Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
WEB-DL 1080p Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)

Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)

Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6,8
Abe Levitow
01:24:59

Jaone Tom, un motan cu inalta scoala a vietii si un farmec personal incontestabil, traieste multumit in peisajul rural frantuzesc alaturi de aleasa inimii sale, frumoasa pisicuta Mewsette. Insa aceasta are un vis neimplinit, care o face sa ofteze in taina. Mewsette ar vrea sa experimenteze rafinamentul si luxul vietii pariziene. Insa imediat ce fermecatoarea si inocenta pisicuta ajunge in capitala Frantei, cade in capcanele maleficului Meowrice. Afland drama prin care trece buna sa prietena, Jaone Tom pleaca spre Paris impreuna cu amicul sau Robespierre pentru ca, infruntand pericolele marelui oras, sa-si salveze iubita din… ghearele lui Meowrice.

Vizualizari: 30
Premii: N / A
WEB-DL 720p Tom Thumb - Tom Degeţel (1958)

Tom Thumb - Tom Degeţel (1958)

Tom Thumb - Tom Degeţel (1958)
WEB-DL 720p
IMDb: 6,5
George Pal
01:32:22

Tom Thumb este un film fantastic-muzical din 1958 produs și regizat de George Pal și lansat de MGM. Filmul, bazat pe basmul „Thumbling” al fraților Grimm, este despre un bărbat minuscul care reușește să oprească doi hoți hotărâți să facă avere de pe urma lui.
"Aparitii, disparitii, micul personaj se deplaseaza in mijlocul muntilor -jucarie, alegandu-si domiciliul in urechea unui cal. Toate minunatiile basmelor cu zane ale fratilor Grimm isi gasesc locul in acest film."

Vizualizari: 78
Premii: 1 Premiu OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,2 nominalizări Golden Laurel,1 nominalizare WGA Award
HDRip 720p The Court Jester - Bufonul curții regale (1955)

The Court Jester - Bufonul curții regale (1955)

The Court Jester - Bufonul curții regale (1955)
HDRip 720p
IMDb: 7.9
Melvin Frank, Norman Panama
01:41:10

Tronul Angliei a fost uzurpat de Roderick care a dat ordin să fie ucisă toată familia regală. Totuşi un copil care avea din naştere semnul familiei regale a scăpat ajutat de haiducii conduşi de Vulpoiul Negru. Acesta vrea să instaleze pe tron pe adevăratul moştenitor şi pentru aceasta va ruga pe unul din oamenii săi să-l înlocuiască pe bufonul regelui care sosea din străinătate şi pe care nu-l cunoştea nimeni, spre a putea pătrunde în intimitatea curţii regale. Astfel Hawkins va lua locul lui Giacomo, regele bufonilor, pentru a fi el bufonul regelui situaţie care va crea o serie de încurcături hilare.

Vizualizari: 108
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 premiu National Film Registry
HDRip 720p Hans Christian Andersen (1952)

Hans Christian Andersen (1952)

Hans Christian Andersen (1952)
HDRip 720p
IMDb: 6,9
Charles Vidor
01:47:43

Cizmarul Hans Christian Andersen (Danny Kaye) este rugat să părăsească orașul natal, deoarece poveștile sale îi distrag pe copii de la școală. De acolo se mută la Copenhaga, Danemarca, unde vede și se îndrăgostește de Doro (Jeanmaire), o balerină. Va scrie pentru ea o lucrare de balet, dar Doro este deja căsătorită ceea ce înseamnă că Hans trebuie să se mulțumească cu producerea de povești populare pentru copii.

Vizualizari: 71
Premii: 6 nominalizari OSCAR,2 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare DGA Award,1 nominalizare WGA Award
HDRip The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)

The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)

The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)
HDRip
IMDb: 6,6
Julian Mitchell
01:30:20

In Evul Mediu, la tipografia aflata intr-un vechi castel din Austria si-a facut aparitia un strain misterios care cauta o slujba. Dupa ce s-a apucat de lucru, ceilalti tipografi au inceput sa fie invidiosi pe el deoarece muncea mult mai repede si mai bine decat ei, care aveau experienta. Atunci cand l-au intrebat cine este si cum il cheama, strainul le-a raspuns ca se numeste Nr.44 Seria 864962. Dintre toti cei care lucrau acolo, doar cu unul singur a reusit sa se imprieteneasca, cu un ucenic care era de aceeasi varsta ca el, dar si chiar acela era uimit cat de diferit era el de acele locuri si de acele vremuri.
In acest timp, la castel au inceput sa se produca tot felul de lucruri necurate, iar locuitorii banuiau ca cel care era capul rautatilor era vraciul lor, care si in trecut ii speriase practicand vrajitoria si magia neagra, dar de data aceasta intrecuse masura.

