Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p Maynila: sa mga Kuko ng Liwanag (Manila in the Claws of Light) - Manila - În ghearele luminii (1975)

Maynila: sa mga Kuko ng Liwanag (Manila in the Claws of Light) - Manila - În ghearele luminii (1975)

Maynila: sa mga Kuko ng Liwanag (Manila in the Claws of Light) - Manila - În ghearele luminii (1975)
BluRay 720p
IMDb: 7,8
Lino Brocka
02:06:22

Un tânăr pescar dintr-un sat de provincie ajunge în capitală în încercarea de a-și găsi iubita, care a fost ademenită acolo cu promisiunea de a lucra și de care nu s-a mai aflat nimic. Între timp, ocupă un loc de muncă cu salariu redus la un șantier de construcții și este martor la viața de pe stradă, unde greva morții fără avertisment, corupția și exploatarea sunt obișnuite, iar protestele indică escaladarea tulburărilor civile.

Vizualizari: 37
Premii: 6 premii si 2 nominalizari FAMAS Awards,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu FOCAL Award,1 premiu Gawad Urian Awards
BluRay 720p The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Phillip Noyce
01:57:57

Lincoln Rhyme, un detectiv din New York, specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun criminalist din țară. Autor a numeroase romane de succes, Rhyme are un ochi ager pentru detalii și fler pentru indicii, fapt care l-a făcut legendar în cadrul forțelor de poliție din comunitate. Ca urmare a unui accident aproape fatal, pe când era la datorie, Rhyme a fost imobilizat la pat, cu mâinile și picioarele paralizate și cu puțină dorință de a mai trăi. Polițista de teren Amelia Donaghy (ANGELINA JOLIE) este abia trecută de 20 de ani, dar deja se simte mult mai în vârstă. În ajunul transferării sale către o slujbă de birou, ultima sa misiune în calitate de polițistă de teren o conduce către locul unei crime, descoperind un cadavru mutilat. Gândirea sa spontană și actul său curajos nu vor trece neobservate. Colegii polițiști ai lui Rhyme încearcă să îi solicite ajutorul pentru rezolvarea acestei crime groaznice, însă el îi sfătuiește să îngroape totul, declarând că este un caz clasat pentru care nu este dispus să-și irosească timpul. Totuși, după ce aruncă o privire asupra dosarului cu probe materiale și a fotografiilor ce ilustrau aceste probe, Rhyme rămâne intrigat. Iar asta pentru că fotograful care a surprins aceste imagini a văzut de asemenea mesajele ascunse în detalii subtile la locul crimei… de către cineva care vorbește același limbaj cu cel al criminaliștilor. Probabil un criminalist înnăscut.

Vizualizari: 51
Premii: 1 Nominalizare Black Reel Awards,1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 nominalizare Image Award,1 premiu Yoga Award
BluRay 720p Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Clive Barker
01:48:52

Cand un detectiv particular este angajat sa protejeze un magician de renume, acesta se trezeste patrunzand intr-o lume oculta plina de mister si pericole. Totul incepe in momentul in care detectivul Harry D’Amour (Scott Bakula) o intalneste pe frumoasa Dorothea Swann (Framke Jansen), sotia lui Philip Swamm (Kevin J.O’Connor), un iluzionist celebru. Acesta pare sa se joace cu focul, iar practicile sale sunt departe de a fi tocmai ortodoxe, ascunzand in spatele unor trucuri de scena, adevarata magie. Dorothea crede ca sotul sau ar putea fi intr-un mare pericol si-l roaga pe detectiv s-o ajute. Acesta sovaie la inceput, dar in cele din urma accepta sa se ocupe de caz. In scurt timp, Harry descopera ca Philip Swann si-a creat multi dusmani printre adeptii unui cult religios foarte bizar. Acestia doresc sa-l reinvie pe liderul lor, Nix (Daniel von Bargen), un adevarat vrajitor al Raului, ucis candva de Swann. In urma cu 13 ani, Nix era considerat cel mai bun iluzionist. Gloria lui a apus insa, in momentul in care Swann – pe atunci elevul sau – l-a detronat fara mila. Acum Swann este in mare pericol, iar viata lui atarna de un fir de ata.

