Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.6
Dan Curtis
01:12:03

Trilogy of Terror (cu sensul de Trilogia terorii) este un film american de antologie de groază de televiziune din 1975 care este regizat de Dan Curtis cu actrița Karen Black în rolurile principale. Este format din trei segmente, fiecare bazat pe povestiri scurte fără legătură între ele scrise de Richard Matheson. Prima povestire prezintă o profesoară de colegiu care caută răzbunare după ce a fost violată; a doua povestire este despre surori gemene care au o relație bizară; iar a treia povestire arată o femeie terorizată de o păpușă fetiș Zuni în apartamentul ei. Black joacă în toate cele trei segmente și are un rol dublu în cel de-al doilea segment.

Filmul a fost difuzat pentru prima dată ca filmul săptămânii la ABC, pe 4 martie 1975. Black a renunțat inițial la proiect, dar a revenit atunci când soțul ei din aceea perioadă, Robert Burton, a fost distribuit în primul segment "Julie". În 1996 a fost lansat un film de televiziune intitulat Trilogy of Terror II, scris și regizat de Dan Curtis.

Vizualizari: 27
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare TV Land Awards
WEB-DL 720p L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)

L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)

L'incorrigible (Incorrigible) - Incorigibilul (1975)
WEB-DL 720p
IMDb: 6.6
Philippe de Broca
01:39:19

Abia ieșit din închisoare, Victor Vauthier își reia activitățile ilegale, revenind rapid la stilul său obișnuit de viață. Chiar dacă e cucerit de farmecul lui Marie-Charlotte Pontalec , asistenta socială desemnată să-l ajute în reintegrarea socială, asta nu-l împiedică să-și pregătească relaxat viitoarea lovitură: furtul unui tablou de o inestimabilă valoare.

Vizualizari: 42
Premii: 1 premiu Golden Screen Germany
HDRip Keetje Tippel - Katie Tippel (1975)

Keetje Tippel - Katie Tippel (1975)

Keetje Tippel - Katie Tippel (1975)
HDRip
IMDb: 6.6
Paul Verhoeven
01:47:08

Tânăra Keetje se mută la Amsterdam în 1881 împreună cu familia ei săracă și este condusă la prostituție pentru a supraviețui. În acest proces, ea vede influența coruptă a banilor.

Vizualizari: 66
Premii: N / A
BluRay 720p Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)

Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)

Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)
BluRay 720p
IMDb: 7.8
Lina Wertmüller
01:56:30

Pasqualino Settebellezze e un tanar italian ce are un sarm aparte, este foarte carismatic. El are sapte surori care il adora, si se vede intr-o zi nevoit sa comita o crima pentru a o apara pe Concetta. Prietenul Concettei a inselat-o si a obligat-o sa se prostitueze intr-un bordel. Pasqualino nu vrea la inceput sa isi asume sarcina de a apara onoarea surorii sale, dar in cele din urma il omoara pe tanarul in cauza. Ca urmare, el este descoperit si incarcerat. Pentru a scapa de inchisoare, Pasqualino se ofera voluntar sa plece in armata, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Din nefericire, el ajunge intr-un lagar de concentare, unde insa reuseste sa supravietuiasca pentru ca o seduce pe cea care e la conducerea lagarului.

Vizualizari: 46
Premii: 4 nominalizari Oscar,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boston Society of Film Critics,1 nominalizare DGA Award,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,3 nominalizari NYFCC Award,1 premiu Golden Goblets Italy
HDRip 720p Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)

Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)

Education of the Baroness (Parties fines) - Educația baroanei (1977)
HDRip 720p
IMDb: 6.7
Gérard Kikoïne
01:14:45

