Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Eyes of a Stranger - Ochii unui străin (1981)

Urmărește filmul Eyes of a Stranger - Ochii unui străin (1981) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Thriller . Filmul online Eyes of a Stranger - Ochii unui străin (1981) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 105

Categoria: Horror, Thriller

Regizor: Ken Wiederhorn

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: on Kurz , Eric L. Bloom

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.0

Vizioneaza filmul Eyes of a Stranger (1981) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Feb. 11, 1981. Genurile acestui film online sunt: Groază, Thriller.
Un reporter suspectează că un vecin înfiorător, care locuiește în clădirea înaltă, vizavi de a ei, este un criminal în serie care terorizează zona Miami.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: