Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 1080p Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)

Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)

Lethal Weapon 1 – Armă mortală 1 (1987)
BluRay 1080p
IMDb: 7,6
Richard Donner
01:49:37

Armă mortală este unul dintre cele mai apreciate thriller-uri din toate timpurile, fiind cel mai vizionat film în 1987, cu încasări de peste 65 de milioane de dolari. Filmul este povestea plină de adrenalină a prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin Riggs – un alb rebel și cam sărit care, de când i-a murit soția, se aruncă în tot felul de acțiuni riscante fără să-i pese de viață, și Roger Murtaugh – polițist de culoare. Familist convins, tatăl unei fiice superbe pe nume Rianne, el tocmai a împlinit 50 de ani, dar tot se mai gândește că ar fi putut fi medic. În numai 24 de ore, cei doi devin parteneri și trec împreună printr-o nesfârșită cavalcadă de aventuri; ucid mai mulți băieți răi, supraviețuiesc unei curse în deșert, mânuiesc toate armele posibile și imposibile, sar de pe clădiri, o salvează pe Rianne, trec cu mașina prin ziduri, sunt torturați etc… Film plin de suspans, care ține încordat spectatorul de la început până la sfârșit. Capul tuturor atrocităților este un personaj amoral supranumit Generalul (Mitchell Ryan) care este ajutat de o bestie cu față de om, călăul său personal, Joshua (Gary Busey). Armă mortală este considerat de mulți ca fiind cel mai bun film dintre cele patru realizate până în prezent din seria cu același nume. Accentele comice ale acestui thriller au contribuit din plin la succesul imens al filmului.

Vizualizari: 39
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,5 premii Image Award,1 premiu Golden Reel Award,1 nominalizare Young Artist Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)

Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)

Lethal Weapon 2 – Armă mortală 2 (1989)
BluRay 1080p
IMDb: 7,2
Richard Donner
01:54:27

Tacanitul Martin Riggs (Mel Gibson) si aparent sobrul familist Roger Murtaugh (Danny Glover) isi unesc fortele in acest al doilea episod din seria de succes Arma Mortala, care a avut la data premierei incasari de peste 147 de milioane de dolari. Riggs si Murtaugh sunt de aceasta data pe urmele unui respectabil diplomat sud-african care isi rotunjeste veniturile din traficul cu droguri. Desi, gratie informatiilor pretioase oferite de un personaj fara scrupule, dar haios in felul sau, interpretat de Joe Pesci, neinfricatul Riggs nu se poate atinge de vreun fir de par al ticalosului, deoarece acesta beneficiaza de imunitate diplomatica. Dupa o serie impresionanta de situatii limita, pigmentate din plin cu explozii spectaculoase, vorbe de duh marca Mel Gibson, cei doi politisti de la LAPD ajung sa se lupte pe viata si pe moarte cu greii din cartelele internationale ale drogurilor pe un vas sud-african plin cu stupefiante. Cu un final incandescent, Arma Mortala contine una dintre cele mai tari, si-n acelasi timp comice, scene de suspans din istoria filmului. Este vorba de secventa in care un Mel Gibson disperat incearca sa-i salveze viata colegului sau ramas intepenit intr-o toaleta capcana, programata sa explodeze.

Vizualizari: 27
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Image Award
BluRay 1080p Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)

Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)

Lethal Weapon 3 – Armă mortală 3 (1992)
BluRay 1080p
IMDb: 6,7
Richard Donner
01:57:43

Aceasta noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in week-endul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla. Noua serie din Arma mortala prilejuieste si reintalnirea cu Joe Pesci, care isi reia rolul din Arma mortala II.

Vizualizari: 27
Premii: 1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Grammy,2 premii si 3 nominalizari MTV Movie + TV Awards
BluRay 1080p Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Richard Donner
02:07:23

Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor. Cei doi politisti nonconformisti s-au intalnit prima data in 1987, si din acel moment, audientele au sarit in aer direct proportional cu culmile umorului si actiunii care au transformat filmul intr-un hit international. Rianne (Traci Wolfe), fiica lui Murtaugh, este pe punctul de a-l face pe acesta bunic, in timp ce Riggs va deveni in urma relatiei lui cu Lorna Cole (Rene Russo), un agent de afaceri interne, un tatic foarte mandru. In acest timp, agenda lor se umple cu cazuri: membrii criminali ai unui clan chinezesc isi fac de cap prin Los Angeles, in frunte cu Wah Sing Ku, un asiatic extrem de disciplinat si un profesionist in artele martiale.

Vizualizari: 28
Premii: 2 premii si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare Image Award,4 nominalizari MTV Movie Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Razzie Award,1 premiu BMI Film Music Award
BluRay 1080p The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)

The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)

The Mosquito Coast - Coasta de țânțari (1986)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Peter Weir
01:58:13

Un inventator excentric si dogmatic isi vinde casa si isi ia familia in America Centrala pentru a construi o fabrica de gheata in mijlocul junglei. Conflictele cu familia, cu un predicator local si cu natura sunt obstacole mici in calea obsesiei lui.

Vizualizari: 60
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 premiu si 1 nominalizare Young Artist Awards
BluRay 720p Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)

Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)

Morte sospetta di una minorenne (The Suspicious Death of a Minor) – Moartea suspectă a unei minore (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Sergio Martino
01:39:33

Vizioneaza filmul Too Young to Die (1975) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 12, 1975. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă, Groază, Thriller.
Un detectiv anchetează moartea brutală a unei tinere lucrătoare sexuale, iar un ucigaș plătit misterios pune ținta pe martori.

Vizualizari: 60
Premii: N / A
BluRay 720p Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Clive Barker
01:48:52

Cand un detectiv particular este angajat sa protejeze un magician de renume, acesta se trezeste patrunzand intr-o lume oculta plina de mister si pericole. Totul incepe in momentul in care detectivul Harry D’Amour (Scott Bakula) o intalneste pe frumoasa Dorothea Swann (Framke Jansen), sotia lui Philip Swamm (Kevin J.O’Connor), un iluzionist celebru. Acesta pare sa se joace cu focul, iar practicile sale sunt departe de a fi tocmai ortodoxe, ascunzand in spatele unor trucuri de scena, adevarata magie. Dorothea crede ca sotul sau ar putea fi intr-un mare pericol si-l roaga pe detectiv s-o ajute. Acesta sovaie la inceput, dar in cele din urma accepta sa se ocupe de caz. In scurt timp, Harry descopera ca Philip Swann si-a creat multi dusmani printre adeptii unui cult religios foarte bizar. Acestia doresc sa-l reinvie pe liderul lor, Nix (Daniel von Bargen), un adevarat vrajitor al Raului, ucis candva de Swann. In urma cu 13 ani, Nix era considerat cel mai bun iluzionist. Gloria lui a apus insa, in momentul in care Swann – pe atunci elevul sau – l-a detronat fara mila. Acum Swann este in mare pericol, iar viata lui atarna de un fir de ata.

Vizualizari: 40
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Fangoria Chainsaw Awards,1 premiu International Horror Guild
BluRay 720p Last Stop on the Night Train (L'ultimo treno della notte) - Ultima oprire al trenului de noapte (1975)

Last Stop on the Night Train (L'ultimo treno della notte) - Ultima oprire al trenului de noapte (1975)

Last Stop on the Night Train (L'ultimo treno della notte) - Ultima oprire al trenului de noapte (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6,2
Aldo Lado
01:34:01

Last Stop on the Night Train (italian: L'ultimo treno della notte, lansat în țările vorbitoare de limbă engleză sub numele Night Train Murders, The New House on the Left, Second House on the Left, Don't Ride on Late Night Trains, Late Night Trains, Last House Part II și Xmas Massacre) este un film de groază lansat în anul 1975 în Italia, regizat de Aldo Lado și cu Flavio Bucci, Macha Méril și Irene Miracle.
O pereche de haioși psihotici și o femeie nimfomană la fel de dementă terorizează două tinere într-o călătorie cu trenul din Germania în Italia.

Vizualizari: 56
Premii: N / A
BluRay 720p Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)
BluRay 720p
IMDb: 7,4
Stanley Kubrick
02:38:58

Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat în 1999 suspansul, succesul și speculațiile celui mai controversat film al ultimilor zece ani – Eyes Wide Shut. Interesul enorm stârnit în urmă cu trei ani de la premiera acestui film a fost alimentat de multiple cauze. Pe lângă conținutul peliculei care abundă într-o disecare artistică și deloc gratuită a sexualității și a stilului voyeuristic de mânuire a camerei, Eyes Wide Shut a fost învăluit într-un mister total până la prima proiecție într-un cinematograf. Kubrick a dispus casei de producție Warner Bros să nu permită departamentului de promovare și marketing să divulge niciun amănunt referitor la film, sporind astfel enigma. Distribuirea lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman în rolurile principale – la vremea aceea împreună și formând cel mai sexy și pasional cuplu de la Hollywood – a contribuit din plin la mirajul acestei pelicule. Mai mult, moartea neașteptată a creatorului Kubrik, cu doar câteva săptămâni înainte de premieră, a transformat Eyes Wide Shut într-un film cult, încă înainte de a rula în cinematografe și într-un testament artistic, adulat de unii, hulit de alții, al unuia dintre cei mai mari regizori din istoria filmului.

