deține un record mondial pentru numărul de îndrăgostiți.) Acum este redusă la a cânta într-un circ din New Orleans , unde un impresar / director de ring s-a împrietenit și a exploatat-o ​​făcând-o atracția centrală. Pe parcursul unei singure spectacole de circ - care reconstituie în mod dramatic viața și cariera Lolei - flashback-urile dezvăluie, mai întâi, aventura ei cu compozitorul Franz Liszt; în al doilea rând, tinerețea nefericită și căsătoria cu iubitul propriei mame, Lt. Thomas James; și apoi scandalosa ei despărțire publică de dirijorul Claudio Pirotto.

Vizualizari: 63
Premii: Nominalizat la Cahiers du Cinéma 1955
BluRay 720p Pane, amore e fantasia (Bread, Love and Dreams) - Pâine, dragoste și gelozie (1953)

Pane, amore e fantasia (Bread, Love and Dreams) - Pâine, dragoste și gelozie (1953)

Pane, amore e fantasia (Bread, Love and Dreams) - Pâine, dragoste și gelozie (1953)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Luigi Comencini
01:30:44

Bread, Love and Geloous, cunoscut sub numele de Frisky în SUA, este un film italian de comedie romantică din 1954 regizat de Luigi Comencini. Este a doua parte a trilogiei italiene, precedată de Pâine, dragoste și vise și urmată de Scandal în Sorrento.
Proaspat numit comandant al politiei intr-un oras italian de provincie, Antonio se indragosteste pana peste cap de Mariella, femeia fatala a urbei... Filmul pune, in spiritul unei comedii romantice, eterna problema a raporturilor dintre sexe.

Vizualizari: 82
Premii: 1 premiu Silver Ribbon
VHSRip 720p Two Moon Junction - Doua Lumi Diferite (1988) (Dublat Română)

Two Moon Junction - Doua Lumi Diferite (1988) (Dublat Română)

Two Moon Junction - Doua Lumi Diferite (1988) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 5.1
Zalman King
01:40:49

Two Moon Junction este un thriller erotic american din 1988, film de dragoste scris și regizat de Zalman King și cu Sherilyn Fenn și Richard Tyson în rolurile principale. Partitura muzicală originală este compusă de Jonathan Elias.

Vizualizari: 109
Premii: N / A
VHSRip 720p Paradise Motel - Motelul Paradisului (1985) (Dublat Română)

Paradise Motel - Motelul Paradisului (1985) (Dublat Română)

Paradise Motel - Motelul Paradisului (1985) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 5.2/
Cary Medoway
01:29:28

Sam Kehoe se mută din Seattle într-o nouă școală din California. Încercând să-și facă prieteni, Sam reușește să elibereze suita pentru luna de miere din motelul tatălui său, astfel încât prietenii săi să poată folosi camera pentru sex.

Vizualizari: 81
Premii: N / A
BluRay 720p Poftim? - Che? - What? (1972)

Poftim? - Che? - What? (1972)

Poftim? - Che? - What? (1972)
BluRay 720p
IMDb: 5,7
Roman Polanski
1:53:38

Amplasat într-un oraș de coastă fără nume din Italia, filmul spune povestea unei fete americane, Nancy (Sydne Rome), care se adăpostește într-o vilă plină de oaspeți ciudați. Acolo, ea intră într-o relație cu un proxenet pensionat, Alex (Marcello Mastroianni).
O fată, după ce a scăpat de trei atacatori, se refugiază într-o vilă unde găsește personaje bizare care descriu totul într-un jurnal, prin urmare, toate atrase de corpul ei încearcă în toate modurile să profite de naivitatea ei, dar de prea multe ori situația pare chiar să se repetă în același mod, că timpul s-a oprit?

Vizualizari: 82
Premii: N A
HDRip 720p Somewhere in Time – Undeva, cândva (1980)

Somewhere in Time – Undeva, cândva (1980)

Somewhere in Time – Undeva, cândva (1980)
HDRip 720p
IMDb: 7.2
Jeannot Szwarc
01:43:30

Undeva, cândva este un film dramatic, SF-romantic, din anul 1980, regizat de Jeannot Szwarc. Este inspirat după romanul Bid Time Return (1975) de Richard Matheson, care a scris și scenariul filmului. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Christopher Reeve, Jane Seymour și Christopher Plummer.