Vezi acum Education of the Baroness unul din bunele filme porno cu subtitrare in limba romana versiune HDRip 720p realizat in anul 1977 si care ai are in rolurile principale pe Brigitte Lahaie, Patrice Chéron, Alban Ceray .
De asemenea, cunoscuta sub numele de Partide de amendare si Education of the Baroness 1977’s Indecencies din 1930 (asa cum este intitulat in aceasta versiune) a fost regizat de Gérard Kikoïne si are loc in casa conacuta a barontei (Brigitte Lahaie), sotia ei, Alice (Maude Carolle) și un șofer.
Încă de la început, aflăm că servitoarea este mereu în stare să se joace cu ea ori de câte ori are ocazia, în timp ce baroneasa este mai interesată de sfârșitul părții de păr decât de soțul ei supus voyeurist (Patrice Chéron).
Vorbind de el, el și șoferul (Richard Bigotini) schimba rolurile și se îndreaptă spre o mașină și intră în necazuri după ce au luat un autostopist de fox (Michèle d’Agro), care este forțat să-i plătească înapoi pentru călătorie.
În timp ce se duc în apartamentul amantei baronului (Sylvie Dessartre), pentru a putea fi biciuit și tratat ca un câine, Alice îi lasă pe doi bărbați în casă – acordeonul său jumătate orb, jucând fratele Jean (Jack Gatteau) și prietenul său, Domnul Finch (Alban Ceray).
Baroneasa este confuză în mod inteligibil de ce acești bărbați se află în casa ei, dar curând, ea află – Finch are un topor pentru a sparge clasa superioară și intenționează să o domine și o umilească cu ajutorul lui Alice.
„Clasa de petrecere a timpului liber, în sus fundul!” Proclamă el, iar tu poți să-ți dai seama ce-i face el.
Și aici, Alice și baroneasa își schimbă în mod esențial rolurile, iar Alice își petrece ceva timp și se păcălește cu băieții, în timp ce fostul ei șef este umilit și forțat să lucreze în bucătărie și să-i satisfacă în diferite moduri.
Crezi că soțul ei va veni acasă și va opri toate aceste lucruri, dar pe măsură ce experimentează o renaștere sexuală, el încă mai stă departe cu stăpânul său uitându-se la bestialitate și latră ca un câine pe toate patru cu un guler în jurul gâtului …
În timp ce acest film este murdar pe care l-ați aștepta să fie și apoi pe unii, Education of the Baroness are de asemenea niște smarts în spatele lui, care încetează să facă acest lucru mai mult decât o grămadă de lovituri și șlefuire.
Există o vină foarte evidentă și adesea foarte amuzantă a sentimentului anti-burghez care se desfășoară pe tot parcursul filmului, iar distribuția este capabilă să intervină în acest mod în mod interesant.
În timp ce Jean este mai mult sau mai puțin în afara lui, jucându-se la acordeon, în timp ce Finch primește munca murdară începută, Finch este cu siguranță dispus să umilească caracterul lui Lahaie mental și fizic.
Alice, sluga ei „loială”, este prea fericită să ajute, deși nu poate să nu-și dea seama, odată ce îi obligă pe angajator să-i dezbrace ce corp frumos are – un film pentru adulți.
Kikoin paseste bine filmul, astfel incat are suficiente scene de carnalitate amestecate cu naratiunea plina de umor pentru a lucra pe ambele nivele.
Desigur, distribuția este tot jocul aici și în timp ce Lahaie este de obicei ea superbă și o distracție destul de mult pentru a viziona, Maude Carolle ca servitoare devine un pic mai mult timp de ecran aici și dovedește fiecare bit ei egal în ceea ce privește entuziasmul și gusto.
Education of the Baroness devine uneori unorthodox uneori, cel puțin de standardele nord-americane, deoarece funcționează în unele jocuri de legume și alimente și, da, bucla de câine ceasul celor două personaje arată ceva mai mult decât majoritatea vor dori să vadă decât Filmul curge foarte bine.
Este bine aprins, foarte bine împușcat și profită de câteva locații diferite pentru a oferi o intrare de top în colecția Alpha France.

Vizualizari: 65
Premii: N / A
HDRip 720p Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)

Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)

Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.0
Giuseppe Patroni Griffi
01:49:18

Creatura Divină este un film de dramă italian din 1975, regizat de Giuseppe Patroni Griffi și în care sunt prezenți Laura Antonelli, Marcello Mastroianni, Michele Placido și Terence Stamp. A fost înscris în cel de-al 26-lea Festival Internațional de Film de la Berlin.
O femeie frumoasă (Laura Antonelli) se angajează în afaceri cu doi bărbați, jucându-i unul împotriva celuilalt. Amplasat în decadentul Roaring Twenties, triunghiul se dizolvă împotriva sinuciderii și fascismului.