Vizualizari: 40
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Fangoria Chainsaw Awards,1 premiu International Horror Guild
BluRay 720p The Body of My Enemy (Le corps de mon ennemi) – Trupul dușmanului meu (1976)

The Body of My Enemy (Le corps de mon ennemi) – Trupul dușmanului meu (1976)

The Body of My Enemy (Le corps de mon ennemi) – Trupul dușmanului meu (1976)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Henri Verneuil
02:01:09

Francois a disprețuit întotdeauna baronii textile care și-au condus orașul local. Dar sa îndrăgostit de familia Heiress Gilberte. Acum zece ani, s-ar fi căsătorit cu ea. Acum doar ura le ține împreună. Francois este acuzat de crimă. Un prostituat și o stea de fotbal se sacrifică. El crede că a fost încadrat de mulțime. Mergând subteran, el găsește că traseul conduce până la vârf - la familia lui Gilberte. El are nevoie de prieteni. Și prietenii sunt greu de venit în orașul său.

Vizualizari: 73
Premii: N / A
BluRay 720p Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)
BluRay 720p
IMDb: 7,4
Stanley Kubrick
02:38:58

Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat în 1999 suspansul, succesul și speculațiile celui mai controversat film al ultimilor zece ani – Eyes Wide Shut. Interesul enorm stârnit în urmă cu trei ani de la premiera acestui film a fost alimentat de multiple cauze. Pe lângă conținutul peliculei care abundă într-o disecare artistică și deloc gratuită a sexualității și a stilului voyeuristic de mânuire a camerei, Eyes Wide Shut a fost învăluit într-un mister total până la prima proiecție într-un cinematograf. Kubrick a dispus casei de producție Warner Bros să nu permită departamentului de promovare și marketing să divulge niciun amănunt referitor la film, sporind astfel enigma. Distribuirea lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman în rolurile principale – la vremea aceea împreună și formând cel mai sexy și pasional cuplu de la Hollywood – a contribuit din plin la mirajul acestei pelicule. Mai mult, moartea neașteptată a creatorului Kubrik, cu doar câteva săptămâni înainte de premieră, a transformat Eyes Wide Shut într-un film cult, încă înainte de a rula în cinematografe și într-un testament artistic, adulat de unii, hulit de alții, al unuia dintre cei mai mari regizori din istoria filmului.

Vizualizari: 46
Premii: 1 premiu si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Top 10 Film Award,3 nominalizari CFCA Award,1 nominalizare Globul de Aur,6 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari
HDRip The Reincarnation of Peter Proud - Reîncarnarea lui Peter Pround (1975)

The Reincarnation of Peter Proud - Reîncarnarea lui Peter Pround (1975)

The Reincarnation of Peter Proud - Reîncarnarea lui Peter Pround (1975)
HDRip
IMDb: 6,5
J. Lee Thompson
01:45:38

Când profesorul de facultate, Peter Proud începe să experimenteze flashback-uri ale unei vieți anterioare, este atras în mod misterios de un loc în care nu a fost niciodată, dar care pare familiar și în care își găsește curând soția anterioară.

Vizualizari: 103
Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films
HDRip The Stepford Wives - Soţiile Din Stepford (1975)

The Stepford Wives - Soţiile Din Stepford (1975)

The Stepford Wives - Soţiile Din Stepford (1975)
HDRip
IMDb: 6,9
Bryan Forbes
01:54:45

Ultimii veniti in Stepford sunt Joanna si Walter. Joanna, si-a luat in serios rolul de casnica, este o fiinta inteligenta si creativa. Walter este genul de sot care frecventeaza Clubul Barbatilor, intalniri care se desfasoara intr-o casa veche si foarte bine pazita. Pe Joanna o deranjeaza ca multe dintre sotiile din Stepford nu sunt inteligente, ca poarta rochii cu imprimeu floral si nu sunt in stare sa discute despre altceva decat despre produse de curatenie. Cumplitul adevar este ca barbatii din Stepford isi inlocuiesc sotiile cu roboti de casa si totodata buni parteneri de sex. Are vreo sansa Joanna sa scape de aceasta conspiratie si sa nu fie inlocuita?

