Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
HDRip Le nozze di Figaro - Nunta lui Figaro (1975)

Le nozze di Figaro - Nunta lui Figaro (1975)

Le nozze di Figaro - Nunta lui Figaro (1975)
HDRip
IMDb: 7,6
Jean-Pierre Ponnelle
03:01:49

Nunta lui Figaro (conform titlului original Le nozze di Figaro sau Le nozze di Figaro o sia la folle giornata - „Nunta lui Figaro sau o zi nebună”), înregistrată sub 492 în Catalogul Köchel este o operă a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat și bazat pe comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro.

Vizualizari: 32
Premii: N / A
BluRay 1080p Housesitter – Simte-te ca acasă (1992)

Housesitter – Simte-te ca acasă (1992)

Housesitter – Simte-te ca acasă (1992)
BluRay 1080p
IMDb: 6,1
Frank Oz
01:41:20

Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

Vizualizari: 34
Premii: N / A
WEB-DL 720p Who Is Without Sin (Chi è senza peccato...) – Cine este fără de păcat? (1952)

Who Is Without Sin (Chi è senza peccato...) – Cine este fără de păcat? (1952)

Who Is Without Sin (Chi è senza peccato...) – Cine este fără de păcat? (1952)
WEB-DL 720p
IMDb: 6,2
Raffaello Matarazzo
01:40:56

Vizioneaza filmul The Burden of Innocence (1952) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Dec. 17, 1952. Genurile acestui film online sunt: Dramă, Romantic.
Despărțită de soțul ei care lucrează în Canada, o femeie rămâne în Italia pentru a-și îngriji sora, a cărei relație nefastă afectează viața tuturor.

Vizualizari: 33
Premii: N / A
WEB-DL 720p Les choses de la vie (The Things of Life) - Întâmplările vieții (1970)

Les choses de la vie (The Things of Life) - Întâmplările vieții (1970)

Les choses de la vie (The Things of Life) - Întâmplările vieții (1970)
WEB-DL 720p
IMDb: 7,6
Claude Sautet
01:24:49

The Things of Life online subtitrat HD este un film de dramă francez din 1970 regizat de Claude Sautet. Bazat pe romanul Les Choses de la vie de Paul Guimard, filmul se înconjoară în jurul unui accident de mașină trăit de personajul principal și evenimentele dinainte și după aceasta.
Titlu Alternativ : Die Dinge des Lebens,These Things Happen,Les Choses de la Vie,Las cosas de la vida,As Coisas da Vida,L'amante,Erotiki apokalypsi,Sellaista on elämä,As Coisas da Vida
După un accident de mașină, un arhitect își analizează viața, în special relațiile cu amanta, soția și fiul său.

Vizualizari: 39
Premii: 1 premiu Cannes Film Festival,1 nominalizare Prix Louis Delluc
BluRay 1080p Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)
BluRay 1080p
IMDb: 6,9
Garry Marshall
01:52:10

Umor și fantezie într-o combinație perfect dozată. Joanna, o bogătașă răsfățată de soartă, decide că a sosit vremea să schimbe ceva în viața ei. Alege, așadar, schimbarea cabinei ei de pe iahtul conjugal, refuzându-i, însă lui Dean, tâmplarul, plata pentru munca făcută. În timpul croazierei ce urmează, Joanna cade peste bord și este recuperată… de cine altul decât Dean! Amnezia totală a Joannei dă naștere unui intreg șir de aventuri (casnice) incredibile, din care este greu de ieșit, dar nu și imposibil: și, mai ales, nu cu buzunarele goale!