Vizualizari: 128
Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival,2 premii si 1 nominalizare Italian National Syndicate of Film Journalists
BluRay 720p Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)

Kiliç Aslan (Aslan Adam) - Omul Leu (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.0
Natuk Baytan
01:27:38

Atunci când regele este ucis, fiul şi moştenitorul său este ascuns în pădure, unde este crescut de lei. Cand este adult el foloseste puterea lui de bestie şi mâinile pe post de gheară,si se răzbuna împotriva noului rege şi armatele sale.

Vizualizari: 242
Premii: N / A
HDRip 720p The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)

The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)

The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)
HDRip 720p
IMDb: 6.7
Jerry Jameson
01:35:02

Turnul mortal este un film american de thriller si acțiune realizat pentru televiziune în 1975, regizat de Jerry Jameson. În film joacă actorii Kurt Russell și Richard Yniguez și se bazează pe filmarea turnului de la Universitatea din Texas.
Studentul Charles Whitman (Kurt Russell) suferă de migrene în timpul cărora are tendințe violente. Într-o noapte, își ucide mama și soția, cumpără mai multe puști și se baricadează în turnul universității, de unde începe să împuște tot ce mișcă.

Vizualizari: 110
Premii: N / A
HDRip 720p Waves of Lust (Ondata di piacere) - Valuri De Plăcere (1975)

Waves of Lust (Ondata di piacere) - Valuri De Plăcere (1975)

Waves of Lust (Ondata di piacere) - Valuri De Plăcere (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.6
Ruggero Deodato
01:24:02

Waves of Lust este un film de thriller-film erotic italian din 1975, regizat de Ruggero Deodato și în care joacă John Steiner și Silvia Dionisio.
Un tânăr cuplu se încurcă cu problemele personale ale altui cuplu de pe un iaht ancorat în largul Siciliei în timpul unui weekend turbulent de distracție, jocuri, jocuri sexuale, trădare, abuzuri ale soțului și crimă.

Vizualizari: 152
Premii: N / A
HDRip 720p L'ingenua - O Fată Naivă (1975)

L'ingenua - O Fată Naivă (1975)

L'ingenua - O Fată Naivă (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.2
Gianfranco Baldanello
01:28:10

Piero Spazin (George Ardisson) este un artist care se întâlnește cu prietenul său Luigi Beton (Daniele Vargas), un fraudator, iar cei doi se angajează într-o nouă schemă de fraudă, încercând, de asemenea, să se păcălească în același timp.
Angela (Staller), o presupusă naivă angajată a logodnicei lui Piero, Augusta (Anna Maria Pescatori), se implică accidental în planul lor și acceptă să-i însoțească în călătorie. Cu toate acestea, alăturarea lui Susy (Orchidea De Santis), un alt artist care se alatura grupului după întâlnirea cu fiul lui Luigi Rodolfo (Graziano Chiaro) face lucrurile și mai complicate.

Vizualizari: 102
Premii: N / A
HDRip 720p Der må være en sengekant (Come to My Bedside) - Vino, pe Partea Mea de Pat (1975)

Der må være en sengekant (Come to My Bedside) - Vino, pe Partea Mea de Pat (1975)

Der må være en sengekant (Come to My Bedside) - Vino, pe Partea Mea de Pat (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.0
John Hilbard
01:27:33

Kirsten, recent căsătorită, este surprinsă de așteptările sexuale ale soțului ei Børge, un tânăr bărbat vânzător de lumini solare. Degeaba vrea o viață sexuală avansată de la soția sa. Așa că îl părăsește și se întoarce la părinți ei. Când le spune părinților despre asta, devine inspirația tatălui ei. El și vecinul lor Svend decid să schimbe dormitorul pentru o noapte fără știrea soțiilor lor. Între timp, soțul tulburat al lui Kirsten își ia viața de burlac cu poftă și pune paturi pe multe dintre femeile care vin să-l mângâie. Dar după mai multe încurcături, cuplurile respective se regăsesc din nou.

