Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p The Shootist - Pistolarul (1976)

The Shootist - Pistolarul (1976)

The Shootist - Pistolarul (1976)
BluRay 720p
IMDb: 7,6
Don Siegel
01:38:59

J.B. Books este de multa vreme considerat o legenda a vestului. Desi batran si bolnav, el decide sa porneasca intr-o noua aventura. Cunoscutul justitiar e decis sa faca din nou dreptate.
Chiar daca medicul lui, Hostetler, il anunta ca are cancer si ca zilele ii sunt numarate, Books isi doreste sa moara la datorie, intr-un duel. In cele doua luni pe care le mai are de trait, el isi regleaza conturile cu dusmanii lui mai vechi, incluzandu-i pe cartoforul Pulford si seriful Thibido. Mai mult, el isi face prieteni noi, in persoana unei vaduve capoase si a fiului ei, care-l considera pe John un erou. Decaderea lui John e dublata de declinul Vestului Salbatic, situatie sugerata de numarul tot mai mare de automobile care apar la acea vreme pe strazile oraselor americane.

Vizualizari: 19
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu NBR Award,1 nominalizare WGA Award
BluRay 1080p I Giorni Dell'ira (Day of Anger) - Ziua răzbunării (1967)

I Giorni Dell'ira (Day of Anger) - Ziua răzbunării (1967)

I Giorni Dell'ira (Day of Anger) - Ziua răzbunării (1967)
BluRay 1080p
IMDb: 7.1
Tonino Valerii
01:53:51

Vizioneaza filmul Day of Anger – Ziua Răzbunării (1967) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Dec. 19, 1967. Genurile acestui film online sunt: Western.
Scott Mary, un tânăr modest, face munca de jos în Clifton fără a se plânge: ridică gunoiul, curăţă toaletele, mătură străzile. Asta până când un pistolar soseşte în oraş şi începe să îl înveţe şi să îl ghideze. Sub tutela sa, Scott se maturizează şi se schimbă într-atât, încât curând începe să incline altfel balanţa puterii în oraş.

Vizualizari: 17
Premii: N / A
BluRay 720p The Quick and the Dead – Mai iute ca moartea (1995)

The Quick and the Dead – Mai iute ca moartea (1995)

The Quick and the Dead – Mai iute ca moartea (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.4
Sam Raimi
01:47:46

Unul dintre maestri stilului western, Sam Reimi, reuseste cu Mai iute ca moartea sa impinga genul intr-un fel de postmodernism cu accente absurde care socheaza privitorul prin intensitatea fortei vizuale a peliculei. Ingeniosul regizor are de asemenea meritul de a aduna in distributie sase mari actori – Gene Hackman, Russel Crowe, Sharon Stone, Leonardo di Caprio, Gary Sinise si Lance Henriksen. Povestea se invarte in jurul unui concurs intre cei mai iuti de mana pistolari din Vestul Salbatic la care isi anunta prezenta, Ellen (Sharon Stone), o tipa misterioasa si atragatoare, smecherasul The Kid (Di Caprio), pacifistul Cort (Russel Crowe) si Herod, infamul primar al oraselului Redemption, locul unde se desfasoara sangeroasa competitie. Infruntarea pistolarilor va declansa pasiuni si dorinte de razbunare. Ellen va trai o aventura cu The Kid, iar Herod, organizatorul grotescului turneu va dori, de asemenea, sa-i pice la asternut focoasa pistolara. Numai ca Ellen nu poate uita o nedreptate pe care acesta i-a facut-o in trecut, astfel ca interesele ei raman pur vindicative. Dupa mai multe dueluri spectaculoase, in joc mai raman chiar Helen si Herod.

Vizualizari: 24
Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA
BluRay 720p The Last Outlaw – Ultimul bandit (1993)

The Last Outlaw – Ultimul bandit (1993)

The Last Outlaw – Ultimul bandit (1993)
BluRay 720p
IMDb: 6.3
Geoff Murphy
01:32:52

Pentru unii, Războiul Civil nu s-a încheiat niciodată. Graff (Mickey Rourke) este un astfel de om. Împreună cu banda sa de foști soldați ai Confederației, el bate țara în lung și-n lat jefuind băncile yankeilor. Graff e dur și oamenii săi îl urmează până în pânzele albe… adică până când un jaf se transformă într-un veritabil masacru. Când Graff amenință că va omorî un membru al bandei rănit în schimbul de focuri, Eustis (Dermot Mulroney), mâna sa dreaptă, își dă seama că Graff este un asasin nemilos și că trebuie oprit. Prima sa greșeală e să-l împuște pe Graff față în față. A doua e să nu-l îngroape… În timp ce Eustis pornește cu banda către granița mexicană, el își dă seama nu numai de faptul că Graff e viu, dar și că îi vânează, cu sânge rece, unul câte unul. Eustis trebuie să se confrunte cu omul care l-a învățat tot ceea ce știe – un om însetat de sânge și de răzbunare. Întrebarea este – cum învingi un astfel de om? Răspunsul se află într-un pistol cu piedica ridicată.

Vizualizari: 32
Premii: N / A
HDRip 720p Killer Kid -  Copilul Ucigaș (1967)

Killer Kid - Copilul Ucigaș (1967)

Killer Kid - Copilul Ucigaș (1967)
HDRip 720p
IMDb: 5.9
Leopoldo Savona
01:37:48

Căpitanul Morrison trece graniţa în Mexic deghizat în celebrul pistolar Killer Kid, cu misiunea de a anihila contrabanda cu arme pentru revoluţie, de la graniţă. Reuşeşte să se infiltreze între revoluţionarii conduşi de El Santo. Unul dintre revoluţionari este totuşi suspicios şi nu are încredere în gringo.
Căpitanul se îndrăgosteşte de fiica liderului, fermecătoarea Mercedes şi pe măsură ce trece timpul înţelege idealurile care care îi ghidează pe rebeli în lupta lor împotriva cruzimii şi corupţiei guvernanţilor.

Vizualizari: 95
Premii: N / A
BluRay 1080p Hud - Hud, Texanul (1963)

Hud - Hud, Texanul (1963)

Hud - Hud, Texanul (1963)
BluRay 1080p
IMDb: 7,8
Martin Ritt
01:51:39

Sapte premii Oscar, acesta este rezultatul muncii regizorului Martin Ritt (The Front, Sounder, Norma Rae) care l-a îndrumat pe Paul Newman spre nominalizarea pentru cel mai bun actor în rol principal în cadrul Premiilor Oscar, pentru rolul lui Hud Bannon, fiul rebel care se aflã într-un perpetuu conflict cu bãtrânul sãu tatã, un respectabil proprietar de ranch.
Hud Bannon, un tânăr fermier din Texas, întină tot ceea ce atinge. Între acesta și Homer, principialul său tată, există un conflict care nu numai că nu dă semne a se rezolva vreodată, ci se adâncește tot mai mult.

Vizualizari: 66
Premii: 3 premii si 4 nominalizari Oscar,1 premiu si 2 nominalizari BAFTA,5 nominalizari Globul de Aur,1 nominalizare DGA Award,4 premii Golden Laurel,3 premii NBR Award,1 premiu National Film Registry,2 premii si 3 nominalizari NYFCC Award,1 premiu WGA Award
BluRay 720p Last Train from Gun Hill - Ultimul tren din Gun Hill (1959)

Last Train from Gun Hill - Ultimul tren din Gun Hill (1959)

Last Train from Gun Hill - Ultimul tren din Gun Hill (1959)
BluRay 720p
IMDb: 7.4
John Sturges
01:34:18

Monstrii sacrii ai marelui ecran, Kirk Douglas si Anthony Quinn, joacã în acest thriller western, realizat de aclamatul regizor John Sturges (Gunfight at the O.K. Corral, Marea evadare). Ofiterul Matt Morgan (Douglas) jurã sã-l aducã în fata justitiei pe tânãrul ucigas al sotiei sale – o misiune complicatã, mai ales cã tatãl suspectului este “baronul” suprem al cirezilor de vite, Craig Belden (Quinn), dar si prietenul sãu de multã vreme. Oricum, Morgan este hotãrât sã-l prindã pe criminal si sã ia trenul de la ora 9:00. Suspansul atinge cote maxime atunci când Morgan se trezeste singur în oras, prizonier al lui Belden si al ucigasilor lui, care si-au propus sã-l vâneze si sã-l omoare. În aceastã dramã magnificã apar deasemenea Carolyn Jones si Earl Holliman.

Vizualizari: 131
Premii: 1 Nominalizare Golden Laurel
WEB-DL 720p There Was a Crooked Man... - Era un ticălos... (1970)

There Was a Crooked Man... - Era un ticălos... (1970)

There Was a Crooked Man... - Era un ticălos... (1970)
WEB-DL 720p
IMDb: 7,0
Joseph L. Mankiewicz
02:03:24

Șarmul, inteligența și succesul în „cariera” de criminal nu l-au ferit pe Paris Pitman Jr. să intre pentru zece ani la închisoare, în mijlocul deșetului Arizona. Dar acești ani ar trebui să treacă repede, de vreme ce o recompensă de 500.000 de dolari îl așteaptă ascunsă, numai de el știută. Iar noul și idealistul director de închisoare nu-l face pe Pitman decât să se gândească la faptul că va pune mâna pe bani mult mai repede. Începe să-i manipuleze pe toți ca să-și atincă țelul.

Vizualizari: 66
Premii: N / A
BluRay 720p City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold – O pacoste de comoară (1994)

City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold – O pacoste de comoară (1994)

City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold – O pacoste de comoară (1994)
BluRay 720p
IMDb: 5,5
Paul Weiland
01:55:36

Ziua celei de-a 40-a aniversari a lui Mitch Robbins (Billy Crystal) nu pare sa fie inceput tocmai cu dreptul. Dupa ce ca avusese o zi grea la serviciu, odata ajuns acasa, Mitch are neplacuta surpriza de a-l gasi tolanit pe canapeaua sa pe Glen, nimeni altul decat fratele sau, considerat oaia neagra a familiei. Cu toate acestea, Mitch tot mai spera ca ar putea petrece o seara minunata alaturi de sotia sa. La un moment dat insa, Mitch descopera din intamplare o harta care-l face sa-si piarda mintile deoarece harta cu pricina indica cu exactitate locul unde se afla o comoara deosebit de valoroasa. Mitch se alerteaza la maximum si hotaraste ca impreuna cu prietenul sau Phil Berquist (Daniel Stern), dar si cu fratele sau Glen de care nu se poate descotorosi cu una cu doua sa porneasca in cautarea comorii.

Vizualizari: 58
Premii: 1 Nominalizare Razzie Award,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
BluRay 720p City Slickers – Orășenii (1991)

City Slickers – Orășenii (1991)

City Slickers – Orășenii (1991)
BluRay 720p
IMDb: 6,8
Ron Underwood
01:53:53

Cativa prieteni ce trec printr-o criza de personalitate, se hotarasc ca cel mai bun mijloc de relaxare ar fi o excursie ca intre baieti in mijlocul salbaticiunii. Ajunsi acolo ei vor fi invatati cum sa ajunga adevarati cowboy. Ei vor avea timp sa se cunoasca mai bine si sa descopere ce inseamna adevarata prietenie.

Vizualizari: 76
Premii: 1 premiu Oscar,1 nominalizare 20/20 Awards,2 premii si 2 nominalizari American Comedy Award,1 premiu ASCAP Award,1 nominalizare Artios Award,1 nominalizare CFCA Award,1 premiu si 2 nominalizari Globul de Aur + alte premii
WEB-DL 1080p Goin’ South – Spre sud (1978)

Goin’ South – Spre sud (1978)

Goin’ South – Spre sud (1978)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6,2
Jack Nicholson
01:48:42

Henry Moon (Jack Nicholson) este închis și condamnat la moarte, iar singura, ultima lui speranță este aceea că va apărea o femeie destul de naivă încât să vrea să se căsătorească cu el. Tate (Mary Steenburgen) este proprietara unei mine și are mare nevoie de un bărbat care să o ajute în afacerea ei. Șeriful îl avertizează pe Moon despre ceea ce i se va întâmpla dacă o va părăsi pe femeie. Cei doi încearcă să construiască o relație pornind de la nevoia și așteptările pe care le au unul față de celălalt, asta în ciuda faptului că nu par a avea nimic altceva în comun.