Vizualizari: 46
Premii: 1 premiu si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Top 10 Film Award,3 nominalizari CFCA Award,1 nominalizare Globul de Aur,6 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari
VHSRip 720p Sword of Gideon - Sabia răzbunării (1986) (Dublat Română)

Sword of Gideon - Sabia răzbunării (1986) (Dublat Română)

Sword of Gideon - Sabia răzbunării (1986) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 7.2
Michael Anderson
02:49:05

În 1972, la câteva luni după masacrul de la Munchen, când 11 sportivi olimpici israelieni au fost uciși de teroriști palestinieni, o echipă de agenți Mossad primește misiunea de a răzbuna moartea compatrioților lor.
Conduși de tânărul și strălucitul ofițer Avner, agenții israelieni comit o serie de asasinate, însă "țintele" devin tot mai greu de găsit, propriile lor vieți sunt tot mai des în pericol, iar conștiințele lor, tot mai încărcate.

Vizualizari: 128
Premii: 1 premiu și 4 nominalizari CableACE Awards,1 nominalizare Edgar Allan Poe,3 premii și 3 nominalizari Gemini Awards
DVDRip Avenging Force - Furia răzbunării (1986)

Avenging Force - Furia răzbunării (1986)

Avenging Force - Furia răzbunării (1986)
DVDRip
IMDb: 7.0
Sam Firstenberg
01:38:59

Expertul în arte marțiale Matt Hunter era unul dintre cei mai promițători membri ai armatei, până în ziua în care părinții lui au fost uciși de teroriști, iar el a fost nevoit să se retragă la ferma familiei din Louisiana pentru a avea grijă de sora lui de 12 ani, Sara, și de bunicul lor, Jimmy.

Vizualizari: 150
Premii: N / A
HDRip 720p La chair de l'orchidée (Flesh Of The Orchid) - Senzualitatea orhideei (1975)

La chair de l'orchidée (Flesh Of The Orchid) - Senzualitatea orhideei (1975)

La chair de l'orchidée (Flesh Of The Orchid) - Senzualitatea orhideei (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5,9
Patrice Chéreau
01:50:30

O tânără și foarte bogată moștenitoare e închisă într-un azil psihiatric de către matușa care o crescuse și care vrea s-o împiedice pe fată să intre în posesia averii ce i se cuvine.

Vizualizari: 112
Premii: 2 nominalizari César Awards France
BluRay 720p Basic Instinct – Instinct primar (1992)

Basic Instinct – Instinct primar (1992)

Basic Instinct – Instinct primar (1992)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Paul Verhoeven
02:08:12

Detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigheaza moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta fusese injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale. Pe masura ce ancheta avanseaza, Nick se implica intr-o situatie periculoasa alaturi de trei femei, fiecare din ele fiind suspecte pentru crima achetata. Chaterine Tromell (Sharon Stone) este o scriitoare care duce o viata luxoasa, iar crimele pe care ea le descrie in romane sunt transpuse in realitate. Roxy (Leiloni Sarell) este provocatoarea prietena a Chaterinei, iar Dr. Beth Garner (Jeanne Tripplehorn) este un psiholog din cadrul politiei, cu care Nick colaboreaza la rezolvarea cazului. Nick reuseste tot timpul sa isi duca treaba la bun sfarsit si sa rezolve cu succes cazurile care ii sunt incredintate. Colegii sai sunt de parere ca se implica prea mult in fiecare caz, acest lucru facandu-l sa o ia „razna”. O lista de „accidente” petrecute in timpul investigatiilor si faptul ca Nick a deprins vicul bauturii, i-au adus porecla de „Tragatorul”. De aceasta data, Nick simte ca se afla pe un teren necunoscut, fapt care il scoate din minti, iar dovezile par a avea rolul de a ascunde adevarul. Sedus de Chaterine, Nick este atras intr-un labirint al jocurilor psihologice, dragostei, excesului si crimei, in care singurul lucru pe care te poti baza este instinctul primar.