Vizualizari: 171
Premii: N / A
HDRip Mother Küsters' Trip to Heaven (Mutter Küsters’ Fahrt zum Himmel) - Mama Küsters merge în Rai (1975)

Mother Küsters' Trip to Heaven (Mutter Küsters’ Fahrt zum Himmel) - Mama Küsters merge în Rai (1975)

Mother Küsters' Trip to Heaven (Mutter Küsters’ Fahrt zum Himmel) - Mama Küsters merge în Rai (1975)
HDRip
IMDb: 7.6
Rainer Werner Fassbinder
01:52:47

Frau Kusters pregătește cina târziu într-o după-amiază aparent obișnuită în bucătăria ei din Frankfurt, Germania. Doamna Kusters vrea să adauge cârnați conservi la tocană, nora ei enervantă crede altceva. Ideea este ca aflăm curând, ca: domnul Kusters l-a ucis pe directorul personalului de la fabrica de săpun unde lucrează înainte de a se sinucide.

Vizualizari: 77
Premii: 1 Nominalizare Chicago International Film Festival,1 nominalizare German Film Awards
HDRip 720p So Young, So Lovely, So Vicious... (Peccati di gioventù) (1975)

So Young, So Lovely, So Vicious... (Peccati di gioventù) (1975)

So Young, So Lovely, So Vicious... (Peccati di gioventù) (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.3
Silvio Amadio
01:25:20

Sins of Youth, lansat la nivel internațional ca So Young, So Lovely, So Vicious ..., este un film italian din anul 1975, în regia lui Silvio Amadio.
Angelei nu ii place pe cine a ales tatal sau sa ii fie sotie si face tot ce ii sta in puteri sa isi distruga viitoarea mama vitrega.

Vizualizari: 154
Premii: N / A
BDRip 720p Fear of Fear (Angst vor der Angst) - Frica De Frica (1975)

Fear of Fear (Angst vor der Angst) - Frica De Frica (1975)

Fear of Fear (Angst vor der Angst) - Frica De Frica (1975)
BDRip 720p
IMDb: 7.6
Rainer Werner Fassbinder
01:27:45

Margot, care locuiește într-un apartament confortabil din clasa de mijloc, se teme că își pierde mințile după ce a avut al doilea copil. Soțul ei Kurt, care este ocupat să studieze pentru un examen, nu înțelege situația ei. Soacra ei și cumnata ei Lore îi sunt în mod deschis ostile. Recurge la valium și băutură și caută simpatie, dar fără rezultat.

Vizualizari: 77
Premii: 1 Nominalizare Faro Island Film Festival,1 nominalizare German Film Awards
BluRay 720p I quattro dell'apocalisse (The Four of the Apocalypse) - Cei patru ai Apocalipsei (1975)

I quattro dell'apocalisse (The Four of the Apocalypse) - Cei patru ai Apocalipsei (1975)

I quattro dell'apocalisse (The Four of the Apocalypse) - Cei patru ai Apocalipsei (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.4
Lucio Fulci
02:07:15

Four of the Apocalypse este un film italian Spaghetti Western din 1975 regizat de Lucio Fulci și cu Fabio Testi, Tomas Milian, Lynne Frederick și Michael J. Pollard în rolurile principale.
Patru infractori mărunți, trei bărbați și o femeie, cutreieră prin vestul salbatic din Utah unde sunt vânați de un bandit sadic.

Vizualizari: 171
Premii: N / A
HDRip 720p Le vieux fusil (The Old Gun) - Pușca veche (1975)

Le vieux fusil (The Old Gun) - Pușca veche (1975)

Le vieux fusil (The Old Gun) - Pușca veche (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7.6
Robert Enrico
01:37:56

Pușca veche (titlul original: Le vieux fusil) este un film dramatic franco-german, realizat în 1975 de regizorul Robert Enrico, protagoniști fiind actorii Philippe Noiret, Romy Schneider și Jean Bouise acțiunea filmului fiind bazată pe masacrul din Oradour, săvârșit de trupele SS în anul 1944.