Vizualizari: 61
Premii: 1 Nominalizare American Comedy Awards,2 nominalizari Young Artist Awards
BluRay 720p Barfly – Stâlp de cafenea (1987)

Barfly – Stâlp de cafenea (1987)

Barfly – Stâlp de cafenea (1987)
BluRay 720p
IMDb: 7,2
Barbet Schroeder
01:40:00

In regia lui Barbet Schroeder, „Stalp de cafenea” este considerat unul dintre filmele emblema despre decadenta omului modern, o reusita introspectie fara falsa pudoare asupra viciului, artei si iubirii care guverneaza ciudata relatie dintre un barbat si o femeie din Los Angeles-ul sfarsitului de deceniul opt. Mickey Rourke si Faye Dunaway detin rolurile principale, in acest film inspirat de mai multe nuvele scrise de Charles Bukowski, supranumit regele neincoronat al dependentei de alcool. Rourke il interpreteaza pe scriitorul Henry Chinaski, in fapt alter ego-ul lui Bukowski, al carui talent literar este umbrit de pasiunea sa insatiabila pentru licorile bahice. Cind o intalneste pe Wanda Wilcox (Faye Dunaway), o femeie frumoasa si ticnita care ii impartaseste viciul, Henry crede ca in viata lui va interveni o schimbare. Desi pentru moment reuseste sa se mai adune, mai ales ca un editor ii propune un contract avantajos, Henry isi da seama in curind ca proastele obiceiuri nu mor niciodata. Tot ce trebuia sa faca era sa scrie, indeletnicire la care este maestru, egalata doar de priceperea in tainele alcoolului, dar Henry este pe cale sa dea din nou chix. Singura sa scapare este Wanda, si iubirea mistuitoare dintre ei.

Vizualizari: 79
Premii: 1 Nominalizare Cannes Film Festival,2 nominalizari Film Independent Spirit Awards,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare SIYAD Award
WEB-DL 720p Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)
WEB-DL 720p
IMDb: 8,1
Emir Kusturica
02:03:37

O comedie nebuna, cu incurcaturi si descurcaturi haioase… un porc care mananca cu pofta un Trabant, un bulibasa care e iubitor de filme de dragoste vechi, smecheri batrani si smecherii noi, casatorii “aranjate”, jafuri la drumul mare, rapiri spectaculoase, o iubire ca-n “Romeo si Julieta”, si, ca o încununare, un final fericit. Matko este un pungas marunt care traieste pe malul Dunarii cu fiul sau, Zare. Dupa o afacere ratata acesta datoreaza bani gangsterului local, Dadan. Acesta are o sora mai uratica pe care incearca disperat sa o marite, asa ca Matko hotaraste sa-l marite pe Zare cu ea. Din pacate pentru Matko, Zare are alte planuri, el fiind indragostit de Ida. Totusi, Matko si Dadan isi impun vointa si nunta are loc, dar urmarile sunt surprinzatoare pentru ei.

Vizualizari: 47
Premii: 1 Nominalizare European Film Awards,1 nominalizare Goya Awards,1 premiu International Biennal for Film Music,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu Audience Award,1 nominalizare SIYAD Award,3 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival
BluRay 720p A Night at the Roxbury – O noapte la Roxbury (1998)

A Night at the Roxbury – O noapte la Roxbury (1998)

A Night at the Roxbury – O noapte la Roxbury (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,2
John Fortenberry
01:21:56

Steve, impreuna cu fratele sau, Doug, incearca de mult sa intre in Roxbury, cea mai tare discoteca din Beverly Hills. Intamplarea face sa se poata la un moment dat patrunde si doua animatoare sa-i ia drept oameni de afaceri.

Vizualizari: 42
Premii: N / A
BluRay 720p The Hot Spot – Un loc fierbinte (1990)

The Hot Spot – Un loc fierbinte (1990)

The Hot Spot – Un loc fierbinte (1990)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Dennis Hopper
02:10:09

Aventură, risc și multă pasiune se împletesc pentru a crea o acțiune pe cinste. Drama este construită după firul narativ al nuvelei lui Charles Williams, Hell Hath No Furry și poartă amprenta inconfundabilă a marelui actor și regizor Dennis Hopper. Don Johnson este Harry Madox, rebelul singuratic care ajunge în sălbăticia Texasului și intră, așa cum obișnuiește de-o viață, în mari și tensionante aventuri. Își face datorii mari la niște oameni periculoși și este nevoit să se angajeze la un service de mașini uzate unde atmosfera nu va fi nici pe departe una liniștită. Proprietarul service-ului este George Harshaw, dar mult mai important este că soția patronului este o femeie atrăgătoare și recunoscută pentru cuceririle ei extraconjugale căreia i-a picat cu tronc. Între ei se aprinde o pasiune nebună și neîngrădită de nimic. În peisaj apare, pentru mai multă intrigă, o altă femeie cu o atractivitate diferită de a celeilalte. Amândouă îl învăluie cu farmecul lor, însă el nu este omul care să ocolească problemele, aventura și diversitatea…