Vizualizari: 130
Premii: 1 Nominalizare CINE Competition
BluRay 720p Major Payne – Maiorul Payne (1995)

Major Payne – Maiorul Payne (1995)

Major Payne – Maiorul Payne (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.3
Nick Castle
01:36:58

În momentul în care maiorul Benson Winifred Payne (Damon Wayans) este disponibilizat din marină el se simte total dezorientat, pentru că viața lui de până acum a însemnat numai ordine și disciplină. În calitate de civil, viața sa pare a nu mai avea nici un sens și din acest motiv, comandantul său se gândește să-i găsească ceva care să-i umple timpul liber până acum aproape inexistent. Acesta îi găsește un post de comandant la o școală unde se spune că s-au adunat toți ratații. Chiar dacă nimeni nu se așteaptă ca Payne să aibă rezultate cu acești elevi, acesta își ia rolul foarte în serios. Pe masură ce trece timpul, Payne și elevii descoperă că au foarte multe lucruri de învățat unii de la ceilalți. Încet-încet Payne le insufla simțul responsabilității, respectul pentru disciplină, dar și încrederea în ei. Pe de altă parte, Payne are și el multe de învățat de la recruții săi care-i deschid ochii către alte lucruri pe care până acum era obișnuit să le ignore cum ar fi acela de a se opri să miroasă trandafirii sau să admire lucrurile frumoase din jurul lui. Toate acestea, bineînțeles, după ce îl învață că aceleași rezultate – dacă nu chiar mai bune – poate obține de la ei vorbindu-le cât se poate de civilizat, fără insulte sau țipete. Din acest moment, speranța înflorește de ambele părți, astfel încât Payne începe să creadă că elevii săi vor putea deveni soldați adevărați, iar aceștia la rândul lor încep să aibă tot mai multă încredere în forțele lor. Când lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, maiorul Payne este rechemat însă în armată pentru a lua parte la luptele din Bosnia. Dar va putea oare Payne să-i părăsească pe cei care au acum atâta încredere în el lăsându-i din nou de izbeliște?

Vizualizari: 117
Premii: N / A
BluRay 720p Ewoks: The Battle for Endor - Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor (1985)

Ewoks: The Battle for Endor - Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor (1985)

Ewoks: The Battle for Endor - Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor (1985)
BluRay 720p
IMDb: 5.6
Ken Wheat, Jim Wheat
01:36:54

Armata Marauderilor, condusă de regele Terak și vrăjitoarea Charal, atacă satul Ewoks, ucigând familia lui Cindel. Cindel și Ewok Wicket scapă și îl întâlnesc pe Teek în pădure, un animal obraznic și foarte rapid. Teek îi duce la o casă în care locuiește un bătrân, Noa. La fel ca Cindel, s-a prăbușit și cu Starcruiser pe Endor. Împreună se luptă cu Terak și Charal.

Vizualizari: 151
Premii: 1 premiu si 2 nominalizari Primetime Emmy Awards
BluRay 720p The Ewok Adventure (Caravan of Courage: An Ewok Adventure) - Caravana Curajului o Aventură Ewok (1984)

The Ewok Adventure (Caravan of Courage: An Ewok Adventure) - Caravana Curajului o Aventură Ewok (1984)

The Ewok Adventure (Caravan of Courage: An Ewok Adventure) - Caravana Curajului o Aventură Ewok (1984)
BluRay 720p
IMDb: 5.5
John Korty
01:36:51

Naveta civilă a familiei Towani se prăbușește pe luna pădurii din Endor. Cele patru Towani sunt separate. Jermitt și Catarine, mama și tatăl sunt capturați de uriașul Gorax, iar Mace și Cindel, fiul și fiica, lipsesc când sunt capturați. A doua zi, Ewok Deej își caută cei doi fii când îl găsesc pe Cindel singur în navetă (Mace și Cindel căutau emițătorul pentru a trimite un apel de primejdie), când Mace apare cu blasterul său de urgență. În cele din urmă, Cindel, în vârstă de patru ani, este capabil să-l convingă pe adolescentul Mace că Ewokii sunt drăguți. Apoi, Ewoksii și Towani pleacă într-o aventură pentru a găsi bătrânul Towanis.