Vizualizari: 129
Premii: 3 premii si 6 nominalizari César Awards,1 premiu David di Donatello
HDRip 720p Justine och Juliette (Justine and Juliette) - Justine și Juliette (1975)

Justine och Juliette (Justine and Juliette) - Justine și Juliette (1975)

Justine och Juliette (Justine and Juliette) - Justine și Juliette (1975)
HDRip 720p
IMDb: 5.3
Mac Ahlberg
01:36:18

Justine și Juliette este o relatări modernă a poveștii sexuale clasice de la marchizul de Sade. Frumoasele actrițe Marie Forsa și Anne Bie Warburg joacă ca două surori prinse într-o rețea de sex și plăceri senzuale.

Vizualizari: 144
Premii: N / A
BluRay 720p Kitchen with Apartment (Cuisine et Dépendances) - Bucătărie cu apartament (1993)

Kitchen with Apartment (Cuisine et Dépendances) - Bucătărie cu apartament (1993)

Kitchen with Apartment (Cuisine et Dépendances) - Bucătărie cu apartament (1993)
BluRay 720p
IMDb: 7.1
Philippe Muyl
01:35:23

Cuisine et Dépendances este un film francez de Philippe Muyl, adaptat din piesa cu același titlu de Agnès Jaoui și Jean-Pierre Bacri și lansat în 1993.

Vizualizari: 87
Premii: 1 Nominalizare César Awards France
HDRip 720p Kalina krasnaya (The Red Snowball Tree) - Călina roșie (1975)

Kalina krasnaya (The Red Snowball Tree) - Călina roșie (1975)

Kalina krasnaya (The Red Snowball Tree) - Călina roșie (1975)
HDRip 720p
IMDb: 7.7
Vasili Shukshin
01:42:00

Călina roșie (titlul original: în rusă Калина красная, transliterat: Kalina krasnaia) este un film dramatic sovietic, realizat în 1973 (premiera având loc la 25 martie 1974), de regizorul Vasili Șukșin după o povestire omonimă a sa, în care rolul protagonistului este interpretat de el însuși alături de soția sa, actrița Lidiya Fedoseyeva-Șukșina.

Vizualizari: 106
Premii: 3 premii Berlin International Film Festival
BluRay 720p Satánico pandemonium (La sexorcista) - Pandemoniu satanic (1975)

Satánico pandemonium (La sexorcista) - Pandemoniu satanic (1975)

Satánico pandemonium (La sexorcista) - Pandemoniu satanic (1975)
BluRay 720p
IMDb: 6.2
Gilberto Martínez Solares
01:28:48

Satánico Pandemonium este un film de groază nunsploitation de cult mexican regizat de Gilberto Martínez Solares și scris de Jorge Barragán, Adolfo Martínez Solares și Gilberto Martínez Solares. În film joacă actorii Cecilia Pezet, Enrique Rocha și Delia Magaña.

Vizualizari: 152
Premii: N / A
BluRay 720p La bête (The Beast) - Bestia (1975)

La bête (The Beast) - Bestia (1975)

La bête (The Beast) - Bestia (1975)
BluRay 720p
IMDb: 5.7
Walerian Borowczyk
01:38:37

The Beast este un film de groază erotică din 1975, scris, editat și regizat de Walerian Borowczyk. Deși uneori comparat cu Frumoasa si Bestia, nu există paralele în complot decât că prezintă relația dintre o fiară și o femeie. Filmul a fost remarcat pentru conținutul său sexual explicit după lansarea inițială.

Vizualizari: 117
Premii: N / A
HDRip La liceale (The Teasers) - Școlărița (1975)

La liceale (The Teasers) - Școlărița (1975)

La liceale (The Teasers) - Școlărița (1975)
HDRip
IMDb: 4.7
Michele Massimo Tarantini
01:30:40

La liceale este un 1975 commedia sexy all'italiana regizat de Michele Massimo Tarantini. Filmul este considerat adevăratul titlu de desfacere pentru Gloria Guida și a generat o serie de filme „Liceale” care este formată din cinci titluri, patru dintre ele jucate de același Guida.