Vizualizari: 56
Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur
BluRay 720p A Pistol for Ringo (Una pistola per Ringo) - Baladă din Valea Morții (1965)

A Pistol for Ringo (Una pistola per Ringo) - Baladă din Valea Morții (1965)

A Pistol for Ringo (Una pistola per Ringo) - Baladă din Valea Morții (1965)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Duccio Tessar
01:39:02

Dupa ce jefuieste banca din oras, o banda de raufacatori se adaposteste la o ferma din apropiere, unde locuia chiar iubita serifului si tatal acesteia. Si cum situatiile disperate cer masuri disperate, seriful este de acord sa-l elibereze din inchisoare pe Ringo (Giuliano Gemma), in schimbul ajutorului sau pentru a-si salva iubita si a-i prinde pe raufacatori.

Vizualizari: 80
Premii: N / A
BluRay 720p Tap Roots - Radacini primare (1948)

Tap Roots - Radacini primare (1948)

Tap Roots - Radacini primare (1948)
BluRay 720p
IMDb: 6,6
George Marshall
01:48:55

Tap Roots este un film de război occidental Technicolor din 1948, setat în timpul războiului civil american. Acesta se bazează foarte vag pe povestea de viață a lui Newton Knight, un proprietar al unei ferme care a încercat să-i seceteze județul Jones din Mississippi.
În anii 1860, fondatorii plantației Dabney din Levington trăiesc o tragedie atunci când refuză să se alăture oricărei părți ale războiului civil american.

Vizualizari: 83
Premii: N / A
BluRay 720p Horizons West - Trădătorul din Texas (1952)

Horizons West - Trădătorul din Texas (1952)

Horizons West - Trădătorul din Texas (1952)
BluRay 720p
IMDb: 6,2
Budd Boetticher
01:20:59

În timp ce fratele său, Neal, și prietenul acestuia vor să devină fermieri după încheierea Războiului Civil, Dan Hammond își dorește o viață mai aventuroasă în Vestul Sălbatic. Prin metode mai mult sau mai puțin ortodoxe, el clădește un adevărat imperiu pe care-l apără cu o mulțime de oameni înarmați. În cele din urmă, cinstitul Neal este nevoit să-și înfrunte fratele devenit un adevărat dictator.

Vizualizari: 215
Premii: N / A
BluRay 720p California (1977)

California (1977)

California (1977)
BluRay 720p
IMDb: 6,7
Michele Lupo
01:40:04

La sfarsitul razboiului atunci cand cei ce au scapat cu viata se indreapta spre case, soldatii mai descopera odata, daca era necesar ca cei ramasi acasa nu ii pretuiesc la adevarata lor valoare. Michale „California” Random se imprieteneste cu tanarul si idealistul Willy, si impreuna ei incearca sa isi gaseasca drumul inapoi spre casa.

Vizualizari: 230
Premii: N / A
BluRay 720p Johnny Colt (Starblack) - Steaua Neagră (1966)

Johnny Colt (Starblack) - Steaua Neagră (1966)

Johnny Colt (Starblack) - Steaua Neagră (1966)
BluRay 720p
IMDb: 5,8
Giovanni Grimaldi
01:32:46

În statul New Mexico din Vestul Sălbatic, un Robin Hood cu mască duce o cruciadă împotriva unui bancher corupt și fără scrupule, care-și conduce orășelul cu mână de fier.
Starblack este un erou care se îmbracă în negru, iar fața îi este acoperită de o eșarfă neagră și poartă în cămașă o stea neagră, pe care o lasă mereu la scena întreprinderilor sale, ca simbol al dreptății.

Vizualizari: 178
Premii: N / A
BluRay 720p Blutsbrüder (Blood Brothers) - Frați de cruce (1975)

Blutsbrüder (Blood Brothers) - Frați de cruce (1975)

Blutsbrüder (Blood Brothers) - Frați de cruce (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5,2
Werner W. Wallroth
01:31:55

Un sat indian este atacat de armata americană. Indienii sunt ucişi în masă, cu cruzime. Harmonika, unul dintre soldați, este dezgustat de crimele împotriva femeilor și a copiilor nevinovați. El decide să părăsească armata, şi merge să trăiască cu indienii, îndrăgostindu-se de o femeie din tribul acestora. Harmonika devine prieten foarte bun cu Härter Felsen, unul dintre cei mai curajoşi indieni, indieni pe care îi va respecta, înţelegând că aceştia nu sunt bestii.

Vizualizari: 178
Premii: N / A
BluRay 720p Take A Hard Ride (La Chevauchée Terrible) - Drumul Cel Mai Greu (1975)

Take A Hard Ride (La Chevauchée Terrible) - Drumul Cel Mai Greu (1975)

Take A Hard Ride (La Chevauchée Terrible) - Drumul Cel Mai Greu (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5,8
Antonio Margheriti
01:42:50

În orașul Sonora ajunge un transport de 86.000 de dolari. Această mare sumă de bani va provoca în curînd o hecatombă fără precedent.
Mai mulți oameni vor încerca să pună mîna pe bani: un vînător de prime, o bandă și însuși Șeriful..

Vizualizari: 358
Premii: N / A
BluRay 720p The Second Time Around (A Star in the West) - Şeriful În Fustă (1961)

The Second Time Around (A Star in the West) - Şeriful În Fustă (1961)

The Second Time Around (A Star in the West) - Şeriful În Fustă (1961)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Vincent Sherman
01:38:41

În 1911, o văduvă cu doi copii părăsește New York-ul pentru Arizona, se mută la o fermă și mai târziu este aleasă șerif. Un escroc și un fermier se luptă pentru afecțiunea ei.

Vizualizari: 236
Premii: 2 nominalizari Golden Laurel
BluRay 720p Light the Fuse... Sartana Is Coming (Una nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana) - Vine Sartana! (1970)

Light the Fuse... Sartana Is Coming (Una nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana) - Vine Sartana! (1970)

Light the Fuse... Sartana Is Coming (Una nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana) - Vine Sartana! (1970)
BluRay 720p
IMDb: 6,6
Giuliano Carnimeo
01:39:38

Vizioneaza filmul Light the Fuse… Sartana Is Coming – Vine Sartana! (1970) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Dec. 24, 1970. Genurile acestui film online sunt: Western.
Povestea Sartana continuă în aceste patru filme western spaghetti construite în jurul personajului principal, un răzbunător denumit „James Bond al Vestului”.

Vizualizari: 158
Premii: 1 nominalizare Saturn Award
BluRay 720p I'll Sell My Skin Dearly (Vendo cara la pelle) - Fiul Lui Shane (1968)

I'll Sell My Skin Dearly (Vendo cara la pelle) - Fiul Lui Shane (1968)

I'll Sell My Skin Dearly (Vendo cara la pelle) - Fiul Lui Shane (1968)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
Ettore Maria Fizzarotti
01:27:44

Vizioneaza filmul I’ll Sell My Skin Dearly – Îmi vând scump pielea (1968) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de May. 16, 1968. Genurile acestui film online sunt: Western.
Dorind să răzbune atacul violent asupra familiei sale, un tânăr pistolar pleacă într-o misiune care atrage asupra lui pericole, dar și noi relații de afecțiune.

Vizualizari: 197
Premii: N / A
BluRay 720p Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)

Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)

Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)
BluRay 720p
IMDb: 5,9
Walter Hill
01:37:55

Wild Bill Hickok, celebrul om al legii si pistolar al Vestul Salbatic, este bantuit de amintirile din trecutul lui si de reputatia sa. Este iubit de catre Calamity Jane, dar el nu o poate iubi. Tanarul Jack McCall il cauta pe Bill, fiindca acesta si-a parasit copilul si a nenorocit viata mamei acestuia. McCall a promis ca Bill va plati cu viata.

Vizualizari: 253
Premii: 2 nominalizari National Society of Film Critics Awards,1 nominalizare New York Film Critics Circle Awards
HDRip 720p I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo) - Cei trei care au speriat Vestul (1968)

I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo) - Cei trei care au speriat Vestul (1968)

I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo) - Cei trei care au speriat Vestul (1968)
HDRip 720p
IMDb: 5.5
Enzo G. Castellari
01:31:19

In filmul One Dollar Too Many un jefuitor de banci, deghizat in preot, este fortat sa faca echipa cu un alt hot pentru a reusi sa scoata banii din banca. Insa imprejurarile ii sunt din nou nefavorabile si ajutorul sau se face nevazut cu banii. Pentru a putea pleca in urmarirea ajutorului sau necinstit si a banilor, falsul preot este iar nevoit sa se asocieze cu un jucator de carti profesionist, care castigase o parte din banii depusi la banca jefuita si este hotarat sa ii recupereze. Va reusi oare vreun membru al acestui trio bizar sa pastreze banii furati?