Vizualizari: 112
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Primetime Emmy Awards
WEB-DL 720p Hugo och Josefin (Hugo and Josephine) - Hugo și Josephine (1967)

Hugo och Josefin (Hugo and Josephine) - Hugo și Josephine (1967)

Hugo och Josefin (Hugo and Josephine) - Hugo și Josephine (1967)
WEB-DL 720p
IMDb: 6.2
Kjell Grede
01:22:13

Hugo și Josephine (în suedeză: Hugo och Josefin) este un film suedez care a fost lansat în cinematografele din Suedia la 16 decembrie 1967, scris și regizat de Kjell Grede. Filmul se bazează pe trei romane ale Mariei Gripe și îl are în rolurile principale pe Fredrik Becklén și Marie Öhman, în rolurile secundare fiind Beppe Wolgers, Helena Brodin și Inga Landgré. Filmul a câștigat Premiul Guldbagge pentru cel mai bun film la cei 5 premii Guldbagge.

Vizualizari: 123
Premii: 2 premii Guldbagge Awards,1 premiu San Sebastián International Film Festival
WEB-DL 1080p Beethoven - Beethoven - un câine puţin prea mare (1992)

Beethoven - Beethoven - un câine puţin prea mare (1992)

Beethoven - Beethoven - un câine puţin prea mare (1992)
WEB-DL 1080p
IMDb: 5.7
Brian Levant
01:27:01

Beethoven - un câine puțin prea mare (titlu original: Beethoven) este un film de comedie american din 1992 regizat de Brian Levant. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Charles Grodin și Bonnie Hunt ca George și Alice Newton. Este primul film din seria de filme Beethoven.

Vizualizari: 162
Premii: 1 premiu Genesis Award,4 nominalizari Young Artist Award
BluRay 720p Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen - Lilla Jönssonligan și ceașca de fulgi de porumb (1996)

Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen - Lilla Jönssonligan și ceașca de fulgi de porumb (1996)

Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen - Lilla Jönssonligan și ceașca de fulgi de porumb (1996)
BluRay 720p
IMDb: 4.7
Christjan Wegner
01:26:08

Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen este un film suedez, primul din cele patru filme din seria Lilla Jönssonligan. A fost lansat pe 29 noiembrie 1996 în Suedia și a fost regizat de Christjan Wegner. Filmul a fost afișat de mai multe ori pe canalele de televiziune suedeze SVT1, TV3 și TV4.

Vizualizari: 169
Premii: N / A
BluRay 720p The Children (Barnen från Frostmofjället) - Cei șapte orfani (1945)

The Children (Barnen från Frostmofjället) - Cei șapte orfani (1945)

The Children (Barnen från Frostmofjället) - Cei șapte orfani (1945)
BluRay 720p
IMDb: 6.3
Rolf Husberg
01:42:17

Barnen från Frostmofjället este un film suedez din 1945, regizat de Rolf Husberg. Se bazează pe romanul cu același nume de Laura Fitinghoff. Povestea se referă la șapte orfani și o capră pe nume Gullspira care călătorește în nordul Suediei în anii 1860.

Vizualizari: 190
Premii: N / A
BluRay 720p Jim and the Pirates (Jim och Piraterna Blom) - Jim și Pirații Blom (1987)

Jim and the Pirates (Jim och Piraterna Blom) - Jim și Pirații Blom (1987)

Jim and the Pirates (Jim och Piraterna Blom) - Jim și Pirații Blom (1987)
BluRay 720p
IMDb: 6.1
Hans Alfredson
01:28:48

Jim and pirates Blom este un film de aventură suedez din 1987 regizat de Hans Alfredson. Principalele roluri sunt Johan Akerblom, Ewa Fröling și Jan Malmsjö. Filmul a avut premiera în Suedia pe 12 februarie 1987. Filmul a avut premiera pe 12 februarie 1987, la cinematograful Rio din Tomelilla.

Vizualizari: 128
Premii: N / A
BluRay 720p The Prince and the Pauper - Prinț și cerșetor (2000)

The Prince and the Pauper - Prinț și cerșetor (2000)

The Prince and the Pauper - Prinț și cerșetor (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Giles Foster
01:34:00

The Prince and the Pauper este un film de aventură britanic de acțiune din 2000, regizat de Giles Foster, bazat pe romanul din 1881 The Prince and the Pauper de Mark Twain. Îl joacă pe Alan Bates, Aidan Quinn și frații gemeni Jonathan și Robert Timmins, în calitate de look-uri pe Edward VI al Angliei și Tom Canty.