Vizualizari: 171
Premii: N / A
HDRip 720p Line of Fire Stalingrad 1942-1943 (2002)

Line of Fire Stalingrad 1942-1943 (2002)

Line of Fire Stalingrad 1942-1943 (2002)
HDRip 720p
IMDb: 7.4
Steve Gillham
00:50:32

Bătălia de la Stalingrad din 1942–1943 a reprezentat un important punct de cotitură în desfășurarea celui de-al Doilea Război Mondial și este considerată cea mai sângeroasă și mai mare bătălie din istoria omenirii. Bătălia a fost marcată de neglijare și brutalitate față de populația civilă.

Vizualizari: 204
Premii: N / A
VHSRip 720p The Devil in Miss Jones (1973)

The Devil in Miss Jones (1973)

The Devil in Miss Jones (1973)
VHSRip 720p
IMDb: 6.3
Gerard Damiano
01:06:27

The Devil in Miss Jones este un film pornografic din 1973, scris, regizat și produs de Gerard Damiano și cu Georgina Spelvin și Harry Reems în rolurile principale. Este considerat pe scară largă ca un film clasic pentru adulți, lansat în epoca de aur a porno-ului (1969-1984). După succesul său din 1972 cu Deep Throat, Damiano a filmat filmul într-o fabrică de ambalare a mărului transformată în Milanville, Pennsylvania. Împreună cu Deep Throat și Behind the Green Door, filmul este asociat cu un moment din cultura americană cunoscut sub numele de „porno chic”, în care filmele erotice pentru adulți abia începeau să fie lansate pe scară largă, discutate public de vedete (precum Johnny Carson și Bob Speranță) și luată în serios de criticii de film (precum Roger Ebert).

Vizualizari: 187
Premii: N / A
BluRay 720p Girls in the Night Traffic (Mädchen im Nachtverkehr) - Fete în traficul de noapte (1976)

Girls in the Night Traffic (Mädchen im Nachtverkehr) - Fete în traficul de noapte (1976)

Girls in the Night Traffic (Mädchen im Nachtverkehr) - Fete în traficul de noapte (1976)
BluRay 720p
IMDb: 4.4
Erwin C. Dietrich, Jesús Franco
01:11:36

Filmul lui Jess Franco, care are trei prostituate care stau în jur, spunând povești despre munca lor anterioară. Una dintre ele este rapita de un așa-zis artist, dar se dovedește a fi un proxenet care răpește fata. Celalalte doua merg în salvarea ei și se răzbună pe proxenet.
Titlu Alternativ : Wilde Lust , Wild Desire , Le porno vip , Дикая похоть

Vizualizari: 176
Premii: N / A
BluRay 720p My Tutor - Tutorul meu (1983)

My Tutor - Tutorul meu (1983)

My Tutor - Tutorul meu (1983)
BluRay 720p
IMDb: 5.3
George Bowers
01:36:53

Tutorul meu este un film american de comedie sexuală din 1983 regizat de George Bowers. Filmul se concentrează pe absolvenții de liceu în timp ce încearcă să-și piardă virginitatea în timpul vacanței de vară înainte de colegiu și relația eventuală cu profesorul său francez.

Vizualizari: 179
Premii: N / A
HDRip 720p Nihon ânkokugai - Lumea interlopă a Japoniei (1966)

Nihon ânkokugai - Lumea interlopă a Japoniei (1966)

Nihon ânkokugai - Lumea interlopă a Japoniei (1966)
HDRip 720p
IMDb: 7.4
Masaharu Segawa
01:32:16

Acest film criminal este creat în Japonia în 1966, în regia lui Masaharu Segawa. Rolurile principale au fost interpretate de Koji Tsuruta, Eiko Muramatsu, Yuriko Mishima și alții. Producător: Keiichi Hashimoto
Titlu Alternativ : The Japanese Underworld,Nippon ankokugai,Rub Out the Past,Japan's Underworld