Vizualizari: 102
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films
BluRay 720p Basic Instinct – Instinct primar (1992)

Basic Instinct – Instinct primar (1992)

Basic Instinct – Instinct primar (1992)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Paul Verhoeven
02:08:12

Detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigheaza moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta fusese injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale. Pe masura ce ancheta avanseaza, Nick se implica intr-o situatie periculoasa alaturi de trei femei, fiecare din ele fiind suspecte pentru crima achetata. Chaterine Tromell (Sharon Stone) este o scriitoare care duce o viata luxoasa, iar crimele pe care ea le descrie in romane sunt transpuse in realitate. Roxy (Leiloni Sarell) este provocatoarea prietena a Chaterinei, iar Dr. Beth Garner (Jeanne Tripplehorn) este un psiholog din cadrul politiei, cu care Nick colaboreaza la rezolvarea cazului. Nick reuseste tot timpul sa isi duca treaba la bun sfarsit si sa rezolve cu succes cazurile care ii sunt incredintate. Colegii sai sunt de parere ca se implica prea mult in fiecare caz, acest lucru facandu-l sa o ia „razna”. O lista de „accidente” petrecute in timpul investigatiilor si faptul ca Nick a deprins vicul bauturii, i-au adus porecla de „Tragatorul”. De aceasta data, Nick simte ca se afla pe un teren necunoscut, fapt care il scoate din minti, iar dovezile par a avea rolul de a ascunde adevarul. Sedus de Chaterine, Nick este atras intr-un labirint al jocurilor psihologice, dragostei, excesului si crimei, in care singurul lucru pe care te poti baza este instinctul primar.

Vizualizari: 83
Premii: 2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 1 nominalizare Cannes,5 nominalizari Saturn Award,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie + TV Awards,3 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare DVD Exclusive,+ imca 3 premii si 4 nominalizari
BluRay 720p Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)

Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)

Star Trek II: The Wrath of Khan - Star Trek II: Furia lui Khan (1982)
BluRay 720p
IMDb: 7,7
Nicholas Meyer
01:53:01

Nava Federației Stelare USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.
Ajutat de banda sa de supraoameni modificați genetic și exilați, Khan (Ricardo Montalban) – un rebel genial de pe Pământul din secolul 20 – a încălcat Regula Nr. 1 a Stației Spațiale, a furat un dispozitiv strict secret numit Proiectul Genesis, a obținut prin forță controlul asupra unei alte nave a Federației, iar acum pune la cale o capcană mortală pentru Kirk, vechiul său dușman, amenințând să producă un Armaghedon de proporții cosmice!

Vizualizari: 107
Premii: 3 premii si 6 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Hugo Awards,1 nominalizare IFMCA Award
WEB-DL 720p Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 7,1
Dick Richards
01:35:10

Detectivul Philip Marlowe (jucat de Robert Mitchum) este angajat de Malloy Moose (Jack O’Halloran), un tip dur care după eliberarea sa din închisoare vrea să-și găsească fosta iubită Velma. Cu toate acestea, fiecare pistă pe care o urmează Marlowe duce la mai multă înșelăciune, minciuni și probleme, iar femeia fatală Velma Valento (Charlotte Rampling), joacă un rol important în toate acestea.

Vizualizari: 140
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu NBR Award,1 nominalizare SIYAD Award
BluRay 720p Lassiter (1984)

Lassiter (1984)

Lassiter (1984)
BluRay 720p
IMDb: 5,9
Roger Young
01:40:42

Ne aflam in anul 1934. Nick Lassiter este un renumit hoţ de bijuterii care operează în Londra. Într-o zi este arestat. Guvernul american şi cel britanic intervin propunându-i o alternativă la închisoare. Astfel el va trebui să pătrundă în ambasada germană, foarte bine păzită şi să fure nişte diamante de o valoare foarte mare, aflate în posesia unui agent german. Dar mai întâi trebuie să descopere ascunzătoarea. Pelerinajul său prin pietele si depozitele londoneze devin un pretext pentru recrearea ingenioasa a atmosferei Londrei anilor `30.

Vizualizari: 133
Premii: N / A
HDRip 720p Satan's Triangle - Triunghiul Diavolului (1975)

Satan's Triangle - Triunghiul Diavolului (1975)

Satan's Triangle - Triunghiul Diavolului (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6,3
Sutton Roley
01:11:25

Un gardian de coastă american găsește doar o femeie încă în viață la bordul unui naufragiu. Ea îi spune salvatorului său ce s-a întâmplat și, în curând, se vor găsi prinși într-o parte misterioasă a oceanului cunoscută sub numele de Triunghiul lui Satan.

Vizualizari: 133
Premii: N / A
BluRay 720p Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)

Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)

Star Trek: The Motion Picture - Star Trek I: Filmul (1979)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Robert Wise
02:12:00

Tema este una din favoritele lui Gena Roddenberry (creatorul mitului Star Trek) si anume existenta fiintelor extraterestre asemanatoare zeilor. Echipajul se reuneste la trei ani de la incheierea primei sale misiuni pentru a intercepta o forta extraterestra care se indreapta spre pamant.

Vizualizari: 68
Premii: 3 premii Oscar,11 premii si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu si 2 nominalizari DVD Exclusive Awards,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu IFMCA Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Hugo Awards
BluRay 720p The Fugitive – Evadatul (1993)

The Fugitive – Evadatul (1993)

The Fugitive – Evadatul (1993)
BluRay 720p
IMDb: 7,8
Andrew Davis
02:10:12

Povestea începe cu condamnarea lui Richard Kimble (Ford), care fusese acuzat pe nedrept de uciderea soției sale. La scurt timp după aceea, Kimble evadează din arest și se luptă să-și dovededească nevinovăția și să-i aducă în fața justiției pe cei care erau responsabili în timp ce este urmărit necruțător de către o echipă de șerifi federali, condusa de șeriful adjunct Samuel Gerard (Jones).

Filmul a beneficiat de un succes comercial și critic, cu încasări la casele de bilete de la nivel mondial de 368.875.760 de dolari față de lun buget de 44 de milioane de dolari. El a fost nominalizat pentru șapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, o raritate pentru un film asociat cu un serial de televiziune, iar Jones a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. El are în prezent un scor de 94% pe Rotten Tomatoes și un rating de "apreciere universală" din partea Metacritic.[2][3] El a avut o continuare, Legea e lege, în care Jones a reluat rolul lui Gerard.

Vizualizari: 44
Premii: 1 premiu și 6 nominalizari Oscar,1 premiu și 3 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,7 nominalizari ACCA,3 nominalizari CFCA Award,1 premiu și 2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări
HDRip The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)

The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)

The Mysterious Stranger - Străinul misterios (1982)
HDRip
IMDb: 6,6
Julian Mitchell
01:30:20

In Evul Mediu, la tipografia aflata intr-un vechi castel din Austria si-a facut aparitia un strain misterios care cauta o slujba. Dupa ce s-a apucat de lucru, ceilalti tipografi au inceput sa fie invidiosi pe el deoarece muncea mult mai repede si mai bine decat ei, care aveau experienta. Atunci cand l-au intrebat cine este si cum il cheama, strainul le-a raspuns ca se numeste Nr.44 Seria 864962. Dintre toti cei care lucrau acolo, doar cu unul singur a reusit sa se imprieteneasca, cu un ucenic care era de aceeasi varsta ca el, dar si chiar acela era uimit cat de diferit era el de acele locuri si de acele vremuri.
In acest timp, la castel au inceput sa se produca tot felul de lucruri necurate, iar locuitorii banuiau ca cel care era capul rautatilor era vraciul lor, care si in trecut ii speriase practicand vrajitoria si magia neagra, dar de data aceasta intrecuse masura.

Vizualizari: 130
Premii: 1 Nominalizare CINE Competition
BluRay 720p Tenebre (1982)

Tenebre (1982)

Tenebre (1982)
BluRay 720p
IMDb: 7,1
Dario Argento
01:40:47

Vizioneaza filmul Tenebre (1982) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Oct. 28, 1982. Genurile acestui film online sunt: Groază, Mister, Thriller.
Un romancier american începe o anchetă la Roma după ce orașul este cutremurat de o serie de crime oribile, similare cu cele din noua sa carte.

Vizualizari: 81
Premii: N / A
VHSRip 720p Gleaming the Cube - Detectiv pe skateboard / A da Stralucire Cubulu (Dublat Română)  (1989)

Gleaming the Cube - Detectiv pe skateboard / A da Stralucire Cubulu (Dublat Română) (1989)

Gleaming the Cube - Detectiv pe skateboard / A da Stralucire Cubulu (Dublat Română) (1989)
VHSRip 720p
IMDb: 6.3
Graeme Clifford
01:11:09

Gleaming the Cube este un film american neo-noir din 1989 regizat de Graeme Clifford și cu Christian Slater în rolul lui Brian Kelly, un skateboarder de 16 ani care investighează moartea fratelui său vietnamez adoptat. Consilierul tehnic de patinaj pentru film a fost originalul Z-Boy Stacy Peralta.

Vizualizari: 105
Premii: N / A
VHSRip 720p Genetic Killers - Experiment Mortal (1990) (Dublat Română)

Genetic Killers - Experiment Mortal (1990) (Dublat Română)

Genetic Killers - Experiment Mortal (1990) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 7.0
Larry Shaw
01:26:55

Un film de Televiziune, Știință-ficțiune, Groază și Ocultism.

Vizualizari: 135
Premii: N / A
BluRay 720p Bug - Gândaci (1975)

Bug - Gândaci (1975)

Bug - Gândaci (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5.2
Jeannot Szwarc
01:39:48

Un cutremur eliberează o tulpină de gândaci mutanți cu capacitatea de a declanșa incendii, care provoacă haos distructiv într-un oraș mic. Cu toate acestea, studiile efectuate de omul de știință James Parmiter dezvăluie o intenție cu consecințe mult mai profunde.

Vizualizari: 114
Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction Fantasy & Horror Films,1 premiu Sitges - Catalonian International Film Festival
BluRay 720p Universal Soldier: Day of Reckoning – Soldatul universal: Ziua răzbunării (2012)

Universal Soldier: Day of Reckoning – Soldatul universal: Ziua răzbunării (2012)

Universal Soldier: Day of Reckoning – Soldatul universal: Ziua răzbunării (2012)
BluRay 720p
IMDb: 5.0
John Hyams
01:53:37

După ce, în urma unui jaf la el acasă, soția și fiica lui John sunt ucise, bărbatul începe să-și planifice răzbunarea. Lupta îl va purta pe John în fața lui Andrew Scott și a unei armate de războinici îmbunătățiți genetic.

Vizualizari: 79
Premii: N / A
HDRip 720p Hustle - Pe urmele criminalului (1975)

Hustle - Pe urmele criminalului (1975)

Hustle - Pe urmele criminalului (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.2
Robert Aldrich
01:54:40

Epuizat, cinic, la limită, Locotenentul Phil Gaines, este un detectiv cu experientă care se trezeste atras într-un puzzle complex si tenebros care porneste de la moartea unei adolescente. Mersul investigatiei este si mai mult îngreunat de relatia cu o prostituată care este direct implicată în acest caz – unul dintre clientii ei influenti figurează pe lista principalilor suspecti..

Vizualizari: 223
Premii: N / A
BluRay 720p The White Cat (Den vita katten) – Pisica albă (1950)

The White Cat (Den vita katten) – Pisica albă (1950)

The White Cat (Den vita katten) – Pisica albă (1950)
BluRay 720p
IMDb: 6.4
Hasse Ekman
01:29:20

În Stockholm, un amnezic își caută identitatea cu ajutorul unei chelnerițe amabile, temându-se totodată că s-ar putea să fie un fugar căutat de poliție.

Vizualizari: 124
Premii: N / A
BluRay 720p Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)

Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)

Anima persa (The Forbidden Room aka Lost Soul) (1977)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Dino Risi
01:42:03

Un tânăr care aspiră să devină pictor pleacă la mătușa sa din Veneția, soția unui bogat industriaș. Într-o seară, zgomote ciudate din pod îl fac să-l descopere pe fratele gazdei, izolat acolo fiindcă și-a pierdut mințile. Veneția devine decorul unui film negru cu stranie ambianță decadentă.

Vizualizari: 130
Premii: N / A
BluRay 720p Coma (1978)

Coma (1978)

Coma (1978)
BluRay 720p
IMDb: 6.9
Michael Crichton
01:52:29

O tânără doctoriță - Dr. Susan Wheeler (Genevieve Bujold), descoperă ceva straniu în spitalul din Boston unde lucrează. Unora dintre pacienți, relativ sănătoși, le apar complicații inexplicabile în timpul unor operații simple care se sfârșesc cu stări de comă. După care ei sunt transportați către un institut... necunoscut, pentru a li se purta de grijă.
Într-un rol destul de interesant apare și Michael Douglas, pe post de logodnic al doctoriței, preocupat însă de alte domenii decat medicina pură - jocurile de culise din spital.

Vizualizari: 103
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award
BluRay 720p 8MM - Opt Milimetri (1999)

8MM - Opt Milimetri (1999)

8MM - Opt Milimetri (1999)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
Joel Schumacher
02:03:19

Tom Welles este un detectiv particular specializat în tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce și-ar dori. Are un birou modest, unde rezolvă doar cazurile de infidelitate, și duce o existență obișnuită în așteptarea marii lovituri. Într-o zi, un caz îi atrage atenția. Totul pleacă de la o rolă de film pe 8 mm, care îi dezvăluie lui Welles o lume înfricoșătoare și care îl pune pe urmele unei fete ucise cu bestialitate. Filmul, un snuff movie, arată cum o persoană e torturată și ucisă pentru pura plăcere a privitorului. Existența acestor filme nu a fost nici dovedită, dar nici cu totul contestată.

Vizualizari: 94
Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival,2 premii Golden Trailer Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
BluRay 720p La Cérémonie - Ceremonia (1995)

La Cérémonie - Ceremonia (1995)

La Cérémonie - Ceremonia (1995)
BluRay 720p
IMDb: 7.5
Claude Chabrol
01:51:51

Cand Catherine Lelievre o angajeaza pe taciturna si timida Sophie ca menajera, crede ca a dat peste o comoara. Familia de liberali bogati o trateaza pe Sophie cu generozitate si asteapta in schimb de la ea sa fie harnica si de incredere. Dar Sophie nu le-a spus noilor ei angajatori ca este dislexica si curand incepe sa aiba probleme cu lucruri aparent marunte, cum ar fi listele de cumparaturi. Ea se imprieteneste cu postarita Jeanne, care o ajuta din cand in cand si ii spune tot felul de barfe despre familia Lelievre. Dl Lelievre, care banuieste ca Jeanne le deschide scrisorile, ii spune lui Sophie ca Jeanne a fost acuzata de uciderea fetitei ei de 4 ani si desi a fost achitata ulterior, el nu crede ca e nevinovata. El ii interzice lui Sophie s-o invite pe Jeanne in casa familiei si astfel tensiunea dintre Sophie si angajatorii ei creste.

Vizualizari: 111
Premii: 1 premiu si 6 nominalizari César Awards,2 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival,1 nominalizare SIYAD Award,1 premiu Top 10 Film Award,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare Critics Choice Award,1 premiu LAFCA Award + Alte premii
BluRay 1080p Shock Waves - Valuri de șoc (1977)

Shock Waves - Valuri de șoc (1977)

Shock Waves - Valuri de șoc (1977)
BluRay 1080p
IMDb: 5.6
Ken Wiederhorn
01:24:40

Cu puțin înaintea începerii celui de-al Doilea Război Mondial, un grup de soldați au fost creați de către naziști pentru a putea să supravietuiască condițiilor dure. Acest brand special de războinici au fost recrutați și reanimați din rândul soldaților uciși pe front și supuși experimentelor naziste. Ideea a fost că aceștia ar putea lupta în orice situație, inclusiv subacvatică. Ei au fost, desigur, abandonați atunci când programul a fost închis și li s-a pierdut urma…

Vizualizari: 98
Premii: N / A
BluRay 720p Ringu - Avertizarea (1998)

Ringu - Avertizarea (1998)

Ringu - Avertizarea (1998)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Hideo Nakata
01:35:16

O capodoperă a genului horror, RING este o poveste japoneză despre un blestem antic care face ravagii în epoca modernă, în care mass media are o influență uneori fatală asupra oamenilor.
Tomoko, o ziaristă, anchetează moartea misterioasă a unei adolescente. Ea descoperă că la origine stă o casetă video ucigașă. Toți cei care au văzut-o și în decurs de o săptămână nu au arătat-o altcuiva, mor. Iar ea descoperă blestemul casetei ucigașe mult mai târziu, poate prea târziu...