Vizualizari: 74
Premii: N / A
HDRip 720p Hans Christian Andersen (1952)

Hans Christian Andersen (1952)

Hans Christian Andersen (1952)
HDRip 720p
IMDb: 6,9
Charles Vidor
01:47:43

Cizmarul Hans Christian Andersen (Danny Kaye) este rugat să părăsească orașul natal, deoarece poveștile sale îi distrag pe copii de la școală. De acolo se mută la Copenhaga, Danemarca, unde vede și se îndrăgostește de Doro (Jeanmaire), o balerină. Va scrie pentru ea o lucrare de balet, dar Doro este deja căsătorită ceea ce înseamnă că Hans trebuie să se mulțumească cu producerea de povești populare pentru copii.

Vizualizari: 71
Premii: 6 nominalizari OSCAR,2 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare DGA Award,1 nominalizare WGA Award
HDRip 720p Zvezda plenitelnogo schastya – Steaua fericirii captive (1975)

Zvezda plenitelnogo schastya – Steaua fericirii captive (1975)

Zvezda plenitelnogo schastya – Steaua fericirii captive (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7,3
Vladimir Motyl
02:38:33

Acțiunea filmului The Star of Fascinating Happiness este plasată în Rusia țaristă, în 1825, atunci când o mână de nobili și militari încearcă o răsturnare a regimului. Lovitura eșuează și urmează tragedia familiilor implicate. Un film care redă splendid somptuozitatea Rusiei nobiliare. Cadre interioare magnifice cu palate, conace, încărcătură de bogație și artă. Cadre exterioare de o poezie unică, tipic slavă, în care câmpurile, caii, trăsurile si drumurile te amețesc… și zăpada, zăpada iernilor rusești… fără egal.
Un film care intră cu mare uşurinţă în evantaiul capodoperelor sovietice, un film despre trădare, dragoste, sacrificiu credinţă şi speranţă. Este atât de bine realizat încât aproape că nici nu îţi dai seama cum au trecut cele aproape 3 ore de când te-ai pus în fotoliu.
Acţiunea filmului este plasată în Rusia ţaristă, în 1825, atunci când o mână de nobili şi militari încearcă o răsturnare a regimului. Lovitura eşuează şi urmează tragedia familiilor implicate.Printre cele multe lucruri pe care pelicula le oferă, replica unui personaj din film în fața Țarului Niculai I, este remarcabilă : ” atunci când omului îi lipseşte onoarea , acel om nu poate trăi niciunde ”…

Vizualizari: 100
Premii: N / A
HDRip Quella età maliziosa (That Malicious Age) (1975)

Quella età maliziosa (That Malicious Age) (1975)

Quella età maliziosa (That Malicious Age) (1975)
HDRip
IMDb: 5,4
Silvio Amadio
01:24:17

Napoleone, un artist plictisit de casnicia sa, hotaraste sa se ocupe de gradinarit pe timpul verii, la o vila din sudul Ialiei.In drum spre Elba, intalneste o adolescenta care incearca sa-l seduca, apoi o cunoaste si pe mama, si se ajunge la un menage-a-trois cu sex, moarte si incurcaturi.