Vizualizari: 83
Premii: 2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 1 nominalizare Cannes,5 nominalizari Saturn Award,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie + TV Awards,3 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare DVD Exclusive,+ imca 3 premii si 4 nominalizari
VHSRip 720p Wheels of Terror (The Misfit Brigade) - Frontul terorii / Blindatele Morții  (1987)

Wheels of Terror (The Misfit Brigade) - Frontul terorii / Blindatele Morții (1987)

Wheels of Terror (The Misfit Brigade) - Frontul terorii / Blindatele Morții (1987)
VHSRip 720p
IMDb: 5.8
Gordon Hessler
01:40:37

Producţia americană ' The Misfit Brigade ' este un film care înfăţişează ororile războiului , sacrificiile făcute de oameni , eroismul lor în anumite situaţii şi lupta nefirească dată între oameni pentru neatârnare pe de o parte şi expansiune teritorilală pe de altă parte , filmul are o distribuţie de excepţie , distribuţie care îi înfăţişează pe Colonelul Von Weisshagen şi Legionar angajaţi într-un conflict de interese din spatele frontului , unul vrea să supravieţuiască , celălalt să-şi îndeplinească misiunea . Un grup amestecat de prizonieri germani obişnuiţi sunt înrolaţi în armată de un colonel nazist . Guvernul disperat din cauza lipsei de bărbaţi pentru înrolare , le permite libertatea , dacă vor distruge un tren de pe frontul rusesc . Filmul se vrea a fi o pseudo-comedie dar nu este nici pe daparte aşa de amuzant , scenele de război cu avioane , tancuri şi alte maşini de război prezente pe toată durata filmului schimbă această impresie .

Vizualizari: 222
Premii: N / A
WEB-DL 720p Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 7,1
Dick Richards
01:35:10

Detectivul Philip Marlowe (jucat de Robert Mitchum) este angajat de Malloy Moose (Jack O’Halloran), un tip dur care după eliberarea sa din închisoare vrea să-și găsească fosta iubită Velma. Cu toate acestea, fiecare pistă pe care o urmează Marlowe duce la mai multă înșelăciune, minciuni și probleme, iar femeia fatală Velma Valento (Charlotte Rampling), joacă un rol important în toate acestea.

Vizualizari: 140
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu NBR Award,1 nominalizare SIYAD Award
BluRay 720p Niagara (1953)

Niagara (1953)

Niagara (1953)
BluRay 720p
IMDb: 7.0
Henry Hathaway
01:28:51

O pelicula clasica, in care regizorul Henry Hathaway exploreaza limitele naturii umane, gelozia si instinctele criminale. Doua cupluri petrec cateva zile de vacanta intr-o cabana de langa cascada Niagara, timp in care destinele lor se intretaie dramatic. Frumoasa Rose planuieste, cu ajutorul amantului ei, sa scape de sotul extrem de gelos, dar lucrurule iau o turnura imprevizibila.

Vizualizari: 80
Premii: N / A
BluRay 720p Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)
BluRay 720p
IMDb: 7,3
Martin Scorsese
02:07:25

Un recital actoricesc de excepție în regia celebrului Martin Scorsese. Un deținut (Robert de Niro) este eliberat din închisoare după ispășirea pedepsei. El consideră că a fost condamnat pe nedrept, mai ales din cauza procurorului (Nick Nolte). Familia acestuia pare una unită și liniștită, tipic americană, dar va deveni ținta răzbunării diabolice a infractorului. Atât soția (Jessica Lange) cât și fiica (Juliette Lewis), chiar și inocentul câine al casei devin rând pe rând victime ale celei mai eficiente terori: cea psihologică. O răzbunare în care până și asasinatul ar potoli prea puțin resentimentele celui ce crede că a fost nedreptățit. Un avertisment pentru cei care cred că au dreptul de a-i judeca pe alții și că întotdeauna dreptatea este numai de partea lor.