Vizualizari: 363
Premii: N / A
BluRay 1080p Django (1966)

Django (1966)

Django (1966)
BluRay 1080p
IMDb: 7.2
Sergio Corbucci
01:31:37

Intr-un orasel aproape abandonat de langa granite cu Mexicul, isi face aparitia un barbat misterios, Django, tarand dupa el un sicriu… Atunci cand salveaza o femeie si este atacat, isi da seama ca este prins la mijloc intre banditii yankei si cei mexicani, devenind in scurt timp pionul principal al acestui conflict…

Vizualizari: 471
Premii: N / A
BluRay 720p Three Amigos! – Cei trei care au speriat Mexicul (1986)

Three Amigos! – Cei trei care au speriat Mexicul (1986)

Three Amigos! – Cei trei care au speriat Mexicul (1986)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
John Landis
01:42:46

Dusty Bottoms, Lucky Day și Ned Nederlander, trei actori fără prea mare succes ai Hollywood-ului de pe vremea filmului mut, acceptă un contract în Mexic după ce au fost nevoiți să părăsească Cetatea filmului nu tocmai pe ușa din față. Ei trebuie să interpreteze rolurile care i-au consacrat ca … actori mediocri, și anume acelea de vajnici apărători ai dreptății și neînfricați luptători împotriva bandiților de toate națiile. Ceea ce nu știu cei trei actori rămași fără slujbă este faptul că de data aceasta nu au cum să rateze rolurile, iar interpretarea lor va fi cât se poate de convingătoare, pentru că… totul va fi real! El Guapo, cel pe care actorii falimentari îl credeau un coleg de breaslă, este în realitate crudă căpetenie a unei bande de tâlhari. El a răpit-o pe Carmen, frumoasa fiica a șerifului, pentru a se răzbuna pe localnici. Astfel, toate speranțele sătenilor se îndreaptă spre cei trei actori, care de data aceasta nu vor putea fi salvați de căderea cortinei.

Vizualizari: 307
Premii: N / A
BluRay 1080p Fort Apache - Fortul apașilor (1948)

Fort Apache - Fortul apașilor (1948)

Fort Apache - Fortul apașilor (1948)
BluRay 1080p
IMDb: 7,5
John Ford
02:07:53

Dupa incheierea Razboiului de secesiune, colonelul Owen Thursday este numit comandantul unui fort izolat din tinutul indienilor apasi. Se deplaseaza la noul sau post, impreuna cu ingenua sa fiica, Philadelphia, hotarat sa faca ordine, dar mai ales sa demonstreze sefilor ca un erou ca el nu merita sa fie surghiunit intr-o astfel de salbaticie. Egocentrismul, aroganta si, in ultima instanta, nepriceperea colonelului, declanseaza un lant de conflicte – atat in interiorul fortului, cat si intre soldati si indieni, conflicte pe care iscusitul capitan Kirby incearca, pe cat posibil, sa le aplaneze. Insa comandantul nu e usor de oprit, astfel incat se ajunge la infruntare directa cu indienii si, in final, la dezastru.

Vizualizari: 516
Premii: 2 premii Locarno International Film Festival,1 nominalizare WGA Award
BluRay 720p I quattro dell'apocalisse (The Four of the Apocalypse) - Cei patru ai Apocalipsei (1975)

I quattro dell'apocalisse (The Four of the Apocalypse) - Cei patru ai Apocalipsei (1975)

I quattro dell'apocalisse (The Four of the Apocalypse) - Cei patru ai Apocalipsei (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.4
Lucio Fulci
02:07:15

Four of the Apocalypse este un film italian Spaghetti Western din 1975 regizat de Lucio Fulci și cu Fabio Testi, Tomas Milian, Lynne Frederick și Michael J. Pollard în rolurile principale.
Patru infractori mărunți, trei bărbați și o femeie, cutreieră prin vestul salbatic din Utah unde sunt vânați de un bandit sadic.