Vizualizari: 104
Premii: N / A
BluRay 720p Hôtel des Amériques (Hotel America) – Hotelul Americii (1981)

Hôtel des Amériques (Hotel America) – Hotelul Americii (1981)

Hôtel des Amériques (Hotel America) – Hotelul Americii (1981)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
André Téchiné
01:33:51

Hélène, medic anestezist sufera dupa moartea iubitului ei, un arhitect vizionar. Gilles isi doreste o relație, o sprijina, insa decide ca ea nu ar putea iubi pe cineva sub nivelul ei și cu perspective limitate. Dar ea se îndragosteste de el și, treptat, depresia ei dispare. În timp ce ea se vindecă, el devine obsedat de talentele fostului ei iubit și de propriile limite, se comportă bizar și o îndeparteaza.

Vizualizari: 75
Premii: 1 Nominalizare Cahiers du Cinéma,2 nominalizari César Awards
BluRay 720p The Last Command - Ultima poruncă (1928)

The Last Command - Ultima poruncă (1928)

The Last Command - Ultima poruncă (1928)
BluRay 720p
IMDb: 8.0
Josef von Sternberg
01:28:29

Un fost general imperial rus și văr al țarului ajunge la Hollywood ca un actor de fundal într-un film regizat de un fost revoluționar.

Vizualizari: 91
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Oscar,2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu National Film Registry
BluRay 720p What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972)

What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972)

What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972)
BluRay 720p
IMDb: 7,7
Peter Bogdanovich
01:33:50

Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco. Bagajul excentricei Judy consta dintr-o rochie de seara si o enciclopedie, iar distratul compozitor Howard cara o colectie de roci, cu ajutorul carora spera sa demonstreze o teorie muzicala primitiva si astfel sa castige un premiu de 20.000 de dolari. Celelalte doua genti apartin, respectiv, doamnei Hoskins, care duce cu ea bijuterii de mare valoare, si domnului Smith, cu documente secrete ale guvernului. Deoarece aceste patru personaje locuiesc la etajul al XVII-lea al hotelului Hilton, iar detectivul hotelului si receptionerul vor sa fure bijuteriile, incurcaturile se tin lant, toti se strecoara din camera in camera, iar lucrurile tind sa ia o turnura din ce in ce mai incalcita, mai ales ca in hotel se afla si logodnica profesorului, plus atatia muzicologi veniti la conventie… O comedie excelenta…

Vizualizari: 78
Premii: 1 nominalizare Globul de Aur , 1 premiu si 2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu WGA Award
BluRay 720p It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)

It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)

It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Andrew Bergman
01:41:31

Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu. În It Could Happen to You, Nicolas Cage e… delicios de amabilul Charlie Lang, un polițist newyorkez care nu vrea decât să facă lucruri bune. Își dorește copii, dar Muriel, afurisita lui de nevastă (Rosie Perez, delirantă), o coafeză tupeistă, e prea preocupată de lucrurile materiale ca să-i pese. Eu sunt CNN-ul și ea e teleshoping-ul, spune Charlie la un moment dat. În același timp, Muriel se plânge că Charlie nu e destul de ambițios ca să promoveze. Așa că, atunci când Charlie nu ajută oamenii aflat la datorie, se joacă cu copiii din cartier în fața blocului. Intriga intră în scenă atunci când Muriel are un vis pe care-l interpretează în numere de loterie. Nu foarte convins, Charlie cumpără un billet și notează prost numerele. Mai târziu, în aceeași zi, intră într-un restaurant unde o chelneriță (Bridget Fonda) are cea mai groaznică zi din viața ei. Charlie e amărât că nu are destui bani ca să-i lase bacșiș, așa că îi oferă jumătate din potențialul câștig la loterie. Ea e convinsă că n-o să-l mai vadă niciodată. Ei bine, ați ghicit – Charlie câștigă 4 milioane. Și, spre disperarea soției, e hotărât să-și țină promisiunea făcută lui Yvonne. Restul filmului este despre cât de repede cheltuiește Muriel cele 2 milioane ale sale și cât de multe fapte bune fac Charlie și Yvonne în același timp.

Vizualizari: 77
Premii: N / A
BluRay 720p The Second Time Around (A Star in the West) - Şeriful În Fustă (1961)

The Second Time Around (A Star in the West) - Şeriful În Fustă (1961)

The Second Time Around (A Star in the West) - Şeriful În Fustă (1961)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Vincent Sherman
01:38:41

În 1911, o văduvă cu doi copii părăsește New York-ul pentru Arizona, se mută la o fermă și mai târziu este aleasă șerif. Un escroc și un fermier se luptă pentru afecțiunea ei.