Vizualizari: 127
Premii: N / A
HDRip 720p A Chef in Love (Les Mille et Une Recettes du cuisinier amoureux) - Un chef în dragoste (1996)

A Chef in Love (Les Mille et Une Recettes du cuisinier amoureux) - Un chef în dragoste (1996)

A Chef in Love (Les Mille et Une Recettes du cuisinier amoureux) - Un chef în dragoste (1996)
HDRip 720p
IMDb: 6.5
Nana Djordjadze
01:35:16

Un bucătar îndrăgostit, (Georgian: შეყვარებული კულინარის 1001 k / Shekvarebuli kulinaris ataserti retsepti, literalmente, „1001 rețete ale unui bucătar îndrăgostit”) este un film georgian din 1996 regizat de Nana Dzhordzhadze. În film joacă actorii Pierre Richard și Nino Kirtadze.

Vizualizari: 116
Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Karlovy Vary International Film Festival
HDRip 720p Le Jumeau - Geamănul (1984)

Le Jumeau - Geamănul (1984)

Le Jumeau - Geamănul (1984)
HDRip 720p
IMDb: 6.1
Yves Robert
01:44:40

The Twin este un film francez de comedie din 1984 regizat de Yves Robert, cu Pierre Richard, Camilla More și Carey More. Scenariul filmului se bazează pe romanul Two Much din Donald Westlake. Remake-ul său american / spaniol Two Much, cu Antonio Banderas și Melanie Griffith, a fost lansat în 1995.

Vizualizari: 174
Premii: N / A
HDRip 720p Il grande racket (The Big Racket) - Marea rachetă (1976)

Il grande racket (The Big Racket) - Marea rachetă (1976)

Il grande racket (The Big Racket) - Marea rachetă (1976)
HDRip 720p
IMDb: 7.2
Enzo G. Castellari
01:45:55

The Big Racket (în italiană: Il grande racket) este un film italian din 1976 poliziottesco în regia lui Enzo G. Castellari. Fabio Testi joacă rolul unui inspector de poliție care se ocupă de o bandă de haloși care terorizează un oraș italian prin extorcare de bani de la proprietarii de magazine și baruri locale.

Vizualizari: 128
Premii: N / A
HDRip 720p Casino Tycoon I (1992)

Casino Tycoon I (1992)

Casino Tycoon I (1992)
HDRip 720p
IMDb: 6.0
Jing Wong
02:04:27

Casino Tycoon (賭城 大亨 之 新 哥 傳奇) titlul originar Do sing daai hang: San goh chuen kei este un film de acțiune din Hong Kong din 1992 scris, produs și regizat de Wong Jing cu Andy Lau, Joey Wong și Chingmy Yau în rolurile principale. Filmul este inspirat din poveștile lui Stanley Ho, Henry Fok și Yip Hon. A fost urmată de continuarea Casino Tycoon 2, care a fost lansată în același an.

Vizualizari: 125
Premii: 1 Nominalizare Hong Kong Film Awards
HDRip 720p Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)

Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)

Beast in the Shadows (Edogawa Rampo no injû) - Bestia Din Umbră (1977)
HDRip 720p
IMDb: 6.9
Tai Kato
01:57:35

Crimele multiple, heringii roșii și sexul sadomasohist sunt la ordinea zilei în acest mister inovator din Edogawa Rampo, cel mai important scriitor japonez de romane de suspans. Anul este 1930 și întâlnirea întâmplătoare a unui romancier și a unuia dintre fanii săi deschide ușa unei serii de evenimente misterioase care culminează cu moartea unui industrial bogat care ar fi putut duce o viață dublă. Aoi Teruhiko și Kayama Yoshiko joacă împreună cu 2 dintre cei mai faimoși și respectați actori japonezi, Otomo Ryutaro și Wakayama Tomisaburo. Într-o abatere de la genul samurai în care și-a făcut numele, aceasta este capodopera regizorului Kato Tai. O adevărată operă de artă cinematografică prinde viață în această poveste mortală de dragoste și trădare!

Vizualizari: 100
Premii: 1 Nominalizare Awards of the Japanese Academy
1 2 3 ... 14 15 »