Vizualizari: 319
Premii: N / A
BluRay 1080p Bite the Bullet - Cursa de 700 de mile / Muşcă Glontele (1975)

Bite the Bullet - Cursa de 700 de mile / Muşcă Glontele (1975)

Bite the Bullet - Cursa de 700 de mile / Muşcă Glontele (1975)
BluRay 1080p
IMDb: 6.7
Richard Brooks
02:11:07

Bite the Bullet este un film american american occidental din 1975, scris, produs și regizat de Richard Brooks și jucat de Gene Hackman, Candice Bergen și James Coburn, cu Ian Bannen, Jan-Michael Vincent, Ben Johnson și Dabney Coleman în rolurile de susținere.

Vizualizari: 464
Premii: 2 nominalizari Oscar,1 premiu Western Heritage Awards
BluRay 720p Il bianco, il giallo, il nero - Cel Alb, Cel Galben, Cel Negru (1975)

Il bianco, il giallo, il nero - Cel Alb, Cel Galben, Cel Negru (1975)

Il bianco, il giallo, il nero - Cel Alb, Cel Galben, Cel Negru (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
Sergio Corbucci
01:45:49

Il bianco, il giallo, il nero, western, film italian apărut în anul 1975, regia Sergio Corbucci.
Titlul alternativ: The White, the Yellow, and the Black, Samurai, Shoot First… Ask Questions Later, El blanco, el amarillo y el negro, Le blanc, le jaune et le noir, Ring Around the Horse’s Tail

Vizualizari: 470
Premii: N / A
WEB-DL 1080p Un Genio, Due Compari, un Pollo (A Genius, Two Partners and a Dupe) - Un geniu, doi prieteni si un idiot (1975)

Un Genio, Due Compari, un Pollo (A Genius, Two Partners and a Dupe) - Un geniu, doi prieteni si un idiot (1975)

Un Genio, Due Compari, un Pollo (A Genius, Two Partners and a Dupe) - Un geniu, doi prieteni si un idiot (1975)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6.3
Damiano Damiani, Sergio Leone
02:03:25

Un genio, due compari, un pollo, comedie western, film aparut in 1975, regia Damiano Damiani și Sergio Leone.
In rolurile principale: Terence Hill, Miou-Miou, Robert Charlebois.
Titlul alternativ: A Genius, Two Friends, and an Idiot / A Genius, Two Partners and a Dupe / Nobody’s the Greatest

Vizualizari: 384
Premii: 1 premiu Golden Screen Germany
HDRip 720p And the Crows Will Dig Your Grave - Vulturii Îți Vor Săpa Groapa (1971)

And the Crows Will Dig Your Grave - Vulturii Îți Vor Săpa Groapa (1971)

And the Crows Will Dig Your Grave - Vulturii Îți Vor Săpa Groapa (1971)
HDRip 720p
IMDb: 6.2
Juan Bosch
01:21:41

And the Crows Will Dig Your Grave (spaniolă: Los buitres cavarán tu fosa) este un film western spaniol din 1971 regizat de Juan Bosch și cu Craig Hill, Fernando Sancho și Dominique Boschero în rolurile principale. Este compus de Bruno Nicolai.

Vizualizari: 431
Premii: N / A
BluRay 720p The Boldest Job in the West - Cel Mai Fabulos Jaf Din Vest (1972)

The Boldest Job in the West - Cel Mai Fabulos Jaf Din Vest (1972)

The Boldest Job in the West - Cel Mai Fabulos Jaf Din Vest (1972)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
José Antonio de la Loma
01:36:21

The Boldest Job in the West (spaniolă: El más fabuloso golpe del Far-West) este un film occidental din 1972 regizat de José Antonio de la Loma și în care joacă Mark Edwards, Carmen Sevilla și Charly Bravo. [1] Filmul este un Spaghetti Western, coprodus de Franța, Italia și Spania. O bandă intenționează să scoată un jaf la bancă fără să verse sânge, dar încercarea lor coboară rapid într-un masacru.

Vizualizari: 388
Premii: N / A
1 2 3 ... 23 24 »