Vizualizari: 185
Premii: 2 nominalizari Golden Laurel
BluRay 720p Un jeans e una maglietta (Jeans och t-shirt) – Blugi și tricou (1983)

Un jeans e una maglietta (Jeans och t-shirt) – Blugi și tricou (1983)

Un jeans e una maglietta (Jeans och t-shirt) – Blugi și tricou (1983)
BluRay 720p
IMDb: 4,4
Mariano Laurenti
01:24:37

Vizioneaza filmul Un jeans e una maglietta – Blugi și tricou (1983) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 07, 1983. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Muzică.
Nino lucrează la un restaurant pe insula Capri din Italia, unde se îndrăgostește de o tânără al cărei bogat tată nu este de acord cu relația lor.

Vizualizari: 69
Premii: N / A
BluRay 720p Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)

Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)

Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6,3
Agnès Varda
01:25:21

Monsieur Cinema, în vârstă de o sută de ani, locuiește singur într-o vilă mare. Amintirile sale se estompează, așa că angajează o tânără să-i spună povești despre toate filmele realizate vreodată. De asemenea, o linie de vedete de film vine să-l viziteze, oferindu-i înapoi plăcerea vieții – dar printre aceștia există și unii tineri studenți care se străduiesc doar după banii săi pentru realizarea proiectelor lor de film. Cele două povești – viața lui Monsieur Cinema și a tinerilor – sunt povestite în paralel până se reunesc în final, când bătrânul joacă un rol în filmul realizat de studenți.

Vizualizari: 68
Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival
BluRay 720p Masculin Féminin - Masculin, Feminin (1966)

Masculin Féminin - Masculin, Feminin (1966)

Masculin Féminin - Masculin, Feminin (1966)
BluRay 720p
IMDb: 7,5
Jean-Luc Godard
01:44:13

Paul, proaspat demobilizat, este in cautarea unui loc de munca si militeaza contra Razboiului din Vietnam. Paul e indragostit de Madeleine, o tanara cantareata interesata mai mult de cariera ei decat de sentimentele prietenului sau.
Paul isi gaseste de lucru la un institut de sondaj unde face o ancheta despre principalele preocupari ale francezilor.

Vizualizari: 70
Premii: 3 premii si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare Top 10 Film Award,2 nominalizari Faro Island Film Festival
BluRay 720p Bounce – Schimb de vieți (2000)

Bounce – Schimb de vieți (2000)

Bounce – Schimb de vieți (2000)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
Don Roos
01:46:32

Prin SCHIMB DE VIETI, scenaristul si regizorul Don Roos prezintã o poveste dramaticã dedicatã unei generatii constiente de riscurile pe care le presupune dragostea. Buddy Amaral este un bãrbat singur, iar Abby Janello este o mamã singurã cu o viatã obisnuitã. Singurul lucru pe care îl au în comun este cã ambii încearcã sã-si revinã dupã o perioadã dificilã. Întâlnirea lor nu este doar o întâmplare, este o adevãratã coliziune – sau cel putin asa i se pare lui Abby. Pe mãsurã ce relatia lor devine mai profundã si Abby simte cã e posibil sã-i fi fost oferitã o a doua sansã, ea îsi dã seama cã prima lor întâlnire nu a fost chiar asa de inocentã pe cât crezuse. SCHIMB DE VIETI nu este doar o poveste despre dragostea romanticã, ci si despre romantismul realitãtii si despre asumarea riscurilor.