Vizualizari: 296
Premii: O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur,3 premii si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu Critics Award,2 premii Fantafestival,1 premiu SESC Film Festival
BluRay 720p The Anonymous Venetian - Anonimul venețian (1970)

The Anonymous Venetian - Anonimul venețian (1970)

The Anonymous Venetian - Anonimul venețian (1970)
BluRay 720p
IMDb: 7,0
Enrico Maria Salerno
01:32:29

Anonimo Veneziano online subtitrat HD este un film de dramă italian premiat din anul 1970, scris și regizat de celebrul actor italian Enrico Maria Salerno în debutul său ca regizor de film. A jucat actorul american Tony Musante și actrița braziliană Florinda Bolkan.
Titlu Alternativ : The Anonymous Venetian,Gensyn i Venedig,Adieu à Venise,Anonymos venetsianos,Des Lebens Herrlichkeit

Vizualizari: 136
Premii: 2 premii David di Donatello Awards,2 premii si 3 nominalizari Silver Ribbon
WEB-DL 1080p Career Opportunities - Oportunităţi (1991)

Career Opportunities - Oportunităţi (1991)

Career Opportunities - Oportunităţi (1991)
WEB-DL 1080p
IMDb: 5.9
Bryan Gordon
01:23:41

Oportunități de carieră este un film american de comedie romantică din 1991, cu Frank Whaley în primul său rol principal și alături de Jennifer Connelly. A fost scris și coprodus de John Hughes și regizat de Bryan Gordon. În film, Whaley îl interpretează pe Jim Dodge, un copil convingător, dar iresponsabil, care are un loc de muncă de îngrijitor peste noapte la un magazin local Target. Într-o seară după ore, se găsește singur cu bogatul, dar maltratat Josie McClellan (Connelly).

Vizualizari: 124
Premii: N / A
BluRay 720p The Mirror Has Two Faces - Cele două feţe ale dragostei (1996)

The Mirror Has Two Faces - Cele două feţe ale dragostei (1996)

The Mirror Has Two Faces - Cele două feţe ale dragostei (1996)
BluRay 720p
IMDb: 6.7
Barbra Streisand
02:06:22

Cele două feţe ale dragostei este un film american de comedie-dramă din 1996, produs și regizat de Barbra Streisand, care joacă și ea. Scenariul lui Richard LaGravenese se bazează pe filmul francez din 1958 Le Miroir à deux faces scris de André Cayatte și Gérard Oury.

Vizualizari: 120
Premii: 2 nominalizari Oscar,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 premiu Screen Actors,1 nominalizare 20/20 Awards,1 nominalizare American Comedy Award,1 premiu ASCAP Award + alte premii
BluRay 720p Hamlet (1948)

Hamlet (1948)

Hamlet (1948)
BluRay 720p
IMDb: 7,6
Laurence Olivier
02:27:18

Hamlet este un film britanic din 1948 regizat, produs și scris de Laurence Olivier. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Laurence Olivier și Basil Sydney. A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Este bazat pe o piesă de teatru omonimă de William Shakespeare.

Vizualizari: 74
Premii: 4 premii si 3 nominalizari OSCAR,2 premii Globul de Aur,1 premiu si 1 nominalizare BAFTA,1 premiu Bodil Awards,1 premiu CEC Award,2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu NBR Award,2 nominalizari NYFCC Award,3 premii Venice Film Festival
VHSRip 720p Dilwaala (1986) (Dublat Română)

Dilwaala (1986) (Dublat Română)

Dilwaala (1986) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 3.8
K. Muralimohana Rao
02:41:56

Dilwaala este un film indian din 1986 în limba indiană, regizat de K. Murali Mohan Rao, cu Mithun Chakraborty, Smita Patil, Meenakshi Sheshadri, Sarika, Suresh Oberoi, Supriya Pathak, Gulshan Grover și Pran. Filmul a fost un remake al filmului telugu Kathanayakudu.

Vizualizari: 147
Premii: N / A
VHSRip 720p Avtaar - Fii Nerecunoscători (Dublat Română) (1983)

Avtaar - Fii Nerecunoscători (Dublat Română) (1983)

Avtaar - Fii Nerecunoscători (Dublat Română) (1983)
VHSRip 720p
IMDb: 7.2
Mohan Kumar
02:27:22

Avtaar este un film dramatic din 1983 cu Rajesh Khanna și Shabana Azmi în rolurile principale. A fost regizat de Mohan Kumar, iar muzica a fost de Laxmikant Pyarelal. Avtaar a fost un succes comercial și a fost apreciat de critici.Filmul a câștigat mai multe nominalizări la Premiul Filmfare. Rajesh Khanna a obținut succes cu Amardeep și Prem Bandhan, dar acesta a fost cel mai mare film al lui Rajesh Khanna în ceea ce privește colecțiile de box-office din 1973. Cu toate acestea, Rajesh Khanna a pierdut premiul pentru cel mai bun actor pentru Naseeruddin Shah pentru Masoom. În 1986, Mohan Kumar l-a făcut pe Amrit cu Rajesh Khanna în frunte ca bătrân, dar cu o poveste diferită. Rajesh Khanna a primit premiul pentru cel mai bun actor al Asociației Criticii din India (AICA) pentru interpretarea sa în acest film în 1983.

Vizualizari: 97
Premii: 3 nominalizari Filmfare Award
VHSRip 720p Wet Gold - Aur Ud (Dublat Română) (1984)

Wet Gold - Aur Ud (Dublat Română) (1984)

Wet Gold - Aur Ud (Dublat Română) (1984)
VHSRip 720p
IMDb: 5.0
Dick Lowry
01:30:12

Wet Gold este un film american de aventură pentru televiziune din 1984, regizat de Dick Lowry și care are ca rol principal actrița Brooke Shields. Filmul a fost lansat inițial pe 28 octombrie 1984 pe ABC.
Titlu Alternativ : Goldjagd,Das Bahama Projekt,Islak Altın,Oro mojado,Oro sommerso,O thisavros tis Santa Cruz,L'or du fond des mers,Syvyyksien kulta,Trésor au fond des mers

Vizualizari: 184
Premii: N / A
VHSRip 720p Indecent Proposal - Propunere indecentă (Dublat Română) (1993)

Indecent Proposal - Propunere indecentă (Dublat Română) (1993)

Indecent Proposal - Propunere indecentă (Dublat Română) (1993)
VHSRip 720p
IMDb: 6.0
Adrian Lyne
01:46 00

Propunere indecentă (titlu original în engleză Indecent Proposal) este un film dramatic american din anul 1993, produs sub regia lui Adrian Lyne, scenariul Amy Holden Jones, după romanul lui Jack Engelhard. În rolurile principale au jucat Robert Redford, Demi Moore și Woody Harrelson.[6][7] Filmul a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului 1993, Zmeura de Aur pentru cel mai prost scenariu și Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor într-un rol principal.

Vizualizari: 97
Premii: 1 premiu BMI Film,1 premiu Golden Screen,1 premiu si 2 nominalizari MTV Movie + TV Awards,3 premii si 4 nominalizari Razzie Award,2 nominalizari Stinker Award,1 premiu Yoga Award
HDRip 720p Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)
HDRip 720p
IMDb: 6.9
Garry Marshall
01:52:00

Overboard este un film de comedie romantică americană din 1987, regizat de Garry Marshall, scris de Leslie Dixon, cu Goldie Hawn și Kurt Russell, [3] în rolurile principale și produs de Roddy McDowall, care de asemenea co-joacă rolul principal. Coloana sonoră a filmului a fost compusă de Alan Silvestri. Deși s-a deschis la recenzii mixte și a fost o dezamăgire la box-office, Overboard a devenit un film de cult și a fost refăcut de mai multe ori. În 1992, a fost adaptat în filmul indian Ek Ladka Ek Ladki, în 2006, a fost adaptat în seria de televiziune sud-coreeană Couple or Trouble și în 2018 a fost refăcut cu Anna Faris și Eugenio Derbez. Intriga filmului Malayapam din 1997, Mayaponman, se bazează pe acest film.

Vizualizari: 128
Premii: 1 nominalizare American Comedy Award,2 nominalizari Young Artist Awards
VHSRip 720p The French Lieutenant's Woman - Iubita locotenentului francez (1981) (Dublat Română)

The French Lieutenant's Woman - Iubita locotenentului francez (1981) (Dublat Română)

The French Lieutenant's Woman - Iubita locotenentului francez (1981) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 7.0
Karel Reisz
01:58:48

Iubita locotenentului francez (în engleză The French Lieutenant's Woman) este un film britanic din 1981, regizat de Karel Reisz și adaptat de scriitorul Harold Pinter. El este inspirat din romanul omonim al lui John Fowles. Muzica filmului a fost compusă de Carl Davis, iar secvențele au fost filmate de Freddie Francis.
Rolurile principale sunt interpretate de Meryl Streep și Jeremy Irons, în alte roluri jucând Hilton McRae, Jean Faulds, Peter Vaughan, Colin Jeavons, Liz Smith, Patience Collier, Richard Griffiths, David Warner, Alun Armstrong, Penelope Wilton și Leo McKern.

Vizualizari: 88
Premii: 5 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, 3 premii şi 8 nominalizări BAFTA,1 premiu Bodil Awards,1 premiu și o nominalizare David di Donatello,1 nominalizare Grammy + alte premii și nominalizări
HDRip 720p I guappi - Fraţi de sânge (1974)

I guappi - Fraţi de sânge (1974)

I guappi - Fraţi de sânge (1974)
HDRip 720p
IMDb: 6.8
Pasquale Squitieri
02:06:30

I guappi (lansat la nivel internațional sub numele de Blood Brothers) este un film istoric italian din 1974, cu elemente „poliziotteschi” și „noir”. Acest film marchează întâlnirea dintre Claudia Cardinale și regizorul Pasquale Squitieri, care a devenit în curând soțul ei.

Vizualizari: 279
Premii: N / A
BluRay 720p La Pirate (The Pirate) - Piratul (1984)

La Pirate (The Pirate) - Piratul (1984)

La Pirate (The Pirate) - Piratul (1984)
BluRay 720p
IMDb: 5,3
Jacques Doillon
1:27:09

The Pirate este un film de dramă francez din 1984 regizat de Jacques Doillon. A fost înscris în Festivalul de Film de la Cannes din 1984.
La scurt timp după ce s-a întors acasă într-o seară cu soțul ei, Alma este vizitată de iubita ei de lesbiene Carole. În torentul emoțional care a urmat, Alma își permite să fie răpită de Carole și dusă la un hotel, urmărită de o tânără fată, o prietenă fără nume a lui Carole și un spectator excentric care se prezintă ca detectiv privat.

Vizualizari: 152
Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1984,César Awards, France 1985
HDRip 720p Vie privee (A Very Private Affair) - Viata privata (1962)

Vie privee (A Very Private Affair) - Viata privata (1962)

Vie privee (A Very Private Affair) - Viata privata (1962)
HDRip 720p
IMDb: 7.1
Louis Malle
01:30:11

A Very Private Affair (în franceză: Vie privée) este un film dramatic francez din 1962 în regia lui Louis Malle și cu Brigitte Bardot în rolul principal.

Vizualizari: 124
Premii: N / A
BluRay 720p Giant - Uriașul (1956)

Giant - Uriașul (1956)

Giant - Uriașul (1956)
BluRay 720p
IMDb: 7,6
George Stevens
03:21:07

Giant este un film de dramă epică americană din 1956, regizat de George Stevens dintr-un scenariu adaptat de Fred Guiol și Ivan Moffat din romanul lui Edna Ferber din 1952.
Filmul îi are în rolurile principale pe Elizabeth Taylor, Rock Hudson și James Dean și are în rolurile principale Carroll Baker, Jane Withers, Chill Wills, Mercedes McCambridge, Dennis Hopper, Sal Mineo, Rod Taylor, Elsa Cárdenas și Earl Holliman.

Vizualizari: 399
Premii: 1 premiu si 9 nominalizari OSCAR,1 premiu si 2 nominalizari Globul de Aur,1 premiu David di Donatello,1 premiu DGA Award,1 premiu National Film Registry,2 nominalizari NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,1 nominalizare WGA Award
HDRip 720p Tall Man Riding - Călărețul Mândru (1955)

Tall Man Riding - Călărețul Mândru (1955)

Tall Man Riding - Călărețul Mândru (1955)
HDRip 720p
IMDb: 6.4
Lesley Selander
01:22:52

Tall Man Riding este un film american din Warwercolor din 1955, regizat de Lesley Selander și cu Randolph Scott, Dorothy Malone și Peggie Castle în rolurile principale. Bazat pe romanul Tall Man Riding, de Norman A. Fox, filmul este despre un cowboy (Scott) care caută să se răzbune împotriva unui proprietar de fermă pentru că l-a biciuit public cu ani în urmă și pentru că a rupt relația cu fiica proprietarului fermei (Malone).

Vizualizari: 264
Premii: N / A
BluRay 720p The Inheritance (L'eredità Ferramonti) - Moştenirea Ferramonti (1976)

The Inheritance (L'eredità Ferramonti) - Moştenirea Ferramonti (1976)

The Inheritance (L'eredità Ferramonti) - Moştenirea Ferramonti (1976)
BluRay 720p
IMDb: 7,2
Mauro Bolognini
1:59:45

Roma, 1880. Gregorio Ferramonti (Anthony Quinn) a decis să-și închidă brutăria, afacerea de familie. Apoi le spune fiilor săi Pippo (Gigi Proietti), Mario (Fabio Testi) și Teta că vor trebui să se descurce singuri. Dar Irene (Dominique Sanda), soția lui Pippo, o tânără frumoasă, calculatoare și ambițioasă, vrea să preia moștenirea. Acționând pe baza informațiilor, cântărind fiecare pas și consecințele sale, ea reușește să-i convingă pe frați că trebuie să prevină cu orice preț tatăl său să se îndrăgostească din nou pentru a evita riscul de a-și pierde moștenirea.