Vizualizari: 58
Premii: 2 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,1 premiu și 2 nominalizari ACCA,1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu și 2 nominalizari CFCA Award,2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări
BluRay 720p Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)

Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)
BluRay 720p
IMDb: 7,7
J. Lee Thompson
01:45:54

"Cape Fear" este ecranizarea cartii lui John D. MacDonald intitulata "The Executioners". Viata avocatului Sam Bowden si a familiei sale devine un cosmar din clipa in care Max Cady e pus in libertate dupa executarea unei pedepse de opt ani de inchisoare, pentru viol si atac la persoana. Dirijand o meticuloasa campanie de terorizare si folosindu-se de cunostintele de drept acumulate in inchisoare, Cady se apropie intai de sotia avocatului, Peggy, si de fiica acestora, adolescenta Nancy, in timp ce Sam apeleaza la autoritati si apoi la un prieten, detectiv particular, incercand sa scape de psihopat, iar hartuirea ia forme de cosmar...Muzica lui Bernard Herrman din 1962 a fost prelucrata de Elmer Bernstein si folosita in remake-ul din 1991. Foarte interesant este ca protagonistii acestui film - Robert Mitchum si Gregory Peck - detin cate un rol episodic in filmul lui Scorsese.

Vizualizari: 70
Premii: N / A
BluRay 720p The Fugitive – Evadatul (1993)

The Fugitive – Evadatul (1993)

The Fugitive – Evadatul (1993)
BluRay 720p
IMDb: 7,8
Andrew Davis
02:10:12

Povestea începe cu condamnarea lui Richard Kimble (Ford), care fusese acuzat pe nedrept de uciderea soției sale. La scurt timp după aceea, Kimble evadează din arest și se luptă să-și dovededească nevinovăția și să-i aducă în fața justiției pe cei care erau responsabili în timp ce este urmărit necruțător de către o echipă de șerifi federali, condusa de șeriful adjunct Samuel Gerard (Jones).

Filmul a beneficiat de un succes comercial și critic, cu încasări la casele de bilete de la nivel mondial de 368.875.760 de dolari față de lun buget de 44 de milioane de dolari. El a fost nominalizat pentru șapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, o raritate pentru un film asociat cu un serial de televiziune, iar Jones a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. El are în prezent un scor de 94% pe Rotten Tomatoes și un rating de "apreciere universală" din partea Metacritic.[2][3] El a avut o continuare, Legea e lege, în care Jones a reluat rolul lui Gerard.

Vizualizari: 44
Premii: 1 premiu și 6 nominalizari Oscar,1 premiu și 3 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,7 nominalizari ACCA,3 nominalizari CFCA Award,1 premiu și 2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări
BluRay 720p Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)

Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)

Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)
BluRay 720p
IMDb: 5,8
John Milius
01:54:46

Danny Glover (Leatheal Weapon) interpreteaza rolul comandantului Frank Camparelli, liderul unei escadrile aviatice trimisa in razboiul din Vietnam. Brad Johnson (Always) joaca rolul pilotului Jake Grafton, un tanar deziluzionat care este insetat de razbunare. Willem Dafoe („Spiderman”) este Cole, soldatul cinic care a fost recrutat este trimis zboare intr-o misiune neautorizata in spatele liniilor inamice. Tinta: un depozit de rachete in Honoi. Avionul: A-6 Intruder, un bombardiere de joasa altitudine, fara mijloace tehnice de aparare. Risc: Curtea Martiala pentru comandantul Camparelli… in cazul in care se intorc in viata.

Vizualizari: 111
Premii: N / A
BluRay 720p Eyes of a Stranger - Ochii unui străin (1981)

Eyes of a Stranger - Ochii unui străin (1981)

Eyes of a Stranger - Ochii unui străin (1981)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Ken Wiederhorn
01:25:21

Vizioneaza filmul Eyes of a Stranger (1981) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Feb. 11, 1981. Genurile acestui film online sunt: Groază, Thriller.
Un reporter suspectează că un vecin înfiorător, care locuiește în clădirea înaltă, vizavi de a ei, este un criminal în serie care terorizează zona Miami.

Vizualizari: 73
Premii: N / A
BluRay 720p He Knows You’re Alone - El știe că ești singur (1980)

He Knows You’re Alone - El știe că ești singur (1980)

He Knows You’re Alone - El știe că ești singur (1980)
BluRay 720p
IMDb: 5.0
Armand Mastroianni
01:33:50

O mireasă reticentă să fie urmărită de un ucigaș în serie care ucide doar mirese și oamenii din jurul lor. În timp ce prietenii ei sunt loviți unul câte unul, un polițist tare renegat, a cărui mireasă fusese ucisă cu ani înainte, încearcă să-l vâneze înainte să fie prea târziu. Între timp, mireasa trebuie să-și dea seama dacă totul este sau nu în imaginația ei, ajutată de fostul ei iubit …

Vizualizari: 67
Premii: N / A
BluRay 720p The Ambushers – Ambuscada (1967)

The Ambushers – Ambuscada (1967)

The Ambushers – Ambuscada (1967)
BluRay 720p
IMDb: 5,4
Henry Levin
01:41:56

O farfurie guvernamentală spațială este deturnată în mijlocul zborului printr-un fascicul laser puternic sub controlul lui Jose Ortega. ICE îi trimite pe agentul Matt Helm la Acapulco, împreună cu Sheila, pentru a recupera farfuria. Matt cade pradă farmecului seducător al agentului inamic Francesca Madeiros.

Vizualizari: 86
Premii: N / A
BluRay 720p 52 Pick-Up – Șantaj (1986)

52 Pick-Up – Șantaj (1986)

52 Pick-Up – Șantaj (1986)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
John Frankenheimer
01:50:19

Viata lui Harry Mitchell (Roy Scheider) – un fabricant din Los Angeles care are o masina frumoasa, o casa mare si o sotie care conduce consiliul orasului- este data peste cap in momentul in care la usa sa apar trei necunoscuti care il santajeaza cu o caseta video, pe care el apare alaturi de tanara sa amanta. Pentru a evita scandalul, Harry nu se duce la politie, ci incearca sa ii pacaleasca pe cei trei indivizi, desi ii este amenintata viata.

Vizualizari: 93
Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films
BluRay 720p EXistenZ (1999)

EXistenZ (1999)

EXistenZ (1999)
BluRay 720p
IMDb: 6.8
David Cronenberg
01:37:09

Allegra Geller, cea mai buna creatoare de jocuri din lume, testeaza noul joc virtual, eXistenZ, in cadrul unui focus grup. De cum incepe jocul, ea este atacata de un asasin fanatic ce foloseste o bizara arma organica. Allegra reuseste sa fuga cu un tanar trainer de la marketing, Ted Pikul, care devine bodyguard-ul ei. Din nefericire, teaca ei, un dispozitiv organic ce continea singura copie a jocului, este deteriorata. Evenimentele ii conduc printr-o multime de aventuri ciudate unde realitatea si actiunile lor sunt imposibil de determinat nici macar din perspectiva jocului.

Vizualizari: 70
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Silver Scream,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare Top 10 Film Award,5 premii Chainsaw Award,1 premiu si 2 nominalizari Genie Awards + alte premii si nominalizari
BluRay 720p Taffin – Irlandezul (1988)

Taffin – Irlandezul (1988)

Taffin – Irlandezul (1988)
BluRay 720p
IMDb: 5.5
Francis Megahy
01:36:21

Mark Taffin, un recuperator irlandez si maestru al artelor martiale, este rugat de locuitorii micului oras in care a copilarit sa-i ajute sa opreasca distrugerea comunitatii lor de expansiunea industriei chimice in zona. Desi metodele folosite de Taffin sunt cunoscute si detestate de locuitorii orasului, acesta pare a fi unica sansa de salvare. Imediat dupa ce recuperatorul se implica in aceasta actiune descopera ca santajul, coruptia politica si asasinatele sunt doar cateva dintre “strategiile de dezvoltare” ale companiei chimice. Mai mult, vazand ca lucrurile merg prost, pana si locuitorii orasului se intorc impotriva lui Taffin.

Vizualizari: 116
Premii: N / A
BluRay 1080p The Rock – Fortăreața (1996)

The Rock – Fortăreața (1996)

The Rock – Fortăreața (1996)
BluRay 1080p
IMDb: 7.4
Michael Bay
02:16:29

Generalul de marina Francis X Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor sai morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz. Daca revendicarile nu ii vor fi satisfacute, Hummel va trimite asupra orasului San Francisco rachete cu gaz otravitor. Pentru a-i anihila planurile, la fata locului sunt trimisi un expert in arme chimice (Nicolas Cage) si un fost spion britanic (Sean Connery), aflat de multi ani in inchisorile americane.

Vizualizari: 81
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 nominalizari Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu BMI Film Music,1 nominalizare C.A.S. Award,1 premiu Golden Screen,1 premiu si 2 nominalizari MTV Movie Award,2 premii Blockbuster Entertainment + alte premii si nominalizari
HDRip 720p The House On Carroll Street - Casa de pe strada Carroll (1987)

The House On Carroll Street - Casa de pe strada Carroll (1987)

The House On Carroll Street - Casa de pe strada Carroll (1987)
HDRip 720p
IMDb: 6.1
Peter Yates
01:41:21

Washington D.C., 1951. Pierzandu-si slujba pentru ca a fost etichetata drept comunista, o femeie incearca sa divulge un complot pus la cale de serviciile de spionaj. In mod repetat, prezentand argumente variate, ea incearca sa convinga un agent FBI ca ea a este prinsa intr-o conspiratie de proportii.

Vizualizari: 159
Premii: 1 premiu Mystfest
BluRay 720p Walking Tall Part II - Şeriful din Tennessee Partea 2 (Praf și pulbere Partea 2) (1975)

Walking Tall Part II - Şeriful din Tennessee Partea 2 (Praf și pulbere Partea 2) (1975)

Walking Tall Part II - Şeriful din Tennessee Partea 2 (Praf și pulbere Partea 2) (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.1
Earl Bellamy
01:49:24

Walking Tall Partea 2 aka Sfârşitul legendei este continuarea filmului „Crime Tall” din 1975, Walking Tall. Walking Tall Part 2 a fost regizat de Earl Bellamy, și produs de Charles A. Pratt. Filmul îl joacă pe Bo Svenson în rolul lui Buford Pusser, în locul lui Joe Don Baker care l-a jucat pe Pusser în primul film Walking Tall.
Șeriful Buford Pusser își continuă războiul personal cu cei care i-au ucis nevasta la sfârșitul anilor `60 în Tennessee.

Vizualizari: 132
Premii: N / A
BluRay 720p Walking Tall – Şeriful din Tennessee (Praf și pulbere) (1973)

Walking Tall – Şeriful din Tennessee (Praf și pulbere) (1973)

Walking Tall – Şeriful din Tennessee (Praf și pulbere) (1973)
BluRay 720p
IMDb: 7,0
Phil Karlson
02:04:59

Un fost luptător de wrestler, a cărui soție vrea să se liniștească la casa lor, se mută în orașul lui natal din Tennessee, unde plănuiește să intre în afaceri cu tatăl lui. Dar el este șocat când descoperă neregulile care se petrec pe acolo. Când devine victimă a corupției se decide să candideze pentru postul de șerif. Și când îl câștigă incepe un razboi personal…

Vizualizari: 163
Premii: N / A
HDRip 720p Les Innocents aux mains sales (Dirty Hands) - Inocenţi cu mâini murdare (1975)

Les Innocents aux mains sales (Dirty Hands) - Inocenţi cu mâini murdare (1975)

Les Innocents aux mains sales (Dirty Hands) - Inocenţi cu mâini murdare (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.9
Claude Chabrol
01:56:45

Saint Tropez, 1975. Julie Wormster si amantul ei, scriitorul si vecinul Jeff Marle, pun la cale uciderea bogatului ei sot, Louis, care e betiv si impotent. Dar lucrurile scapa de sub control si Julie se trezeste din vanator, victima.

Vizualizari: 137
Premii: N / A
BluRay 720p Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Dan Curtis
01:12:03

Trilogy of Terror (cu sensul de Trilogia terorii) este un film american de antologie de groază de televiziune din 1975 care este regizat de Dan Curtis cu actrița Karen Black în rolurile principale. Este format din trei segmente, fiecare bazat pe povestiri scurte fără legătură între ele scrise de Richard Matheson. Prima povestire prezintă o profesoară de colegiu care caută răzbunare după ce a fost violată; a doua povestire este despre surori gemene care au o relație bizară; iar a treia povestire arată o femeie terorizată de o păpușă fetiș Zuni în apartamentul ei. Black joacă în toate cele trei segmente și are un rol dublu în cel de-al doilea segment.

Filmul a fost difuzat pentru prima dată ca filmul săptămânii la ABC, pe 4 martie 1975. Black a renunțat inițial la proiect, dar a revenit atunci când soțul ei din aceea perioadă, Robert Burton, a fost distribuit în primul segment "Julie". În 1996 a fost lansat un film de televiziune intitulat Trilogy of Terror II, scris și regizat de Dan Curtis.

Vizualizari: 139
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare TV Land Awards
1 2 3 ... 18 19 »