Vizualizari: 82
Premii: 2 premii si 1 nominalizare Blockbuster Entertainment Awards,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards
BluRay 720p L'important c'est d'aimer (That Most Important Thing: Love) - Important e să iubești (1975)

L'important c'est d'aimer (That Most Important Thing: Love) - Important e să iubești (1975)

L'important c'est d'aimer (That Most Important Thing: Love) - Important e să iubești (1975)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Andrzej Żuławski
01:53:12

Servais Mont, un fotograf profesionist, o întalnește pe Nadine Chevalier, o frumoasă și tânără femeie, ce își câștigă existența jucand în filme erotice. Întâlnire importantă, dar nu suficientă pentru a crea o legătură reală între ei. Nadine are de asemenea un atașament profund față de soțul ei, Jacques, un clovn trist care trăiește într-o lume interioară și a cărui fantezie ascunde stresul.
Pentru a o ajuta pe tânără, Servais sponsorizează o piesă în care el primește, în secret, rolul principal.

Vizualizari: 82
Premii: 1 premiu si 2 nominalizari César Awards,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu si 1 nominalizare Taormina International Film Festival
HDRip 720p I Tvillingernes tegn (In the Sign of the Gemini) - Sub semnul Gemenilor (1975)

I Tvillingernes tegn (In the Sign of the Gemini) - Sub semnul Gemenilor (1975)

I Tvillingernes tegn (In the Sign of the Gemini) - Sub semnul Gemenilor (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.4
Werner Hedman
01:30:58

Este 1930 și doi producători de discuri concurează pentru a semna un mare contract cu cel mai mare cântăreț al zilei. Unul fura discul, crezând că e în geantă - fără să știe că concurentul său are un geamăn care va interveni pentru a salva ziua.

Vizualizari: 224
Premii: N / A
BluRay 720p Damage – Pasiune fatală (1992)

Damage – Pasiune fatală (1992)

Damage – Pasiune fatală (1992)
BluRay 720p
IMDb: 6.8
Louis Malle
01:51:01

Unul din membrii de vaza ai Parlamentului englez se indragosteste de logodnica fiului sau, iar relatia lor se transforma intr-o pasiune obsesiva care, nu numai ca ii distruge pe amandoi, ci le provoaca mult rau si celor din preajma.

Vizualizari: 124
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu BAFTA,1 nominalizare César Awards,1 premiu ALFS Award,1 premiu si 1 nominalizare LAFCA Award,1 nominalizare NSFC Award,1 premiu NYFCC Award,2 premii Sant Jordi + alte premii
DVDRip Nowhere to Run – Fără scăpare (1993)

Nowhere to Run – Fără scăpare (1993)

Nowhere to Run – Fără scăpare (1993)
DVDRip
IMDb: 5.7
Robert Harmon
01:30:34

Jean Claude Van Damme își croiește drum cu pumnii și picioarele către inima unei văduve, interpretată de frumoasa Rossanna Arquette, aflată în primejdie în acest film plin de acțiune. El interpretează rolul unui deținut evadat care renunță la planurile proprii de a-și continua fuga cu avionul pentru a împiedica un latifundiar avar să-i fure ferma tinerei femei.

Vizualizari: 103
Premii: O nominalizare MTV Movie + TV Awards
BluRay 720p Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)

Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)

Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
Dino Risi
01:33:03

Decis sa se pensioneze, comandantul politiei Antonio Carotenuto se intoarce in Sorrento, satul in care s-a nascut si in care traieste fratele sau Matteo, parohul local. Numit in functia de sef de post, Antonio afla cu stupoare ca nu se poate muta in vechiul sau apartament intrucat acesta este inchiriat frumoasei vaduve Sofia, o vanzatoare de peste ce a cucerit inima tanarului pescar Nicolino. Fortat de imprejurari sa se mute in casa unei femei mature, bigote si singuratice pe nume Violante Ruotolo, care a suferit in trecut o dezamagire amoroasa si este indragostita in secret de el, Antonio Carotenuto cade prada farmecelor Sofiei, care accepta in gluma cererea lui in casatorie cu scopul de a pastra locuinta si de a starni gelozia lui Nicolino. Atunci cand Nicolino Pascazio hotaraste sa plece din Sorrento, vanzatoarea de peste isi da seama ca il iubeste pe tanar si ca vrea sa fie impreuna cu el, iar varstnicul Antonio trebuie sa se multumeasca cu proprietareasa Violante, nu la fel de frumoasa ca Sofia, dar destul de atragatoare si cu siguranta mai potrivita pentru el.