Vizualizari: 195
Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1976,Italian National Syndicate of Film Journalists 1977,Turkish Film Critics Association (SIYAD) Awards 1979
BluRay 1080p Libeled Lady - Reputatia domnisoarei Allenbury (1936)

Libeled Lady - Reputatia domnisoarei Allenbury (1936)

Libeled Lady - Reputatia domnisoarei Allenbury (1936)
BluRay 1080p
IMDb: 7,9
Jack Conway
01:38:15

Warren Haggerty (Spencer Tracy) este redactor-sef la New York Evening Star. Pentru ca munca intr-o redactie mare este foarte solicitanta, el isi tot amana casatoria cu iubita sa Gladys (Jean Harlow), din cauza problemelor care nu inceteaza sa apara la locul de munca. In momentul in care este amenintat cu despagubiri in valoare de cinci milioane de dolari, Warren pune la cale un plan diabolic.

Vizualizari: 158
Premii: 1 Nominalizare OSCAR
BluRay 720p Letter from an Unknown Woman - Scrisoare de la o necunoscută (1948)

Letter from an Unknown Woman - Scrisoare de la o necunoscută (1948)

Letter from an Unknown Woman - Scrisoare de la o necunoscută (1948)
BluRay 720p
IMDb: 8.0
Max Ophüls
01:27:24

Scrisoare de la o necunoscută (titlul original: Letter from an Unknown Woman) este un film dramatic american, realizat în 1948 de regizorul Max Ophüls, după nuvela epistolară omonimă a scriitorului Stefan Zweig, protagoniști fiind actorii Joan Fontaine și Louis Jourdan.

Vizualizari: 174
Premii: 1 premiu si 3 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu National Film Registry
BluRay 720p Baby Love - Bebelușa îndrăgăstită (1969)

Baby Love - Bebelușa îndrăgăstită (1969)

Baby Love - Bebelușa îndrăgăstită (1969)
BluRay 720p
IMDb: 5,7
Alastair Reid
1:36:05

Povestea din Baby Love are potențial pentru un studiu psihologic. Hayden o interpretează pe Luci, o adolescentă dintr-o stradă nespecificată de pe terasă, înspre nord, orfană când vine acasă de la școală pentru a găsi că mama ei și-a tăiat încheieturile în baie. Luci, pe care îl învățăm a fost neglijat emoțional și pe care îl vedem echivalează dragostea cu atenția și dragostea fizică, este luat de Quayles, o familie bogată de clasă mijlocie din Londra. Robert (Keith Barron) a fost iubitul mamei lui Luci, dar a părăsit-o datorită ambiției sale (este un medic de succes). Quayle au propriile lor probleme. Robert este dictatorial (acesta este 1968, amintiți-vă, când soții domneau) și hotărât să rămână în control, exacerbat de cipul abia ascuns pe care îl are pe umăr în ceea ce privește soția Amy (Anne Lyn), o fată bogată, fostă mănăstire, a cărei familie i-a deschis porți, fără îndoială, în detrimentul bărbăției sale.

Vizualizari: 152
Premii: N/A
VHSRip 720p Murder in Texas - Crimă în Texas (1982) (Dublat Română)

Murder in Texas - Crimă în Texas (1982) (Dublat Română)

Murder in Texas - Crimă în Texas (1982) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 7.3
William Hale
01:57 22

Povestea moștenitoarei din Texas, Joan Robinson, care s-a căsătorit cu chirurgul plastic John Hill. Tatăl ei, Ash, este suspect de Hill, crezând că s-a căsătorit cu Joan pentru bani, pe care i-a folosit pentru a cumpăra o casă și se răsfăță cu niște hobby-uri ciudate. În cele din urmă are o aventură cu o femeie pe nume Ann Kurth. În cele din urmă, Ash îl amenință pe John, pierzându-și custodia fiului său, cu excepția cazului în care îi va restitui complet lui Joan. Într-o zi, Joan se îmbolnăvește și moare. John nu permite cumva să se facă autopsia. Ash crede că este ciudat și crede că John l-a ucis pe Joan și își propune să dovedească asta. John se căsătorește în cele din urmă cu Ann și ea nu se poate abține să nu găsească comportamentul său ciudat.

Vizualizari: 168
Premii: 1 nominalizare Glob de Aur,1 premiu și 1 nominalizare Primetime Emmy,1 nominalizare American Cinema Editors
1 2 3 ... 6 7 »