Vizualizari: 85
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Awards of the Japanese Academy,1 premiu Golden Raven,1 premiu Fantasia Film Festival,1 premiu NatFilm Festival,2 premii Sitges - Catalonian International Film Festival
BluRay 720p Ringu 0: Bâsudei (Ringu 0) - Avertizarea 0: Nasterea (2000)

Ringu 0: Bâsudei (Ringu 0) - Avertizarea 0: Nasterea (2000)

Ringu 0: Bâsudei (Ringu 0) - Avertizarea 0: Nasterea (2000)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Norio Tsuruta
01:38:43

Victimele cursei casetei video revelate în RING, The SPIRAL si în RING 2 se pare cã nu au fost unicele…
Povestea ne întoarce în anul 1950, în zilele primei generatii de casete video si ale mortii unui reporter în timpul unei foarte mediatizate demonstratii de parapsihologie a lui Yamamura Shizuko. În anii urmãtori fiecare jurnalist prezent la acel eveniment a murit. Chiar si familiile lor au avut de suferit…

RING 0 - Nasterea este o capodoperã a filmului horror japonez care adânceste si lãrgeste aceastã strãveche poveste a cursei fatale care îsi gãseste o replicã modernã în media contemporanã. Si care ne infecteazã pe toti cu paroxismul fricii…

Vizualizari: 82
Premii: 1 Nominalizare Fantasporto
BluRay 720p The Dark Side of The Moon - Partea Întunecată a Lunii (1990)

The Dark Side of The Moon - Partea Întunecată a Lunii (1990)

The Dark Side of The Moon - Partea Întunecată a Lunii (1990)
BluRay 720p
IMDb: 5.0
D.J. Webster
01:31:01

Este anul 2022. Un eșec misterios al sistemelor face ca echipajul unei nave spațiale să fie blocat pe partea întunecată a lunii, în timp ce rămâne rapid fără combustibil și oxigen. Ei sunt surprinși să descopere o navetă spațială NASA care plutește în spațiu și o urcă în speranța de a salva unele provizii. Unul câte unul, echipajul este posedat și ucis, iar Paxton Warner trebuie să găsească legăturile dintre partea întunecată a lunii, Triunghiul Bermudelor și diavolul însuși.

Vizualizari: 102
Premii: N / A
HDRip 720p The Drowning Pool - Piscina ucigaşă (1975)

The Drowning Pool - Piscina ucigaşă (1975)

The Drowning Pool - Piscina ucigaşă (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.5
Stuart Rosenberg
01:43:51

Harper este chemat în Louisiana, pentru a ajuta o veche prietena care este îngrijorată de faptul că soțul ei va afla că îl înșeală. Mai mult, Harper se află prins într-o luptă de putere între capul familiei și un baron lacom, care îi vrea proprietatea.

Vizualizari: 149
Premii: 1 Nominalizare Edgar Allan Poe Awards
HDRip 720p So Young, So Lovely, So Vicious... (Peccati di gioventù) (1975)

So Young, So Lovely, So Vicious... (Peccati di gioventù) (1975)

So Young, So Lovely, So Vicious... (Peccati di gioventù) (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.3
Silvio Amadio
01:25:20

Sins of Youth, lansat la nivel internațional ca So Young, So Lovely, So Vicious ..., este un film italian din anul 1975, în regia lui Silvio Amadio.
Angelei nu ii place pe cine a ales tatal sau sa ii fie sotie si face tot ce ii sta in puteri sa isi distruga viitoarea mama vitrega.

Vizualizari: 283
Premii: N / A
1 2 3 ... 10 11 »