Vizualizari: 190
Premii: 1 premiu Berlin International Film Festival,2 premii David di Donatello
BluRay 720p Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)

Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)

Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)
BluRay 720p
IMDb: 6.9
Mauritz Stiller
01:41:14

Respins de tatăl său fermier, un rătăcitor încearcă să se regăsească pe sine în această dramă mută bazată pe romanul premiat al lui Johannes Linnankoski.

Vizualizari: 97
Premii: N / A
WEB-DL 720p Chupke Chupke - Încet și Liniștit  (1975)

Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975)

Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 8.3
Hrishikesh Mukherjee
02:25:37

Un tanar proaspat casatorit ii face sotiei o farsa cu sprijinul familiei si a prietenilor. Chupke Chupke este o capodoperă a lui Hrishikesh Mukherjee, îmi place stilul său de poveste spunând fie Bawarchi, Rang Birangi, Naram Garam, Golmaal, Khubsoorat, Buddha Mil Gaya, toate fiind filme grozave. Toate povestile sale au o poveste foarte simpla, o distributie puternica, o multime de emotii umane si patriotism fata de cultura si limbile indiene.

Vizualizari: 126
Premii: 1 premiu Top Rated Indian Movies
BluRay 1080p The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)

The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)

The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)
BluRay 1080p
IMDb: 6.4
Anthony Asquith
02:02:34

„Automobilul galben (simbol al perfectionismului britanic)trece prin 3 aventuri care reunesc o fascinanta distributie de vedete: Rex Harrison si Jeanne Moreau in episodul britanic al anilor ’30, Shirley MacLaine, George C.Scott si Alain Delon in cel italian, Ingrid Bergman si Omar Sharif in ultima aventura.” – Robin Bean – 1965 (Films and Filming)

Vizualizari: 165
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur,2 nominalizari BAFTA
BluRay 720p The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)

The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)

The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Frank Tashlin
01:50:10

Jennifer Nelson (Doris Day) lucrează pentru baza NASA din Florida. În timpul liber, ea își ajută tatăl, Axel (Arthur Godfrey), căpitanul unui vas pentru turiști. În timpul unei croaziere, Jennifer îl întâlnește întâmplător pe fermecătorul Bruce Templeton (Rod Taylor) despre care află apoi că este chiar șeful laboratorului unde ea lucrează. Pentru că nici lui Bruce, tânăra nu-i este indiferentă, el recurge la un șiretlic pentru a o ține cât mai aproape de el, și anume o angajează să-i scrie biografia. Însă după ce este martorul unui lung șir de încurcături, Bruce ajunge să creadă că Jennifer este un spion al cărui singur scop este acela de a fura anumite inovații științifice ținute secrete.

Vizualizari: 119
Premii: 1 nominalizare Laurel Awards
BluRay 1080p Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)

Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)

Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)
BluRay 1080p
IMDb: 6.0
Adrian Lyne
01:56:51

Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta intr-un cosmar plin de fantezie si dominatie. Curand Elizabeth trebuie sa aleaga intre dorinte si sanatatea sa psihica. Pentru prima data disponibil in formatul de cinema original, acum aveti posibilitatea sa te bucuri de experienta completa a acestei clasice povesti de dragoste.

Vizualizari: 148
Premii: 3 nominalizari Razzie Award
BluRay 720p Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)
BluRay 720p
IMDb: 8.1
Richard Linklater
01:41:05

O studentă franțuzoaică, aflată în ultimul an, Celine, interpretată de Julie Deply, întâlnește un băiat American pe nume Jesse (Ethan Hawke) în trenul pe ruta Budapesta – Viena. În Viena coboară amândoi și ies împreună. Idila lor de 14 ore este foarte impresionantă, doar că la sfârșitul călătoriei, vor trebui să se despartă. Sau… nu?

Vizualizari: 128
Premii: 4 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards
1 2 3 ... 34 35 »