Vizualizari: 275
Premii: N / A
HDRip 720p Stuart Little - Şoricelul familiei (1999) (Dublat Română)

Stuart Little - Şoricelul familiei (1999) (Dublat Română)

Stuart Little - Şoricelul familiei (1999) (Dublat Română)
HDRip 720p
IMDb: 5.9
Rob Minkoff
01:21:27

Stuart Little este un film de comedie de animație / acțiune live de familie din 1999, bazat pe romanul cu același nume din 1945 de E. B. White. Regizat de Rob Minkoff în debutul său live-action, scenariul a fost scris de M. Night Shyamalan și Greg Brooker, și îi are în rolurile principale pe Geena Davis, Hugh Laurie și Jonathan Lipnicki, alături de vocile lui Michael J. Fox, Nathan Lane, Chazz Palminteri , Steve Zahn, Bruno Kirby și Jennifer Tilly.

Vizualizari: 173
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,3 nominalizari Saturn Award,3 nominalizari Annie Awards,1 premiu ASCAP Award,1 nominalizare Blockbuster Entertainment,3 premii International Monitor,1 premiu Golden Satellite,1 premiu si 2 nominalizari Young Artist
BluRay 1080p Sune’s Summer - Vacanța lui Sune (1993)

Sune’s Summer - Vacanța lui Sune (1993)

Sune’s Summer - Vacanța lui Sune (1993)
BluRay 1080p
IMDb: 7.0
Stephan Apelgren
01:28:48

Sunes sommar este un film de comedie suedez care a fost lansat în cinematografele din Suedia la 25 decembrie 1993, regizat de Stephan Apelgren. Se bazează pe cartea capitolă cu același nume, a opta din seria de cărți despre Sune, scrisă de Anders Jacobsson și Sören Olsson.

Vizualizari: 144
Premii: 1 Nominalizare Guldbagge Awards
WEB-DL 1080p Lilla Jönssonligan på styva linan - Lilla Jönssonligan pe muchie de cuțit (1997)

Lilla Jönssonligan på styva linan - Lilla Jönssonligan pe muchie de cuțit (1997)

Lilla Jönssonligan på styva linan - Lilla Jönssonligan pe muchie de cuțit (1997)
WEB-DL 1080p
IMDb: 4.2
Christjan Wegner
01:43:09

Lilla Jönssonligan på styva linan este al doilea film din seria suedeză de filme Lilla Jönssonligan. A fost lansat pe 28 noiembrie 1997, în Suedia și a fost regizat de Christjan Wegner. Filmul a fost afișat de mai multe ori pe canalele de televiziune suedeze SVT1, TV3 și TV4.

Vizualizari: 125
Premii: N / A
WEB-DL 720p Klara, Don't Be Afraid to Follow Your Dream - Klara, Nu te teme să-ți urmezi visul (2010)

Klara, Don't Be Afraid to Follow Your Dream - Klara, Nu te teme să-ți urmezi visul (2010)

Klara, Don't Be Afraid to Follow Your Dream - Klara, Nu te teme să-ți urmezi visul (2010)
WEB-DL 720p
IMDb: 4.3
Alexander Moberg
01:20:59

Vizioneaza filmul Klara – Un cal pentru Klara (2010) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Mar. 26, 2010. Genurile acestui film online sunt: Aventură, Familie.
Pentru a se integra în gașca de fete din noul ei oraș, Klara se înscrie la o competiție de călărie. Singura problemă este că… nu știe să călărească.

Vizualizari: 128
Premii: N / A
WEB-DL 1080p The Great Day on the Beach (Den store badedag) - Marea zi pe plajă (1991)

The Great Day on the Beach (Den store badedag) - Marea zi pe plajă (1991)

The Great Day on the Beach (Den store badedag) - Marea zi pe plajă (1991)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6.8
Stellan Olsson
01:36:09

Marea zi pe plajă este un film danez din 1991, regizat de Stellan Olsson. Filmul a fost selectat ca înscris în limba daneză pentru cel mai bun film în limba străină la 64 de premii Oscar, dar nu a fost acceptat ca candidat.

Vizualizari: 117
Premii: 2 premii Paris Film Festival,1 premiu Grand Jury Prize,1 premiu San Sebastián International Film Festival
VHSRip720p Wushu -Tânara Generație (1990)

Wushu -Tânara Generație (1990)

Wushu -Tânara Generație (1990)
VHSRip720p
IMDb: 5.8
Antony Szeto
01:34:14

Cinci elevi se alătură unei școli de arte marțiale din China și învață disciplinele wushu. Zece ani mai târziu, abilitățile lor sunt puse la încercare atunci când un student intră într-un clișeu de răpire a copiilor.
Titlu Alternativ : The Young Generation (Jackie Chan Presents: Wushu)

Vizualizari: 117
Premii: N / A
VHSRip 720p Kashmir Ki Kali - Kashmirul în floare (1964) (Dublat Română)

Kashmir Ki Kali - Kashmirul în floare (1964) (Dublat Română)

Kashmir Ki Kali - Kashmirul în floare (1964) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 7.1
Shakti Samanta
02:38:49

Kashmir Ki Kali (lit. „Mugurul din Kashmir”) este un film de dragoste în limba indiană din 1964 în regia lui Shakti Samanta. Se bazează pe filmul american Come September (1961). Filmul îi are în rolurile principale pe Shammi Kapoor, Sharmila Tagore în rolul ei de debut în filmul hindi, Pran, Dhumal, Nazir Hussain și Anoop Kumar. Muzica a fost compusă de O.P.Nayyar și versurile scrise de S.H. Bihari. A devenit cel de-al șaselea film cu cele mai mari încasări ale anului și a fost declarat hit la box-office. Filmul a fost refăcut în telugu sub numele de Srungara Ramudu.

Vizualizari: 164
Premii: N / A
VHSRip 720p Taking the Heat - Luând căldura (1990) (Dublat Română)

Taking the Heat - Luând căldura (1990) (Dublat Română)

Taking the Heat - Luând căldura (1990) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 5.8
Tom Mankiewicz
01:28:30

Take the Heat este un thriller romantic american din 1993, care a avut premiera la Showtime. Regizat de Tom Mankiewicz și scris de Dan Gordon dintr-o poveste a lui Gary Hoffman, filmul a urmărit o femeie polițistă și un martor asasinat în timp ce încearcă să evite mafia în drum spre un proces de înaltă viziune în New York City. Distribuția a inclus Tony Goldwyn și Lynn Whitfield în rolul principal și George Segal, Will Patton, Peter Boyle, Joe Grifasi, Alan Arkin și Greg Germann în rolurile secundare.

Vizualizari: 137
Premii: N / A
BluRay 720p Parade - Parada (1974)

Parade - Parada (1974)

Parade - Parada (1974)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Jacques Tati
01:29:45

Parada (în franceză Parade) este un film de comedie francez din 1974, regizat de Jacques Tati.
Doi copii merg în culisele unui mic circ.

Vizualizari: 139
Premii: N / A
VHSRip 720p Bird on a Wire - Pasărea pe sârmă (1990) (Dublat Română)

Bird on a Wire - Pasărea pe sârmă (1990) (Dublat Română)

Bird on a Wire - Pasărea pe sârmă (1990) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 6.0
John Badham
01:47:25

Bird on a Wire este un film american de comedie și acțiune din 1990, regizat de John Badham și cu Mel Gibson și Goldie Hawn. A fost împușcat în principal în Columbia Britanică, Canada. Titlul se referă la melodia „Bird on the Wire” a lui Leonard Cohen.

Vizualizari: 175
Premii: N / A
VHSRip 720p The Life and Times of Grizzly Adams - Viața și vremurile lui Grizzly Adams (1974)

The Life and Times of Grizzly Adams - Viața și vremurile lui Grizzly Adams (1974)

The Life and Times of Grizzly Adams - Viața și vremurile lui Grizzly Adams (1974)
VHSRip 720p
IMDb: 6.9
Richard Friedenberg
01:33:29

The Life and Times of Grizzly Adams este un lungmetraj independent din 1974 creat și produs de Charles E. Sellier Jr. Popularitatea filmului a dus la o serie de televiziune NBC cu același nume. Personajul principal, interpretat de Dan Haggerty, se baza în mod vag pe omul de munte din California John "Grizzly" Adams.

Vizualizari: 315
Premii: N / A
HDRip 720p Veerey Ki Wedding - Veer face nuntă (2013)

Veerey Ki Wedding - Veer face nuntă (2013)

Veerey Ki Wedding - Veer face nuntă (2013)
HDRip 720p
IMDb: 3.9
Ashu Trikha
02:0515

Veere Di Wedding (în traducere, „Nunta lui Buddy”) este un film de comedie indian în limba hindi din anul 2018, regizat de Shashanka Ghosh și produs de Rhea Kapoor, Ekta Kapoor și Nikhil Dwivedi. În rolurile principale, joacă Kareena Kapoor Khan, Sonam Kapoor Ahuja, Swara Bhaskar și Shikha Talsania, ca patru prieteni care participă la o nuntă cu Neena Gupta într-un rol secundar.

Vizualizari: 76
Premii: N / A
HDRip 720p Sadak 2 (2020)

Sadak 2 (2020)

Sadak 2 (2020)
HDRip 720p
IMDb: 1.1
Mahesh Bhatt
02:13:36

Sadak 2 este un film de dramă indiană din anul 2020, regizat de Mahesh Bhatt și produs de Mukesh Bhatt sub bannerul companiei Vishesh Films. Este continuarea filmului Sadak din 1991. în această continuarea joacă actorii Sanjay Dutt, Pooja Bhatt, Alia Bhatt, Jisshu Sengupta și Aditya Roy Kapur.

Vizualizari: 90
Premii: N / A
BDRip 720p Us-Paar (1974)

Us-Paar (1974)

Us-Paar (1974)
BDRip 720p
IMDb: 6.7
Basu Chatterjee
01:48:04

Us Paar este un film hindi din anul 1974 regizat de Basu Chatterjee și care îi are ca actori pe Vinod Mehra și Moushumi Chatterjee. Are muzică de Sachin Dev Burman și versuri de Yogesh.

Vizualizari: 134
Premii: N / A
VHSRip Georgia (1988) (Dublat Română)

Georgia (1988) (Dublat Română)

Georgia (1988) (Dublat Română)
VHSRip
IMDb: 5.9
Ben Lewin
01:27:14

Georgia este un film de thriller australian din 1988 regizat de Ben Lewin, cu Judy Davis și John Bach. Judy Davis joacă cele două roluri ale unei mame, Georgia și a fiicei sale Nina.

Vizualizari: 88
Premii: 1 premiu Cinematographer of the Year,8 nominalizări Australian Film Institute
HDRip 720p Thunderclump (Dunderklumpen!) (1974)

Thunderclump (Dunderklumpen!) (1974)

Thunderclump (Dunderklumpen!) (1974)
HDRip 720p
IMDb: 7.0
Per Åhlin
01:33:14

Dunderklumpen! este un film de familie 1974 suedeză regia lui Per Åhlin, care combină animație și live action. Povestea implică mai multe numere muzicale. Acesta a fost lansat pe 26 septembrie 1974. La 11 Guldbagge premii, Åhlin a câștigat un premiu special realizare pentru film.

Vizualizari: 335
Premii: 1 nominalizare Guldbagge Awards
HDRip 720p Home Alone – Singur acasă (1990) (Dublat Română)

Home Alone – Singur acasă (1990) (Dublat Română)

Home Alone – Singur acasă (1990) (Dublat Română)
HDRip 720p
IMDb: 7.6
Chris Columbus
01:38 07

Singur Acasă (titlu original Home Alone) este un film de comedie de Crăciun din 1990. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. În film interpretează Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister. Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Este urmat de Singur acasă 2 - Pierdut în New York (1992).
Singur acasă este un film de Crăciun în care un băiețel Kevin este lăsat singur acasă de către familie și doi hoți încearcă să-l jefuiască . Autorul este John Hughes și Chris Columbus

Vizualizari: 91
Premii: 2 nominalizari Oscar,2 nominalizari Globul de Aur,1 premiu American Comedy,1 premiu BMI Film Music Award,1 premiu British Comedy,3 premii Artios,1 nominalizare Grammy,+ alte premii și nominalizări
BluRay 720p Herbie Rides Again - Herbie conduce din nou (1974)

Herbie Rides Again - Herbie conduce din nou (1974)

Herbie Rides Again - Herbie conduce din nou (1974)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
Robert Stevenson
01:28:25

Herbie Rides Again este un film american de comedie din 1974 și cea de-a doua serie a seriei de filme The Love Bug, realizată de Walt Disney Productions, care a jucat un Volkswagen antropomorfic din 1963, care s-a numit Herbie.
Viu Volkswagen Beetle ajută o bătrână să-și protejeze casa de un dezvoltator corupt.

Vizualizari: 149
Premii: 1 nominalizare Globul de Aur
1 2 3 ... 6 7 »